Страница 25 от 75 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 1122
Like Tree145Одобрявам

Samsung Телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2009
    Живее в
    София

Отговор: Samsung LCD Телевизори

Здравейте, много моля за съдействие. Имам UE40ES6300 от поне две години и т.к. си пуснах Булсат на телефона Galaxy S3 искам да го изкарвам на екрана на ТВ-то. В телефона имам опцията SCREEN MIRRORING, а на тв-то я няма. Гледах през тубата https://www.youtube.com/watch?v=GUD518XtaGU къде се намира активирането на SCREEN MIRRORING от тв-то, но при мен в менюто на ТВ го няма. Моля да ме информирате, модела ли не поддържа SCREEN MIRRORING и ако да, има ли възможност да се инсталира или да се използва някоя друга опция на телефона за връзка, макар че пробвах почти всичко като вариант. Може да визуализира снимки, клипове и т.н., но дисплея на телефона не мога да изкарам.
    ----------
    Поръчал съм и адаптер с MHL кабел, но точно жиците ми се иска да ги избегна.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2014

Цитат Първоначално публикувано от soon Виж публикацията
    Колеги, някой беше споменал, че плеъра на SAMSUNG 40H6400 можел да плейва видео кодирано в х265.
    Някой може ли да коментира, това така ли е и с кой ъпдейт става? Изобщо възможно ли е?
    Да, този модел възпроизвежда без проблем x265. И още нещо може. Записва от ТВ-то на флашка. Докато за LG, независимо че имаше в спецификациите x265, това се оказа невярно. Отгоре на всичко иска за запис от ТВ, хард диск. Самсунга е и очевидно по-бърз. Само дето е с активно 3D, но това е въпрос на предпочитание.

4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Къде по-точно в спецификациите на LG е написано това? Защото явно съм го пропуснал.
    Иначе освен Samsung останалите не поддържат H.265. Тествано на Samsung 48H6500, LG 42LB650V, Philips 42PFS7509/12.

5. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от ognjano Виж публикацията
    Здравейте, много моля за съдействие. Имам UE40ES6300 от поне две години и т.к. си пуснах Булсат на телефона Galaxy S3 искам да го изкарвам на екрана на ТВ-то. В телефона имам опцията SCREEN MIRRORING, а на тв-то я няма. Гледах през тубата https://www.youtube.com/watch?v=GUD518XtaGU къде се намира активирането на SCREEN MIRRORING от тв-то, но при мен в менюто на ТВ го няма. Моля да ме информирате, модела ли не поддържа SCREEN MIRRORING и ако да, има ли възможност да се инсталира или да се използва някоя друга опция на телефона за връзка, макар че пробвах почти всичко като вариант. Може да визуализира снимки, клипове и т.н., но дисплея на телефона не мога да изкарам.
    ----------
    Поръчал съм и адаптер с MHL кабел, но точно жиците ми се иска да ги избегна.
    Пусни си Булсаткома директно през браузъра на тв-то ... става.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Какви матрици слагат в модела SAMSUNG 40H6400? Обозначение на етикета отзад Version:02 това какъв панел е?
    По какъв начин се включва за да работи с телевизора второто SMART дистанционно?
    Този пост е редактиран от soon; 18-03-15 в 13:00.

7. Тук е от
    Dec 2014

Здравейте! Аз също съм харесал Samsung 40H6400, но имам едно притеснение- посетих Техномаркет, Технополис и Зора в Пловдив, но и на 3 - те места мострите даваха сиви отенъзи във всеки един от ъглите на телевизора. Знаете ли на какво се дължи това? Дали не е дефект на матрицата. Ако може и някакво мнение от тези, които са закупили съответния модел-доволни ли сте и какво не ви харесва и допада и какво сте забелязали като дефект, ако има. БЛАГОДАРЯ предварително

8.  

9. Тук е от
    Mar 2015

От два месеца и аз имам Samsung 48H6400,досега съм доволен от телевизора.Малко със закъснение се присъединявам във форума.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Да помолим
    притежателите на Samsung 40H6400
    да погледнат отзад на гърба на капака, какво е обозначено на залепения стикер:
    Version:01 или Version:02 им е вида на панела в техните телевизори и да коментират
    нивото на черното и контрастта при изключена опция на динамичния контраст (Off) и черното ниво (Off).
    Черния цвят като цяло плътно-наситен и достатъчен ли е ли е за реална картина с дълбочина?

P.S. Как се активира второто Smart дистанционно за работи с телевизора?
    Този пост е редактиран от soon; 19-03-15 в 17:21.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

INFO-MENU-MUTE-POWER (за влизане в служ.меню), но как се излиза от него?

13. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от soon Виж публикацията
    INFO-MENU-MUTE-POWER (за влизане в служ.меню), но как се излиза от него?
    Само с натискането на бутон Power (зеления на дистанционното)

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

При 40H6400 вариант с Version:02 гледам много рехаво това хвалено черно от толкова много тест-ревюта (средно 0.46 при изключени подобрители) - явно то е валидно за броики с Version:01? Гледам при други модели марки като е постигнат подобер резултат от наличните специализирани сайтове, когато съм проверявал в магазин се вижда, че е вярно. При Самсунг как се постига този резултат от дадените доста калибрационни настройки в нета. Моля коментирайте ситуацията при Вас.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Провери ли в сервизното с какъв панел е тв-ра? Иначе е напълно възможно да варира според версия, бройка, панел. Малко тъпа работа общо взето.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Също интересно е, че в няколко тест-ревюта става дума за пробваните бройки, че са с DIRECT LED подсветка при модела H6400 като цяло и не му трябвало локално затъмнение. Всъщност този който е масов в продажба при нас с какво е? Явно някакъв преднамерен безпорядък се случва при Самсунг? Бяха официално казали за моделите през 2014 на 100% ще бъдат с оригинално произведени тяхни панели на фона на големия скандал във Франция, относно лотарията и джуркането на един модел с до 4 различни матрици. Разбира се яко променящи реалните зададени характеристики на конкретния модел.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-04-15 в 23:51.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Доколкото научих от прочетеното в чужди форуми, само 48" версия е с 100% панел на Самсунг и при всички други е лотария. Поне така се пише, не твърдя, че е 100% достоверно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 75 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba телевизори (инфо на първа страница)
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 158
    Последно: 21-12-23, 20:46
  2. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 09:02
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе