Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 96 от 107 ПърваПърва ... 46869495969798106 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,426 до 1,440 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2010

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Пипкавата работа на Медия плейъра специално,съвсем не е дребно "бъгче"....,а много сериозен проблем,който задължително трябва да се оправи!По въпроса за файловата система за запис на предавания,мисля,че са го направили така,за да могат да се защитят авторските права на производителите на телевизионна продукция.В упътването пише,че записите могат да се възпроизвеждат само с този телевизор,с който са направени.Не съм пробвал,дали това е така,а и не ме вълнува толкова.Иначе интернет-възможностите на телевизора,са големи и доста занимателни.Ако оправят и плейъра ще бъде екстра!

2.  

3. Тук е от
    Apr 2009

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от pipchi Виж публикацията
    Здравейте ! Телевизора е 40Д6500 . От много време не бях ползвал смарт хъб и вчера се оказа ,че не мога да гледам клипове от Vbox7 през браузера ,а преди можеше. Това заради сменения плеър на сайта ли е и оправя ли се с ъпдейт на тв-то - или чао Vbox7. Други флаш приложения си работят нормално....
    Ъпдейтнах телевизора с последния фърм , но Vbox7 продължава да не работи . През браузъра си работи Youtube и други флаш приложения....На Vbox-а дава черен екран с движещи се по него бели точки но не зарежда клипа - също така не излизат бутоните за управление на плеъра... Идеи?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-11-13 в 18:31.

5. Тук е от
    Jul 2013

Да, с този фирм няма проблем да гледаш вибокс, ютюб и други, но имай предвид, че все пак това не е компютър и буферната памет е лимитирана.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2004

На вас зарежда ли ви бавно клиповете от youtube приложението? Не знам защото но постоянно забиват, засичат и не може да се гледа нормално клипове от там, а през уеб версията ги зарежда нормално. В приложението ли има някакъв проблем и ограничава скоростта?

7. Тук е от
    Aug 2010

Цитат Първоначално публикувано от pezkata Виж публикацията
    На вас зарежда ли ви бавно клиповете от youtube приложението? Не знам защото но постоянно забиват, засичат и не може да се гледа нормално клипове от там, а през уеб версията ги зарежда нормално. В приложението ли има някакъв проблем и ограничава скоростта?
    На Samsung UE40F6400 през приложението няма проблем!
    Между другото,качих този сървър за nStreamLmod_v.3.0.
    Телевизоры Samsung Smart Tv :: Многофункциональный сервер для nStreamLmod_v.3.0
    Чрез него имате достъп до вашия компютър,до всички файлове и папки.
    Работи екстра!
    Този пост е редактиран от satmann; 13-11-13 в 01:20.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от satmann Виж публикацията
    На Samsung UE40F6400 през приложението няма проблем!
    Между другото,качих този сървър за nStreamLmod_v.3.0.
    Телевизоры Samsung Smart Tv :: Многофункциональный сервер для nStreamLmod_v.3.0
    Чрез него имате достъп до вашия компютър,до всички файлове и папки.
    Работи екстра!
    Пробвай и това Телевизоры Samsung Smart Tv :: СИСТЕМА TORRENT STREAM

10. Тук е от
    Aug 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Благодаря,пробвах го още преди 2 седмици,като инсталирах Л-мода.Работи и на TheDark SmartTV MediaCenter .Удобно е,ако искаш да гледаш директно, например някой филм от Замунда на телевизора без да го теглиш.Неудобното е,че не мога да пусна субтитрите,ако не е български.Ако си има вградени във филма,се пускат от плейъра на компа.Той /компа/ трябва да работи,за да се ползва Торент стрийм плейъра.Има приложение за Андроид,за да не се ползва компютър,но още е в начална разработка и нещо не можах да го подкарам. Иначе,по същия начин,аз си пускам телевизионни програми и те се показват на ТВ-то, от тук:Торрент-ТВ: Все каналы

Този пост е редактиран от satmann; 14-11-13 в 00:27.

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003

Имам Samsung 32ЕН5000 и имам проблем с аудиото. На кабелната телевизия на Euronews вървят няколко аудио потока и искам да си избера определен да ми върви, но винаги ми тръгва последния в списъка. Предполагам, че това е проблем на firmware, аз съм с последната версия има ли начин това да се оправи

12. Тук е от
    Apr 2009

Колеги ,съжалявам за досаждането , но нека някой с Д серия смарт телевизор да провери работи ли тоя Vbox7 или не ! Ъпдейтнат фърмуеър до 1026 , фактори ресет , преинсталация на смарт хъба и всички приложения и пак не ще да работи и това е ! Пак ще поясня ,че всички други флаш приложения в браузера си работят - не изкарва съобщение за грешка , а просто не зарежда клипчетата от Vbox7.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Re: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Здравейте, насочил съм се към това телевизорче, споделете дали си заслужава парите ?
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...40F6670-3D-LED

16. Тук е от
    Aug 2010

Отговор: Re: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от joni81 Виж публикацията
    Здравейте, насочил съм се към това телевизорче, споделете дали си заслужава парите ?
    Според мен си заслужава!Като съдя по моя:Samsung UE40F6400,този има няколко малки разлики с него,например сателитен тунер,което ако имаш някаква антенка и я насочиш към HotBird на 13 градуса Изток, или към ASTRA на 19.2 градуса Изток/ може и мултифийд,с 2 конвертора ,за двата спътника едновременно/ще хващаш доста безплатни цифрови HD и SD канали,което си е допълнителна екстра към телевизора.Мен това разбира се не ме бърка,тъй като имам отделен,Линукс сателитен приемник и както се казва небето е мое...

17. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Отговор: Re: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Цитат Първоначално публикувано от joni81 Виж публикацията
    Аз съм с 50F6670 и съм много доволен.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

На щатският сайт има чейнджлист на версията фирмуер
    Support - LED TV UN50F6400AF | Samsung TVs

1. This firmware is for TV Model(s): LED F5500/F6300/F6350/F6400/F6800/F7050/F7100/F7150, PDP F5500
    2. The version is 1116.0
    3. This firmware update will improve the following:

- Solves Network Connection Issue with Wireless Router.

- Improves Picture Quality.

- Solves the issue Screen Mirroring does not work.

- Solves the issue Digital Clean View does not work correctly.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе