Този пост е редактиран от stax; 07-03-15 в 13:58.
малко променена ми се вижда картината с новия ъпдейт
Криви телевизори, криви саундбарове, криви блу-рей плейъри, криви дистанционни....нещо светът им е крив на тези от Семсун.
Samsung Roadshow 2015: Nach SUHD gibt es auch neue nicht-SUHD TVs - All About Samsung
Здравейте,
От 2 месеца съм собственик на Samsung 40H6500(Firmware-2604). Забелязвам, че когато разцъквам менюто, EPG-то, Smart hub-а или когато сменям изходите се получава някакво забавяне. Това нормално ли е за този модел, защото при други модели ма самсунг това забавяне го няма?
DOX.bg
Използвам PS3 Media Server за споделяне на филми от компа по DLNA. Обаче до момента не мога да пусна субтитри на 3D филм. От всичките филми, които съм свалил само 1 филм тръгна със субтитри(може би защото бяха вградени ), които обаче излизат двойно(може би не са за този риалайз). Та въпросът ми е някой успявал ли е да подкара 3D филм със субтитри и въобще този телевизор може ли да разчита 3D субтитри или трябва предварително да са вградени?
Пробвах по описаният начин да ги подкарам, но пак без успех.
3D видео с динамични субтитри
Благодаря предварително
Здравейте,
Имам Samsung 48H6410.В апартамента, където е телевизора все още няма интернет, но има налична мрежа vivvcom_net. Телефонът ми се свързва без проблеми към нея, но телевизора дава, че има налична мрежа но не и достъп до интернет. Малко сложно стана обяснението, но въпросът ми е имали някакъв прост начин да се свържа телевизора към тази мрежа.
Свържи телевизора по същия начин както телефона - търсене мрежа , свързване , въвеждане на парола . Поне Самсунга няма проблеми при свързване с мрежи - освен ако има някакви по-сложни настройки на рутера.
Свързвам, свързвам, но не става . Наличната мрежа явно е на някой съсед, но не иска пароли. Самсунга я намира и излизат 2 съобщения 1) има налична мрежа 2) не се е свързал, към интернет. Моля опитайте отново или затворете (цитирам по памет). Като гледам настройките на мрежата на телефона и на телевизора виждам разлика в МАC адреса (ако има някакво значение). Не е болка за умиране, цялата идея беше да го тествам с безжична интенет връзка. Лесното свързване на телефона към същата мрежа ме заблуди, че и телевизора може да се свърже лесно, но явно не е толкова просто. Ще оставим тестовете за друг път. Благодаря за отговора и лек ден.
Защо на сайта на самсунг.us ми излиза, че има нова версия на фърмуера:
Upgrade File(USB type) (Firmware) ver.2003.2 - All OS (EN, 141.33 MB)23-Feb-2015
Support - LED TV UN40EH5300F | Samsung TVs
а на самсунг.uk версията е от
Upgrade File(USB type) All OS, 153.59 MB, exe, MULTI LANGUAGE
Version : 2004.1
27 Nov, 2014
40 EH5300 Series 5 SMART Full HD LED TV (UE40EH5300KXXU) | Support | SAMSUNG UK
Става въпрос за телевизор Самсунг 40'EH5300
Фирмуера за американските модели се различава леко от този за европейските модели. Американските модели са базирани на други - различни шасита.
Версиите за различните страни и континенти не излизат по едно и също време.
Samsung releases update to fix security on TVs - FlatpanelsHD
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-03-15 в 23:05.
Въпрос към знаещите:
Имам ТВ 48F8000. Закачил съм го за рутера с кабел и към него има закачено едно старо домашно кино със скарт. Когато е пусната кабелната, през скарта върви звук към киното. Когато пусна филм от компютъра през рутера чрез Samsung Link, звук към домашното кино няма. Има ли начин да подкарам звука през скарта, че не ми се купува ново кино, защото съм си наумил един як рисийвър с 4 upscale, но не му е сега времето.
Благодаря за отговора, но ако става въпрос за друг път на аудиото, по-скоро ми трябва адаптер от дигитален оптичен към дигитален коаксиален кабел. Домашното кино има коаксиален SPDIF вход. На мен мисълта ми беше, дали няма чалъм звука от плеъра да мине през скарта, както звука от телевизията.