за да се рагистрираш за hbogo трябва да си абонат на оператор, който има договор с hbogo...
при регистрацията ще видиш кои са - HBO GO. It's HBO. Anywhere.
плащаш си на оператора и получаваш ваучер, на който има код и с него влизаш и гледаш...
за да се рагистрираш за hbogo трябва да си абонат на оператор, който има договор с hbogo...
при регистрацията ще видиш кои са - HBO GO. It's HBO. Anywhere.
плащаш си на оператора и получаваш ваучер, на който има код и с него влизаш и гледаш...
Този пост е редактиран от Nasko Hristov; 31-12-13 в 16:48.
Мога да обясня за абонатите на булсатком.Ако си на пълен абонамент(хоби хд и спорт хд) го получаваш безплатно.В моя случай(имам включен НВО) си доплатих 1лв. месечно до когато са ми таксите....На касовия бон има един код, който служи за регистрация онлайн, в интернет страницата на НВО GO.Тази регистрация ви дава правото да ползвате до 4 устройства, примерно телевизор, таблет, компютър....В профила си в интернет страницата ще видите един код за активиране на тв услугата.Това е - много е удобно и хубаво.Имате достъп до всичко на НВО.С тази услуга voyo пада в канала директно.Ако се ориентират изцяло към български филми може и да отцелеят.
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!
Здравейте. Колкото и да търсих, не намерих дискусия по тази тема.
Наскоро си взех рутер с USB, към който свързах харда ми, който до момента беше закачен към телевизора. Преди това, Samsung Link намираше харда със съдържанието. Сега обаче по никакъв начин не мога да го накарам да да го види. От настройките на Samsung Link на компа нямам възможност да добавя директории от него, въпреки че е шернат. WMP го чете прекрасно, руския ХМС също. При пусната опция на рутера Media server, телевизора го засича като Source но при опит за връзка дава съобщение: Request cannot be completed.MEDIA PLAY will return to the main screen.
Как мога да направя така, че да имам достъп през всички компютри до харда (както в момента, врзан за самия рутер) но и телевизора да го разпознае като устройство?
Едит: Забравих - ако има значение, модела е UE55ES6100
Този пост е редактиран от vladdark; 31-12-13 в 14:58.
Няма как ТВ-то да разпознае харда вързан към рутер , защото няма програма която да го управлява. Вържи харда към компа ( или направо към тв-то) и от там го управлявай.
Телевизора го познава като медиа сървър. Има си го като функционалност на рутера. Щом и WMP си го разпознава като медиа сървър и се свързва успешно, значи причината не е споменатата от теб. Не е алтернатива да го закача към телевизора отново, защото губя гъвкавостта да го достъпвам от останалите компютри.
Така, относно рутера.Какъв модел е?Моят е D-link и става.Пробвай първо с една флашка, желателно по малка от 8гб.Виж си настройките на рутера относно сториджа и медия сървъра.За хард вероятно ще ти трябва юсб хъб със собствено захранване.Рутера няма да ти подаде нужното захранване за хард и не го мъчи да не стане беля!За начало почни с малка флашка.
Или аз не задавам въпроса си точно, или Вие не го четете.
А ти явно не задаваш въпроса си където трябва!!!
https://forum.setcombg.com/%D1%85%D0...3%D0%B5%D1%80/
В тази тема обсъждаме само телевизори, без никакви външни устройства!
Mod/edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-12-13 в 18:23.
Някой може ли да каже каква ми е матрицата в UE32EH4000? В сервизното меню се води type: 32S6AH0D. За буквата S не мога да намеря инфо.
Предполагам, че е някой китайски производител, но точно кой от петте познати на мен...не знам.
Ново дистанционно в модели 2014 година.
Samsung Unveils ‘Smart Control’ at CES 2014 | Samsung Electronics Official Blog: Samsung Tomorrow
Еволюция на дистанционните..
http://global.samsungtomorrow.com/?p=31909
Няма как да подкараш HDD по USB -то на рутера и да имаш достъп до него от всички устройства в домашната мрежа.
Трябва ти например това- 1TB Western Digital WD My Book Live (NAS) Мрежов диск :: Мрежови (NAS) :: Външни твърди дискове :: Твърди дискове :: Компоненти :: IskamPC.com - Електронен магазин
Аз съм с такъв но 2ТБ и се връзва с LAN кабел към рутера и Тв-то. Пълниш го от всяко устройство, което е в домашната ти мрежа и гледаш на ТВ-то всичко без да насича на филми с HD резолюция 3Д.
И аз нямам приложението HBO GO на телевизора?Модела е D6000.Kaто питах в офис на доставчика ми казаха че ако си платя HBO и ще се появи.НЕ виждам обаче как ще се появи във смарт хъба,освен ако той самия не се обнови нещо и приложението да цъфне само.Имам желание да си платя за GO но дали има смисъл като го нямам.Моля някой да сподели дали съм прав?
Поддържа се на телевизори 2012 и 2013 г.
HBO GO. It's HBO. Anywhere.
Get the Most Exclusive Samsung News for CES 2014 | Samsung Electronics Official Blog: Samsung Tomorrow
All Events | CNET
14:00~15:00(PST), 6th of January 2014
Американско тихоокеанско стандартно време (PST) - 10 часа разлика назад спрямо нашето. Тоест конференцията ще започне в 24,00 наше време.
Samsung press conference at CES 2014 | Liveblog live blogging