Страница 14 от 88 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    РиоДеМаксуда

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

за да се рагистрираш за hbogo трябва да си абонат на оператор, който има договор с hbogo...
    при регистрацията ще видиш кои са - HBO GO. It's HBO. Anywhere.
    плащаш си на оператора и получаваш ваучер, на който има код и с него влизаш и гледаш...
    Този пост е редактиран от Nasko Hristov; 31-12-13 в 16:48.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Цитат Първоначално публикувано от crash77 Виж публикацията
    Че кое му е старото на две години телевизор 2011г. ако не се лъжа.Как се активира това приложение HBOgo ?Иска регистрация когато пробвам да го пусна.Може малко не на място да ми е въпроса ,но до сега не съм се интересувал ,ако може някой да разясни къде да се регистрирам и как?
    HBO GO. It's HBO. Anywhere.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2001
    Мога да обясня за абонатите на булсатком.Ако си на пълен абонамент(хоби хд и спорт хд) го получаваш безплатно.В моя случай(имам включен НВО) си доплатих 1лв. месечно до когато са ми таксите....На касовия бон има един код, който служи за регистрация онлайн, в интернет страницата на НВО GO.Тази регистрация ви дава правото да ползвате до 4 устройства, примерно телевизор, таблет, компютър....В профила си в интернет страницата ще видите един код за активиране на тв услугата.Това е - много е удобно и хубаво.Имате достъп до всичко на НВО.С тази услуга voyo пада в канала директно.Ако се ориентират изцяло към български филми може и да отцелеят.
    ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!
    Pezilink одобрява това.

5. Тук е от
    Dec 2013

Здравейте. Колкото и да търсих, не намерих дискусия по тази тема.
    Наскоро си взех рутер с USB, към който свързах харда ми, който до момента беше закачен към телевизора. Преди това, Samsung Link намираше харда със съдържанието. Сега обаче по никакъв начин не мога да го накарам да да го види. От настройките на Samsung Link на компа нямам възможност да добавя директории от него, въпреки че е шернат. WMP го чете прекрасно, руския ХМС също. При пусната опция на рутера Media server, телевизора го засича като Source но при опит за връзка дава съобщение: Request cannot be completed.MEDIA PLAY will return to the main screen.
    Как мога да направя така, че да имам достъп през всички компютри до харда (както в момента, врзан за самия рутер) но и телевизора да го разпознае като устройство?
    Едит: Забравих - ако има значение, модела е UE55ES6100
    Този пост е редактиран от vladdark; 31-12-13 в 14:58.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Няма как ТВ-то да разпознае харда вързан към рутер , защото няма програма която да го управлява. Вържи харда към компа ( или направо към тв-то) и от там го управлявай.

7. Тук е от
    Dec 2013

Телевизора го познава като медиа сървър. Има си го като функционалност на рутера. Щом и WMP си го разпознава като медиа сървър и се свързва успешно, значи причината не е споменатата от теб. Не е алтернатива да го закача към телевизора отново, защото губя гъвкавостта да го достъпвам от останалите компютри.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Така, относно рутера.Какъв модел е?Моят е D-link и става.Пробвай първо с една флашка, желателно по малка от 8гб.Виж си настройките на рутера относно сториджа и медия сървъра.За хард вероятно ще ти трябва юсб хъб със собствено захранване.Рутера няма да ти подаде нужното захранване за хард и не го мъчи да не стане беля!За начало почни с малка флашка.

10. Тук е от
    Dec 2013

Или аз не задавам въпроса си точно, или Вие не го четете.

А ти явно не задаваш въпроса си където трябва!!!
    https://forum.setcombg.com/%D1%85%D0...3%D0%B5%D1%80/
    В тази тема обсъждаме само телевизори, без никакви външни устройства!
    Mod/edit
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-12-13 в 18:23.

