Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Момчета, мога ли да обърна iso в нормален блу рей файл, който да прочета с плеара на моето Самсунгче. Защото Аватар с добро 3D качество е само на iso. Говоря за нормално 3D, което се гледа с активни очила, а не някакви хоризонтално или вертикално разделени образи.
Тук твърдят, че е със 100Hz панел----->Samsung UE40EH6030 TV In-Store Test
Малко са пообъркали размерите в заглавието.![]()
здравейте престоини закупуване на нов телевизор 32 инча зашото 40 не ми флиза на мястото пък 37 или 39 май няма вариант smart да е за момента съм се спрял на моделите на самсунг 32F6400 и 32ES6800 по това което ми обясниха първия бил модел 2013 с някво ново дистанционно възможност с гласови команди обаче е 200 херца а втория бил 400 херца мин год модел но без тези ексти с новото дистанционно ,дали тези херци на 32 инча играят голяма роля?Кой от двата модела бихте ми препорачали имат разлика в цената около 300лв.Или може някой друг модел и на друга фирма LG,Sony и тн.
Този пост е редактиран от Lo6_Pi4; 02-04-13 в 03:27.
Благодаря
Не знам къде не ти флиза..../така си го написал/ но ако имаш парите си вземи 40"
Ето ти сравнение на двата избрани от теб....хм администраторите на сайтовете им пак не са си свършили работата както трябва.
http://www.samsung.com/bg/consumer/t...UE32ES6800SXXH
http://www.samsung.com/cz/consumer/t...UE32ES6800SXXH
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-04-13 в 21:02.
Този пост е редактиран от Lo6_Pi4; 03-04-13 в 13:35.
Моля собствениците на модели /от 6500 до 8000/ с вграден сателитен тунер DVB-S2, които са абонати на Виваком или Сателайт БГ да напишат по няколко реда за евентуални проблеми с кам модула и картата, както и за плюсовете и минусите на самият тунер. Целта е да допълним FAQ в началото на тази тема и темите за сателитните оператори.
Здравейте,и аз да задам един странен въпрос, миналата седмица си деинсталирах всички приложения от тв, инсталирах ги на ново и с изненада установих,че ми липсва ютуб, какъв е начина да си го кача пак? в АППС го няма има ли друг начин.
Каквото и да си говорим това са самсунг, софтуера им въобще не е силна част. Изчезването на youtube и появяването на нова версия няколко дена след това не се случва за първи път, имайте търпение.![]()