Страница 26 от 75 ПърваПърва ... 16242526272836 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 1122
Like Tree145Одобрявам

Samsung Телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Отговор: Samsung LCD Телевизори

@gurcayy моля те коментирай по горните снимки и коментар, как е при теб с оригиналната матрица? Такава ли е ситуацията, каква ти е VERSION:?
    За поредна година най-големия производител на телевизори и панели безцеремонно се подиграва със световните си потребители.
    Нямам коментар!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    soon одобрява това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Не ми стана ясно дали тези снимки са от твоя телевизор, но ако са, въпреки че гледам от скапан монитор, ми се струва, че черното е доста добро. В момента не съм вкъщи, за да направя снимки на моя, но мисля, че положението е подобно и при мен ( като на снимките ). Иначе и аз съм с Version:2.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Много ясно, че не са от моя. Аз ползвам само Philips, но братовчет ми е в тази дилема на истина и лъжа спрямо слаганите различните панели/матрици в един и същ модел в случая 40H6400 - което и коренно променя реалните стойносто променящи тотално и качеството на картината. До сега ни стана ясно, че: бройките с панел: Version 01 имат до 2-3 пъти по-добър контраст, черно, цветопредаване от тези със сложени Version 02. К'во става Самсунг БРАТ никой не знае? Конктерните снимки са от интернет тест-ревю на HDTVTEST.UK и тяхната бройка дадена от производителя. Сигурно брой-едиствен, а нас кучета ни яли! Моля притежателите на този 40' модел да споделят техните версии и нивото на черното без подобрители за което голямо БЛАГОДАРЯ в името на ИСТИНАТА!

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Ще проверя в сервизното меню и ще направя снимки на моя, че не съм много сигурен, за да направим сравнение.

Но си прав, малко е кофти това да играеш тото и да се надяваш да попаднеш на читав панел.

7. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

За протокола моят е версия 1

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Версията на лепенката или версията в сервизното меню на панела ви интересува да погледна?

10. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Тия панели Самсунг ще си ги менкат още дълго време, както са го правили и в миналото. Булшинството от купувачи не ги интересува или не обръщат внимание на панелите, тук изключвам хора от форума. Така че като минава номера защо да не си слагат евтинджос панелчета. Ако ги удари голям спад в продажбите може и да се промени нещо, но като гледам тая година пак са си ок. Имаше и обвинения към тях за слагането на много евтини материали при изработката като цяло, ама това ще се види в бъдеще време.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Опитах няколко пъти с това като го набирах бързо, но нищо - само черен екран: INFO-MENU-MUTE-POWER как да се влезе?
    Това набиране при спрян телевизор или работеш се прави?
    Иначе като цяло модела е убиец като баланс на възможности и цена, но ... Ах, панели, матрици, тонколони, монколони!

@blue1:
    Моля коментирай черно, контраст без подобрители и колко инча е.
    @gurcayy: Виж и на двете места за да сравним има ли разминаване м/у лепенка и сервизно меню.
    Този пост е редактиран от soon; 21-03-15 в 10:43.

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Новите модели на SAMSUNG,дали подържат AC стандарта на безжичната мрежа.

13. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от soon Виж публикацията
    Опитах няколко пъти с това като го набирах бързо, но нищо - само черен екран: INFO-MENU-MUTE-POWER как да се влезе?
    Това набиране при спрян телевизор или работеш се прави?
    Иначе като цяло модела е убиец като баланс на възможности и цена, но ... Ах, панели, матрици, тонколони, монколони!

@blue1:
    Моля коментирай черно, контраст без подобрители и колко инча е.
    @gurcayy: Виж и на двете места за да сравним има ли разминаване м/у лепенка и сервизно меню.
    40 инча е, аз този модел си го избрах по картината. Бях си пуснал темичка във форума, получих няколко съвета, накрая отидох в магазина и гледах няколко модела в този ценови диапазон и избрах него. За настройката на картината съм се водил от препоръки публикувани по разни форуми в т.ч. и тук. "Подобрителите" на картината са изключени и на някой HD канали е доста реалистична. От всички телевизори които гледах, този имаше най-истинско черно Аз съм много доволен от модела - за цената си е просто чуден! 3D само го погледнах и прибрах очилата, от смарт функциите най ме кефи, че мога да си пускам клипове от тубата чрез телефона.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@blue1, благодаря ти за информацията, която започва да затвърждава усещането, че бройки на модела с Version:01 наистина са с SPVA Samsung панели. Кога си го купувал и от къде за да конкретизираме кой внос като партида е? Очаквам отговорите и на другите собственици по въпроса.

16. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2007

Здрвейте,от вчера ползвам Samsung UE 48H6400,но не мога да направя настройки на картината така,че да ми хареса.Какви корекции бихте ми препоръчали???

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

С коя Version:? панел е бройката (виж отзад на стикера залепен на гърба на ТВ) и пиши. Ако си с:01 ето едни настройки:
    Samsung UN55H6400 Picture Settings Calibrations (UN50H6400, UN48H6400, UN60H6400, UN65H6400)

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от soon Виж публикацията
    @blue1, благодаря ти за информацията, която започва да затвърждава усещането, че бройки на модела с Version:01 наистина са с SPVA Samsung панели. Кога си го купувал и от къде за да конкретизираме кой внос като партида е? Очаквам отговорите и на другите собственици по въпроса.
    Купих го в началото на януари от "Техномаркет" в Пловдив (магазина на Пазарджишко шосе), освен мострата явно имаха няколко бройки защото след мен още един човек избра същият модел с изричното условие да не е мострата и консултанта каза, че имат запечатани.

П.П. Аз ползвах същият линк за настройка на картината, но някои параметри ги промених според моите виждания.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 75 ПърваПърва ... 16242526272836 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba телевизори (инфо на първа страница)
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 158
    Последно: 21-12-23, 20:46
  2. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 09:02
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе