Може да попиташ автора на това ревю
Обзор и тестирование ЖК-телевизора Samsung UE65HU9000TXRU: разрешение Ultra HD и вогнутая форма экрана
Може да попиташ автора на това ревю
Обзор и тестирование ЖК-телевизора Samsung UE65HU9000TXRU: разрешение Ultra HD и вогнутая форма экрана
Друго си е 75" за монитор...
https://www.youtube.com/watch?v=5GMaEDSDmPk
Някой знае ли приложение за SmartHub-a на самсунг с което може да се слушат интернет радиа?
Оня ден ъпдейтнах последния софтуер 2740.6. На HD каналите са възвърнали предишната ясна и кристална картина. Сега направо картината е уникална - кристално ясна като картичка, цветовете са убийствени. Прави ти кеф да гледаш. Даже на външен тунер се усеща разликата.
Лошата новина е, че на SD каналите картината пак е гадна, както преди, много разпъната, отрязана и замацана. Направо не става за гледане.
Някой да им пише на тези глупаци от Самсунг да си оправят тъпия овърскан на СД каналите, защото така телевизорите им не стават за гледане.
В кой раздел е , че и аз не мога да го намеря?
"Начин на живот", друго приложение което при мен си го имаше инсталирано е "tunein"
Здравейте,дали някой има мнение за този модел-
SAMSUNG UE-48JU7500
Здравейте,искам да питам.Имам Samsung 32H500 интересува ме дали в менюто му има "Актуализация на каналите"без да ги размества само да добавя новите както примерно е при Панасоника.Питам защото някой от каналите не ги отваря може би се бърка от картата която е в него дадена ми от оператора.Включил съм цифрово и аналогово приемане.Предварително благодаря.
Вероятно каналите които не ти отваря са кодирани и нямаш достъп до тях поради плана за който имаш абонамент.
Samsung UE32J6300 (J6300) Review
Samsung UNJS8500 series review - CNET
Samsung UE55JU6000WXXH
type panel: 55B6AU1VJ - VA panel(B=Beijing Optoelectronics) 50Hz,
platform Hawk M6.
Здравейте, един познат ми предлага евентуално да ми продаде телевизора си Samsung 40h6200. Тук пише, че е с 50hz панел. Обаче като го видя наживо, бързите сцени са доста плавни.... В интернет на няколко места пише, че панелът е 100hz, а на други дори пише, че панелите на 6200 и 6400 били абсолютно еднакви... Малко съм объркан. 100% ли е сигурно, че е 50 херца на 6200?
На каква цена продава, а иначе H6200 - 50Hz, H6400 - 100Hz на 100%. Панелите са различни.
Ок. Не оспорвам. Просто ми е интересно откъде се намира тази информация. Днес търсих усърдно и попаднах на няколко сайта (на какви ли не езици), където точно пишеха че телевизорът е със 100 херцова матрица. Общо взето съм объркан. Има ли някъде, където може да се провери 100%? А с моя човек може да направим трампа и леко доплащане от моя страна за едни други неща. Телевизорът ми харесва и честно казано в магазина го гледах как се пуска и спира компенсацията на кадри на различни нива и как става абсолютно плавно. Това не го ли имат само 100-херцовите панели?