-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
hristoslav2
Намерил си и ти кого да питаш....там не работят технически лица запознати със Service Manual - a на модела.
Дадоха ми два пъти въпросната информация... Веднъж в техния чат, веднъж по мейла...
А кой да питам тогава, ако не САМСУНГ?
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Ех сега и в Карфур не можеш да влезеш...с какви очи ще им кажеш че си се объркал :)
-
Цитат:
ivodivo
Ех сега и в Карфур не можеш да влезеш...с какви очи ще им кажеш че си се объркал :)
Кой ти каза...? Взех същия модел от там, само че друга бройка!
-
Цитат:
Dominator
Кой ти каза...? Взех същия модел от там, само че друга бройка!
И как е в сравнение с предишната? В сервизното, какво пише?:)
-
@Dominator - само да не се окаже сега новата бройка с матрица на Шарп :))
Е нали уж не ти харесваше картината?!?
-
Цитат:
ivodivo
@Dominator - само да не се окаже сега новата бройка с матрица на Шарп :))
Е нали уж не ти харесваше картината?!?
Решението да го върна беше подтикнато от това, че панела е на Sharp... Иначе картината (от заливките) беше хомогенна, без бандинг и т.н.
Ако от Samsung наистина не лъжат, то и двата телевизора са със Samsung S-PVA...
-
Цитат:
Dominator
Значи да не вярваме на това, което пише в сервизното меню?:rolleyes:
-
Цитат:
hristoslav2
Значи да не вярваме на това, което пише в сервизното меню?:rolleyes:
Първо дай конкретна информация, къде пише че H трябва да е 100% матрица на Sharp? Доколкото видях - никъде в темата нямаше данни, а и ти постна, че е на Sharp, но с три въпросителни...:confused:
-
Цитат:
Dominator
Решението да го върна беше подтикнато от това, че панела е на Sharp... Иначе картината (от заливките) беше хомогенна, без бандинг и т.н.
Сега по ли ти харесва картината, като от съпорта са ти казали, че е Самсунг, които мисля няма как да знаят на кой производител е матрицата...? Щом даден тип матрица, в случая VA, отговаря по показатели за конкретния модел, нищо не пречи да я сложат.
П.С. Със здраве да го ползват, баба и дядо!:Drinks:
-
Цитат:
pilot
Сега по ли ти харесва картината, като от съпорта са ти казали, че е Самсунг, които мисля няма как да знаят на кой производител е матрицата...? Щом даден тип матрица, в случая VA, отговаря по показатели за конкретния модел, нищо не пречи да я сложат.
П.С. Със здраве да го ползват, баба и дядо!:Drinks:
Благодаря! На предния ми харесваше, пак повтарям - при заливките които му пусках, вадеше абсолютно хомогенна картина, без клаудинг, бандинг и блийдинг... Въпроса беше че бях с нагласата, че ще е с PVA панел, дори и да не е, здраве да е. Защо взех пак същия модел ли? Ами защото това беше модела, който исках да взема. Не съм го тествал много - само заливка от флашката му пуснах и набързо го включих на DVB-T C с модул - прилична картина вади... Като все има на предвид, че разни Neo, Crown, Finlux, Hitachi, Telefunken за същия диагонал вървят по 350лв., не мисля че е зле. Телевизора в Техномаркет е 680лв., аз го взех за 600 от Карфур, които така или иначе сключват договор с Техномаркет.
P.S взе пак им дадох кода на панела 32H6AFOS - ако те нямат въпросната информация, то кой?;-)
Важното е, бабата и дядото да са доволни, а няма как да не останат, при положение че имат една тошиба най-нисък клас, при това 22инча....
:Drinks:
-
:oops:Има една приказка...туй пи..но, онуй пи..но, ама като огладнееш, туй не е пи..но ...:p
-
Здравейте колеги,знае ли някой как да изкарам субтитри на Samsung 6670 със Samsung AllShare 2.1 Звук и картина изкарах ама субтитрите не мога.
-
Субтитри от какво и какви ?
-
2 Прикачен файл(ове)
Тегля си филм. Не знам какво разширение трябва да са субтитри те .Пробвах така смених името на суб да са 1:1 като името на филма ама не се получи. Ето Прикачен файл 11222Прикачен файл 11223 Когато субтитри те са с разширение srt. програмата не може да ги добави.
-
Цитат:
лисо
Тегля си филм. Не знам какво разширение трябва да са субтитри те .Пробвах така смених името на суб да са 1:1 като името на филма ама не се получи. Ето
Прикачен файл 11222Прикачен файл 11223 Когато субтитри те са с разширение
srt. програмата не може да ги добави.
Субтитрите и филма, трябва да са в една папка!