11. Тук е от
    Jun 2003

Някой може ли да каже каква ми е матрицата в UE32EH4000? В сервизното меню се води type: 32S6AH0D. За буквата S не мога да намеря инфо.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от slavun Виж публикацията
    Някой може ли да каже каква ми е матрицата в UE32EH4000? В сервизното меню се води type: 32S6AH0D. За буквата S не мога да намеря инфо.
    Предполагам, че е някой китайски производител, но точно кой от петте познати на мен...не знам.

Ново дистанционно в модели 2014 година.

Samsung Unveils ‘Smart Control’ at CES 2014 | Samsung Electronics Official Blog: Samsung Tomorrow

Еволюция на дистанционните..
    http://global.samsungtomorrow.com/?p=31909
    ste1 одобрява това.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от vladdark Виж публикацията
    Здравейте. Колкото и да търсих, не намерих дискусия по тази тема.
    Наскоро си взех рутер с USB, към който свързах харда ми, който до момента беше закачен към телевизора. Преди това, Samsung Link намираше харда със съдържанието. Сега обаче по никакъв начин не мога да го накарам да да го види. От настройките на Samsung Link на компа нямам възможност да добавя директории от него, въпреки че е шернат. WMP го чете прекрасно, руския ХМС също. При пусната опция на рутера Media server, телевизора го засича като Source но при опит за връзка дава съобщение: Request cannot be completed.MEDIA PLAY will return to the main screen.
    Как мога да направя така, че да имам достъп през всички компютри до харда (както в момента, врзан за самия рутер) но и телевизора да го разпознае като устройство?
    Едит: Забравих - ако има значение, модела е UE55ES6100
    Няма как да подкараш HDD по USB -то на рутера и да имаш достъп до него от всички устройства в домашната мрежа.

Трябва ти например това- 1TB Western Digital WD My Book Live (NAS) Мрежов диск :: Мрежови (NAS) :: Външни твърди дискове :: Твърди дискове :: Компоненти :: IskamPC.com - Електронен магазин

Аз съм с такъв но 2ТБ и се връзва с LAN кабел към рутера и Тв-то. Пълниш го от всяко устройство, което е в домашната ти мрежа и гледаш на ТВ-то всичко без да насича на филми с HD резолюция 3Д.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Живее в
    Варна

И аз нямам приложението HBO GO на телевизора?Модела е D6000.Kaто питах в офис на доставчика ми казаха че ако си платя HBO и ще се появи.НЕ виждам обаче как ще се появи във смарт хъба,освен ако той самия не се обнови нещо и приложението да цъфне само.Имам желание да си платя за GO но дали има смисъл като го нямам.Моля някой да сподели дали съм прав?

16. pab
    pab е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Цитат Първоначално публикувано от pgv70 Виж публикацията
    И аз нямам приложението HBO GO на телевизора?Модела е D6000.Kaто питах в офис на доставчика ми казаха че ако си платя HBO и ще се появи.НЕ виждам обаче как ще се появи във смарт хъба,освен ако той самия не се обнови нещо и приложението да цъфне само.Имам желание да си платя за GO но дали има смисъл като го нямам.Моля някой да сподели дали съм прав?
    Приложението трябва да се появи, независимо от това дали си абониран за HBO Go или не. На един приятел се е появило на Samsunga ot 2012 г., а той няма абонамент. Така, че питайте в Samsung България, кои телевизори поддържа.

17. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Поддържа се на телевизори 2012 и 2013 г.

HBO GO. It's HBO. Anywhere.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, (САМО ЗА СОБСТВЕНИЦИ) /част 6/

Get the Most Exclusive Samsung News for CES 2014 | Samsung Electronics Official Blog: Samsung Tomorrow

All Events | CNET

14:00~15:00(PST), 6th of January 2014
    Американско тихоокеанско стандартно време (PST) - 10 часа разлика назад спрямо нашето. Тоест конференцията ще започне в 24,00 наше време.

Samsung press conference at CES 2014 | Liveblog live blogging

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 88 ПърваПърва ... 412131415162464 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1827
    Последно: 16-05-25, 21:15
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 18:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 21:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 11:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе