-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
s.stanev
Аз го правя с помоща на
тази програмка. В пъвия пост има няколко, но точно тази не я видях. Експотртваш на USB и редактираш на компютъра. Страницата е на немски, но програмата си е на англйски.
Благодаря ти.Не знаех,че става така.
Имам още един въпрос.Има ли начин когато премина от един канал на друг в INFO на канала да се вижда какво точно дават в момента.В смисъл,че при мен излиза само номера и наименованието на канала и ако искам примерно да разбера кой филм или предаване дават в момента трябва да натискав INFO бутона от дистанционното.
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
kmh
факт е, че при промяна на настройките се оправи. Може би при въвеждане на новите настройки wi-fi модулът се "инициализира" с коректни параметри.
Ако А..Z oтговаря на каналите при wi-fi рутерите, а=1, е=5 канал, а в Европа работят всички канали до 11.
Това са регионални настройки и по скоро е така
е - европа
а - америка
-
Цитат:
plamen_mr
Благодаря ти.Не знаех,че става така.
Имам още един въпрос.Има ли начин когато премина от един канал на друг в INFO на канала да се вижда какво точно дават в момента.В смисъл,че при мен излиза само номера и наименованието на канала и ако искам примерно да разбера кой филм или предаване дават в момента трябва да натискав INFO бутона от дистанционното.
A с бутона GUIDE не се ли вижда програмата. Провери дали твоя модел поддържа EPG (electronic program guide)
-
Re: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Как мога да превъртам на пред и назад от дистанционото когато гледам филм от DLNA на samsung ES6710?
-
Tools/Търсене по време и слайдване със стрелките.
-
Re: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Благодаря за отговора :wink:
-
Цитат:
kokovi4
A с бутона GUIDE не се ли вижда програмата. Провери дали твоя модел поддържа EPG (electronic program guide)
Да става така.Мисълта ми беше,че при преминаване от канал на канал в изкачащия инфо балон да изписва както номера и наименованието на канала така и наименованието на предаването в момента. Нещо като разширена информация,както е на други телевизори или декодери.
-
Цитат:
stenly
Изказването на saint .....да кажем, че е далеч от истината. С последният ъпдейт за моя телевизор се подобри картината, в менюто телевизора реагира чуствително по-бързо и първоначалното палене също става по-бързо.
Самсунг не дават информация какво са променили с ъпдейта. Всичко е в очакванията/внушенията на потребителя за нещо по-хубаво. Аз от различни ъпдейти които съм правил и с последната серия и с C-серията разлика не съм виждал. Освен това Христослав го е написал, че ъпдейта не добавя нищо ново към възможностите на телевизора, отделно и във форума на samygo.tv навсякъде обясняват да не се ъпдейтват Тв-тата, да не им изчезне възможноста за root.
-
Щом те влече SamyGO няма лошо. Помолих приятели със Самсунг близки до моя като серия да си ъпдейтнат машините и двамата споделиха същите впечатления. Не, че в повечето случаи ъпдейтите не са плява. Но поне в този случай, не е така. А това, че Христослав бил написал нещо .......ми хубаво но той е просто един потребител и не всичко което пише трябва да го приемам безрезервно.
-
-
Здравейте,
имам 40ES7000 и засега имам само 1 проблем. Понякога когато го пусна - тв-то си остава на черен екран, нито мога нещо да цъкам от дистанционното, нито да го изгася от него. Само като дръпна захранващия кабел и го сложа наново оправя проблема.
И това става на случаен принцип, примерно на 1-2 дена, после си играя да го пускам и изгасям но не се повтавя. Забелязах че обикновено се случва когато го пусна за 1 път през деня, тоест стоял е доста време изгасен...
Някой да има някакво предположение или идея. Много ще ви бъда благодарен.
-
Не е добре да го изключваш така от мрежата, че може да му изгориш някой компонент. Той след няколко секунди не се ли рестартира сам? С кам модул ли си или декодер?
-
имам cam module за картата с каналите
- - - Обновено - - -
иначе не тръгва сам дори и след 5 мин
по-принцип тръгва веднага, само от време на време когато ми даде черен екран е проблема
-
По принцип модулът създава проблеми от такъв тип с блокаж, но би трябвало тв-то само да се рестартира. Обаче това, че го прави при първо пускане и седи на черен екран може и да е проблем с подсветката или да е някакъв бъг.
-
здравейте
имам UE32D6530 и от скоро имам проблем със смяна на каналите.
времето за смяна е доста по-голямо отколкото преди месец, реакцията е със забавяне
около 4-5секунди.
моля, помагайте, че е много дразнещо.