Страница 13 от 88 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Цитат Първоначално публикувано от tcvetko Виж публикацията
    Здравейте, закупих тв. Самсунг Ф6670, фирмуера му е 1113, а в сайта последния е 1116, като му дам да се актуализира ми казва, че няма актуализация. Вързан е към интернет бихте ли помогнали пропускам ли нещо?
    Ако става дума за 40 инчов,заповядай:UE40F6670SS - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG Влизаш тук,изтегляш файла,разархивираш го и ще видиш една жълта папка.Качваш я на празна флашка,слагаш я в телевизора и отиваш на обновяване на фърмуера.Даваш му да търси и ще те попита дали искаш да се търси нова версия в USB устройството.Потвърждаваш и ще ти излезе съобщение,че има нова версия,след което и даваш да се инсталира и си готов!

2.  

3. Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

tcvetko много ми е интересно ,понеже в рамките на две седмици върнах два такива от същия модел като твоя телевизор ,а именно Samsung UE 40F6670 заради изгорели пиксели :rolleyes: би ли го огледал и твоя просто ми е чудно дали само аз съм каръка или проблема е масов и е проблем в самата матрица...и ако няма проблем наблюдавай го и в близкия един месец ако се появи имаш право да го върнеш ...пиша ти чисто приятелски и добронамерено...

4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Здравейте . Понеже не съм много наясно как се тества за изгорели пиксели , искам да попитам с каква програма ги тествате ? Имам 46ф8500 от една седмица , закупен от ТМ . Ще съм ви благодарен за помощта .

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от crash77 Виж публикацията
    tcvetko много ми е интересно ,понеже в рамките на две седмици върнах два такива от същия модел като твоя телевизор ,а именно Samsung UE 40F6670 заради изгорели пиксели :rolleyes: би ли го огледал и твоя просто ми е чудно дали само аз съм каръка или проблема е масов и е проблем в самата матрица...и ако няма проблем наблюдавай го и в близкия един месец ако се появи имаш право да го върнеш ...пиша ти чисто приятелски и добронамерено...
    Здравей,
    За сега всичко е ок, за мен е страхотен тв за парите си

7. Тук е от
    Dec 2013

На мен също ми допадна много ,но имах проблеми с него и минах на по горната серия ...Твоят 40 инчовият модел ли е?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Да, ами дано имам късмет иначе по-горната серия несъмнено е по-добре, но и парите отгоре не са малко.
    ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Извинявам се много, но може ли някой да разясни настройката за баланс на бялото в интервали.Иначе относно многобройните запитвания и отговори за настройка на картината, аз лично съм доста скептичен.Според мен е строго индивидуално макар, че има и златна среда.На мен лично най ми допадат стандартните настройки с малко тунинговане.Прилагал съм различни "шаблони", но все нещо ми бяга.Филм режима например малко ми зеленее.Динамичната е прекалено ярка и т.н.Чувал съм за професионална настройка със скъпо струващ уред, ако някой има информация ще е добре да се сподели.
    Весело посрещане на Новата Година!!!

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

:rolleyes:

Dear Partners and Developers,

The Samsung SMART TV team is pleased to release the Smart TV SDK 5.0 BETA. This SDK provides developers with the tools they need to develop applications for the 2014 Smart TV Platform. The toolset includes an Eclipse-based application editor with a Visual Editor, and Smart TV Emulator for the 2014 TV platform.....

http://www.samsungdforum.com/Samsung...View?newsID=39

13. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Нормално ли е в високият клас на Samsung да има толкова голям ШИМ , дано в новите модели 2014 са без ШИМ.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

16. Тук е от
    Dec 2011

Първо Честита Коледа на всички във форума и успешна 2014 г. Преди няколко поста писах за HBOgo, че не ми го намира телевизора и няма как да го сваля и инсталирам. Искам да попитам има ли някакъв начин да го инсталирам през флашка или някакъв друг и ако някой може да го намери като файл ще съм му много благодарен. П.С. Телевизора е Д6000 - възможно ли е модела да е стар и заради това да не открива тази апликация? Благодаря предварително за отговорите.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от collapse Виж публикацията
    Първо Честита Коледа на всички във форума и успешна 2014 г. Преди няколко поста писах за HBOgo, че не ми го намира телевизора и няма как да го сваля и инсталирам. Искам да попитам има ли някакъв начин да го инсталирам през флашка или някакъв друг и ако някой може да го намери като файл ще съм му много благодарен. П.С. Телевизора е Д6000 - възможно ли е модела да е стар и заради това да не открива тази апликация? Благодаря предварително за отговорите.
    И при мен го няма HBOgo с D7000 , модела е стар и може да не работи .

18. Тук е от
    Dec 2013

Че кое му е старото на две години телевизор 2011г. ако не се лъжа.Как се активира това приложение HBOgo ?Иска регистрация когато пробвам да го пусна.Може малко не на място да ми е въпроса ,но до сега не съм се интересувал ,ако може някой да разясни къде да се регистрирам и как?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 88 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1793
    Последно: 14-12-24, 23:38
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе