Страница 10 от 88 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Цитат Първоначално публикувано от collapse Виж публикацията
    Преди няколко поста писахте, че има HBO Go за Самсунг - днес проверих в смарт хъба и не го откривам... телевизора е Д6000 ако е от значение... Мерси предварително за инфото.
    Никакво го няма при мен Опитах и през страниците, оито ми прати христослав, но не успявам да го сваля на компа и от там да го прехвърля с флашката на телевизора. Може ли да помоля, накой да го свали и да ми прати файла на лично, за да ги инсталирам и на моя телевизор. Благодаря предварително

2.  

3. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Привет на всички от форума...
    Значи имах следния проблем с един телевизор Samsung и реших да споделя с всички вас ...Телевизора е закупен на 03.12.2013г. модела е- ue 40f6670 та към проблема -изгоря пиксел на зелен фон се виждаше черна точка ,на жълт и бял се виждаше червена точка ...изобщо много неприятно ... вярно някой ще каже голяма работа един пиксел на 40 инчов екран много важно ,но мен ме дразни :rolleyes: аз съм си такъв.Телевизора все пак нямаше и две седмици откакто установих проблема ,а може би си е бил с проблема от както го бях купил и не бях обърнал внимание ,знам ли и аз ,Така също искам да вметна ,че не беше мостра пред мен го отвориха на това също държах много...
    И така опаковах го аз и право в магазина ,а там се оказаха много отзивчиви и веднага ми смениха бройката за което съм им много благодарен ,честно казано бях доста скептичен дали ще се съгласят на замяна ,но уви ... де да бяха всички така добронамерени като тези хора щеше да се живее много по готино и по добре в нашата мила родина .
    Така връщам се аз в къщи ...разбира се преди това бях огледал телевизора обстойно още в магазина за проблемни пиксели- нямаше... но до тази сутрин хоп и пак същия проблем само, че на друго място само да уточня , че тв. беше в къщи само два дни ... Хайде пак в магазина ...хората там ,свалям им шапка проявиха разбиране ,почувствах се като Европеец замениха го ,но този път смених модела на телевизора пак Samsung не знам защо :rolleyes: влюбен съм в марката ,но от по високата серия, ето този модел UE40F7000, ще споделя и защо този модел ...защото същия тв. го имам и в хола от няколко месеца и бях решил да си взема нещо по евтино и за спалнята ...харесах данните на въпросния проблемен телевизор и го взех но уви...Според мен е проблемна самата партида , не знам някой по компетентен да каже...Само да вметна ,че преди време имах същия проблем с монитор за компютър пак Samsung :rolleyes: с гаранция за нула изгорели пиксели .След няколко замени и пак същите проблеми ,но този път с повече от един пиксел смених модела и пак всичко си дойде на мястото вече 7 години го ползвам без проблем ,а именно samsung 971p това е модела който взех.
    Споделих всичко това та дано да е от полза информацията за някой от вас решил да купува въпросния модел тв.

4. Тук е от
    Dec 2013

ще пробвам да дам настройките, като имам малко време, че обикновено пиша от работата (ама незнам дали ще ви харесат, като гледам повечето хора дават настройки с почти изключен backlight и sharpness, а на мен така изобщо не ми харесва - екрана става прекалено тъмен и с никаква острота). Моят проблем пък е, че изобщо не мога да подкарам цифрова кабелна, намира ми само 45 честоти и 30 от тях са кодирани. Пробвах на регион да сложа "Други", пълно сканиране, пак точно 45. Пробвах и повечето държави (знам че на регион Германия се хващат най-много канали, но в менюто няма Германия.) Интересното е, че дори пробвах с Ca-modul-а от другия телевизор, който е с платена цифрова за 134 канала плюс 10-тина HD и дръжки - намери около 65 и 1 НD... Какво не правя както трябва?

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Аз на моя даже един канал не откривам..., като вместо това - ръчно си въвеждам транспондерите....

6. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Като сканирате за канали избирате ли опцията 'В пълен размер'? Мисля, че така се казваше. Аз имам UE-32F5500 и ми излизат всички канали.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-12-13 в 19:27.

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от KING-T Виж публикацията
    Като сканирате за канали избирате ли опцията 'В пълен размер'? Мисля, че така се казваше. Аз имам UE-32F5500 и ми излизат всички канали.
    Дам...

10. Member
    Тук е от
    May 2010

Вече сериозно ме тормози избора на ТВ.
    От Русе съм и мога да кажа, че тук възможностите за избор вече съществено са налели - просто магазините за техника са почни опразнени.

Та на въпроса:

Колебанията са ми насочени към 1. Самсунг 46Ф6500 - 6510 и 6670

ТВ ще бъде основно за гледане на цифрова кабелна ТВ със доста ХД канали, но СД не е малко. Дете проявяващо силен интерес към новите технологии вкл. 3Д, игри и т.нат. Пускане на филми с отлично качество по мрежа и от комп.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от JKanchev Виж публикацията
    Вече сериозно ме тормози избора на ТВ.
    От Русе съм и мога да кажа, че тук възможностите за избор вече съществено са налели - просто магазините за техника са почни опразнени.

Та на въпроса:

Колебанията са ми насочени към 1. Самсунг 46Ф6500 - 6510 и 6670

ТВ ще бъде основно за гледане на цифрова кабелна ТВ със доста ХД канали, но СД не е малко. Дете проявяващо силен интерес към новите технологии вкл. 3Д, игри и т.нат. Пускане на филми с отлично качество по мрежа и от комп.
    3 напълно еднакви ТВ-та с различни дизайни. Залагаш на този, който ти харесва на външен вид или по-скоро на този най-ниската цена /F6500/
    paceto одобрява това.

12. Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    някой с други предложения защото с тези картината ми е много тъмна и размазана

13. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Всички по скъпи модели 55-65 са ,,Промо ,, в ТМ , пак ни взимат за идиоти.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от georgimv Виж публикацията
    някой с други предложения защото с тези картината ми е много тъмна и размазана
    Това не са предложения колега , а ревюта на моделите и никак не са зле . Но има и други , разбира се , за други пари .

16. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от ste1 Виж публикацията
    Всички по скъпи модели 55-65 са ,,Промо ,, в ТМ , пак ни взимат за идиоти.
    Те са "промо" ,ама ги и няма! Как ще пуснеш нещо в "промо" и то в брошура и ще имаш по ЕДНА бройка в наличност в цялата страна!

17. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Те така , нали сме в БГ ! Има и други магазини , освен Техно-веригите !

18. Тук е от
    Nov 2013

добре но с тази настройка на "филм" картината е много мътна и с нещо не е по-добра от стандартните настройки
    за това питам някой дали е постигнал нещо по-добро
    П.П :колкото до поста ми нямах предвид ревютата ,а прекрепеният файл
    Този пост е редактиран от georgimv; 19-12-13 в 21:11.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 88 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1793
    Последно: 14-12-24, 23:38
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе