Интересно, който не е правил нищо, дали се появява още прозорчето, защото сутринта промених началната страница с моя, а сега като пуснах браузера гледам сама се сменила на msn.com.
Здравейте! Имам голям проблем и ще съм страшно благодарна ако някой има идея как да го разреша. Телевизора ми е UE40ES6100. До скоро си гледах филмчета с All Share без проблем. Купих си нов лаптоп и от него гледах няколко пъти филми, но преди няколко дни ТВ-то започна да ми изписва "избраният от вас файл засега не се поддържа" и това го прави и с филмите, които преди това съм гледала. От стария комп няма проблем. Windows-а ми е 8-ца. Само тази разлика намирам с другия комп.
За тези като мен, на които бутоните на браузера са им блокирани и не могат да променят началната страница - ката сте в браузера натиснете return от дистанционното.
Промених началната на google онзи я смени на msn, сложих about:blank, смени я на bing. Накрая сложих най-разглеждани или нещо подобно беше и засега не го е сменил.
Потвърждавам и при мен се получи, като задох гугъл за начална се смени веднага на мсн. Най-важното е че досадния прозорец го няма поне за сега
Моят 46Ф8000 сам си е сменил началната страница с МСН и досадното съобщение го няма. Това в последните час-два.
Просто смени DLNA сървъра, погледни има цял раздел. Аз лично съм много доволен от руския Домашний медиа-сервер.
Здравейте,вчера си купих самсунг 55H6670 и забелязах при двете черни линии на HD формат се получава леко осветляване като петно на долната линия.Притеснително ли е,да го връщам ли?Мерси предварително!
Дай някакви снимки. Снимай в затъмнена стая.
Струва ми се, че след последния сервиз от самсунг българия малко попрекалиха.Първо проблема с геолокейшъна , после от къде на къде ще ми сменят избора на хоум пейдж и накрая, някакси са ми пипнали настройката за аутоъпдейт и сега заварвам софт 1120.А ми беше изключено и си бях с 1118.Та питам с какво право ще ми бърникат телевизора без мое съгласие...