Прочети последните 10 страници от тази тема и ще намериш доста настройки.
Прочети последните 10 страници от тази тема и ще намериш доста настройки.
От вчера съм собственик(евентуално горд)на UE55H6410 от Тех..маркет на промоция 1500 лв
Цената е добра за този диагонал и въпреки ,че очаквах проблеми с SD сигнала това,което се вижда е.....негледаемо
Гледам го от 3,5-4 метра и въпреки опитите до момента не мога да намеря подходящи настройки за кабелната
Още снощи боцнах и CAM модул и картината на HD заспа ,обаче другото е абсолютна боза-ПОМАГАЙТЕ !
Опеатора е DCC-пловдивски-колега от Пловдив дали успял да докара до някъде картината на SD
Моля ви спешно е Как да разбера колко часа е работил Самсунг 40н7000 опитах с някакви клавиши но не излиза нищо може ли да са го блокирали ако са ми продали мостра
Хайде бе толкова ли един не знае да обясни когато на човек му трябва спешно ?!?! Никой ли го няма самсунга
На 1стр. си е обяснено -
Как да видя наработените часове?
Info - Menu - Mute - Standby (червеният бутон). След това SVC - Info - Panel display time. - набираш бързо посочената комбинация при тв в стендбай .
Ако кабеларката не компресира допълнително , основните канали са си с добро качество на повечето предавания - виж как е картината на немските (RTL,ARD,SAT1...) , макар и да ме съмнява и тях да ги пускат с добро качество .
Казах ,че го гледам от 3,5-4 (по-точно 4)-какъв е проблема с разстоянието
Освен това от SD до SD има разлика затова питам колеги от Пловдив за конкретен оператор
Общи приказки не помагат
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Svetlio
За съжаление си прав дори с КАМ модул е пълна боза -иначе на HD е страхотна картината
Еми ще се мъчим с настройките и ако уцеля някакви ще споделя-някой знае ли дали може да се запаметят настройките за всеки канал персонално защото не са еднакво зле освен това
Някои са още по-зле от другите
Този пост е редактиран от maina; 10-04-15 в 20:14.
нищо не можеш да настроиш.... аз се примирих и като гледам нещо SD, а това са предимно нова, тв7, дъ войс и бнт 1 си пускам ефирната цифрова. ако искаш си направи експеримент - сложи неква антена и сканирай ефирно цифрово! тогава прецени дали е до настроики и т.н.
Здравейте,
Купих си 48Н6800 , но ми възникнаха няколко въпроса. Интересува ме дали поддържа смарт дистанционно и въобще как може да се закачи с клавиатура примерно? Гледах някакви модели на Лоджитек и Майкрософт с вграден тъчпад, но в магазина не можаха да ми кажат дали ще станат за ТВ -то. Някой от вас има ли наблюдения , какви са най -добрите настройки на картината? Аз го настроих по примера за 6400 от предните страници, но имаше леки разлики в менютата, та затова питам. Имах и други въпросчета, но за сега не се сещам.
Благодаря
Имаш ли идея кой рутер ще е читав с читав медиа сървър? Четох, че с dd-wrt може да се флашне и да тръгнат, до си иска доста работа: DD-WRT Forum :: View topic - TP-LINK TL-WDR3600 HDD sharing, DLNA, Torrent.