Леки въпроси за размисъл - колко би струвала доставката на тв с такива размери от Китай ? Колко струва , дори и на производствена цена такъв размер тв ?
Нещо не ми излизат сметките и изглежда твърде хубаво , за да няма "мини" ...
Леки въпроси за размисъл - колко би струвала доставката на тв с такива размери от Китай ? Колко струва , дори и на производствена цена такъв размер тв ?
Нещо не ми излизат сметките и изглежда твърде хубаво , за да няма "мини" ...
Едно бързо въпросче да задам:
Samsung 40H6400 отличава ли се по нещо (освен размера) от големия си брат 48H6400.
Т.е. пак ли е 100 херцов, същите екстри ли е?
Не, 1:1 - панел 100Hz, шаси, софт, картина, екстри.
Дават го в емаг на 850 лева....та много му се чудя и мая...заслужава ли си.
Може би най-окомплектования модел на 2014 - всичко в едно с добро качество.
Други проблеми:
- няма меню на български
- Smart функциите са предназначени за съответният пазар и няма да имаш достъп до европейските такива.
- няма гаранция
Ако написаното в OLX за тунера е вярно, то модела е взет от САЩ или Канада.
Може да се ползва с външен тунер , но така няма да имаш достъп до куп настройки.
В случай, че подмени Mainboard - а с европейският за съответният модел, то проблемите ще изчезнат.
Подмяна на инсталираният мейн-борд с европейски такъв(за UE-65H8000). Цена 400-500 лева.
Я не се занимавай с глупости! Кой-знае още какви "подводни камъни" ще излязат след замяната на борда. Ако въобще е възможно...
Само доставката на Fragile стока с подобни размери от Америка/Канада е над 300-400$.
Здравейте,
Модел LH40RMDPLGU/EN коя година е произведен?
то според мен е другаде уловката .. може да идеш с 1000 лв в монтана ( лично предаване все пак ) и да си тръгнеш без тях и без ТВ
С телевизора (UE40H6500) в найлоново пакетче има "приставка", към която предполагам се свързва CAM модул. В CAM модула се слага декодиращата карта, поставям ги пакетно в "приставката" и приставката включвам на гърба на телевизора след като съм отлепил черната лепенка. Така ли стоят нещата?
Питам, защото колеги и познати ме уверяват, че техните телевизори (самсунг и др. от различни модели и години) имат слот за картата и само я пъхат и гледат. Обяснявам им, че нямам такъв слот, а те не ме уверяват, че не е възможно да съм нямал и да гледам по-внимателно.
Защо е с отделна "приставка", а не вграден CAM модул да питам?