Страница 33 от 75 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 1122
Like Tree145Одобрявам

Samsung Телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Отговор: Samsung Телевизори

Прочети последните 10 страници от тази тема и ще намериш доста настройки.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2010

От вчера съм собственик(евентуално горд)на UE55H6410 от Тех..маркет на промоция 1500 лв
    Цената е добра за този диагонал и въпреки ,че очаквах проблеми с SD сигнала това,което се вижда е.....негледаемо
    Гледам го от 3,5-4 метра и въпреки опитите до момента не мога да намеря подходящи настройки за кабелната
    Още снощи боцнах и CAM модул и картината на HD заспа ,обаче другото е абсолютна боза-ПОМАГАЙТЕ !
    Опеатора е DCC-пловдивски-колега от Пловдив дали успял да докара до някъде картината на SD

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003

Моля ви спешно е Как да разбера колко часа е работил Самсунг 40н7000 опитах с някакви клавиши но не излиза нищо може ли да са го блокирали ако са ми продали мостра

5. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от KingDiamond Виж публикацията
    Моля ви спешно е Как да разбера колко часа е работил Самсунг 40н7000 опитах с някакви клавиши но не излиза нищо може ли да са го блокирали ако са ми продали мостра
    Не мисля, че е от значение дали е работил някой друг час. Няма да са му навредили както например ако бе плазма има такава вероятност... По важното е дали е равномерна подсветката и да няма блокирали пиксели...

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003

Хайде бе толкова ли един не знае да обясни когато на човек му трябва спешно ?!?! Никой ли го няма самсунга

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

На 1стр. си е обяснено -
    Как да видя наработените часове?
    Info - Menu - Mute - Standby (червеният бутон). След това SVC - Info - Panel display time. - набираш бързо посочената комбинация при тв в стендбай .

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    На 1стр. си е обяснено -
    Как да видя наработените часове?
    Info - Menu - Mute - Standby (червеният бутон). След това SVC - Info - Panel display time. - набираш бързо посочената комбинация при тв в стендбай .
    Да... Благодаря на svetlio1 за помощта-телевизора показа 897 часа работа -съответно е мостра и беше успешно върнат, защото го продаваха за нов!!!, така им го дали ос самсунг българия

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от maina Виж публикацията
    От вчера съм собственик(евентуално горд)на UE55H6410 от Тех..маркет на промоция 1500 лв
    Цената е добра за този диагонал и въпреки ,че очаквах проблеми с SD сигнала това,което се вижда е.....негледаемо
    Гледам го от 3,5-4 метра и въпреки опитите до момента не мога да намеря подходящи настройки за кабелната
    Още снощи боцнах и CAM модул и картината на HD заспа ,обаче другото е абсолютна боза-ПОМАГАЙТЕ !
    Опеатора е DCC-пловдивски-колега от Пловдив дали успял да докара до някъде картината на SD
    гледаш 55 инча от 3 метра ,какво очакваш да видиш на СД сигнал ..

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако кабеларката не компресира допълнително , основните канали са си с добро качество на повечето предавания - виж как е картината на немските (RTL,ARD,SAT1...) , макар и да ме съмнява и тях да ги пускат с добро качество .

12. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    гледаш 55 инча от 3 метра ,какво очакваш да видиш на СД сигнал ..
    Казах ,че го гледам от 3,5-4 (по-точно 4)-какъв е проблема с разстоянието
    Освен това от SD до SD има разлика затова питам колеги от Пловдив за конкретен оператор
    Общи приказки не помагат

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
    Svetlio
    За съжаление си прав дори с КАМ модул е пълна боза -иначе на HD е страхотна картината
    Еми ще се мъчим с настройките и ако уцеля някакви ще споделя-някой знае ли дали може да се запаметят настройките за всеки канал персонално защото не са еднакво зле освен това
    Някои са още по-зле от другите
    Този пост е редактиран от maina; 10-04-15 в 20:14.

13. Тук е от
    Sep 2013

нищо не можеш да настроиш.... аз се примирих и като гледам нещо SD, а това са предимно нова, тв7, дъ войс и бнт 1 си пускам ефирната цифрова. ако искаш си направи експеримент - сложи неква антена и сканирай ефирно цифрово! тогава прецени дали е до настроики и т.н.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от cifronim2 Виж публикацията
    нищо не можеш да настроиш.... аз се примирих и като гледам нещо SD, а това са предимно нова, тв7, дъ войс и бнт 1 си пускам ефирната цифрова. ако искаш си направи експеримент - сложи неква антена и сканирай ефирно цифрово! тогава прецени дали е до настроики и т.н.
    Как е ефирната цифрова като качество-става ли с обикновена антена и вградените тунери

16. Тук е от
    Sep 2013

да. задаваш антена при търсене и сканираш.

17. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013
    Здравейте,
    Купих си 48Н6800 , но ми възникнаха няколко въпроса. Интересува ме дали поддържа смарт дистанционно и въобще как може да се закачи с клавиатура примерно? Гледах някакви модели на Лоджитек и Майкрософт с вграден тъчпад, но в магазина не можаха да ми кажат дали ще станат за ТВ -то. Някой от вас има ли наблюдения , какви са най -добрите настройки на картината? Аз го настроих по примера за 6400 от предните страници, но имаше леки разлики в менютата, та затова питам. Имах и други въпросчета, но за сега не се сещам.
    Благодаря

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от kiroslavov Виж публикацията
    Сървъра на рутера е супер куц, на по-старите модели телевизори на самсунг дори не тръгваха никакви файлове - сега на по-новите модели вървят, но за субтитри нямаш никакъв шанс. В мойта домашна мрежа имам 2 рутера TP-LINK - 4300 и 3600 и 2 телевизора Самсунг и каквото и да опитвам не става.
    Имаш ли идея кой рутер ще е читав с читав медиа сървър? Четох, че с dd-wrt може да се флашне и да тръгнат, до си иска доста работа: DD-WRT Forum :: View topic - TP-LINK TL-WDR3600 HDD sharing, DLNA, Torrent.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 75 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba телевизори (инфо на първа страница)
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 158
    Последно: 21-12-23, 20:46
  2. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 09:02
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе