Страница 56 от 75 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно
Резултати от 826 до 840 от общо 1122
Like Tree145Одобрявам

Samsung Телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Отговор: Samsung Телевизори 2015

И на мен ми идва малко в повече през пет мнения да чета опллюване на прословутия H6400. Казвал съм, че моят 48H6400 ми харесва много повече от другия, който имам - Panasonic AS640. Понеже вече е "дърт" модел и няма опасност да въздействам на решението на някой, мога да заявя, че това е най-балансираният модел за миналата година. Естествено, че си има и своите слаби страни.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от soon Виж публикацията
    Христославе живеем в някаква страшна измама! Да, абсолютна аномалия и пълна разлика в опит за еднаквост при един и същ модел са тия Самсунг!!!
    Единствената измама са твоите безсмислени драсканици. От години си пишеш ей така за спорта....
    Настройките след калибрация на дадена бройка от даден модел и диагонал - са само и единствено за него, и не пасват на друга бройка от същият диагонал и модел. Както могат да подобрят картината, както и да я влошат.

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Не знам с какъв акъл може да нападаш някой когото даже и не познаваш. Ами ако soon е изнасилвач и те посети някой ден с к.. в ръка пак ли ще му говориш така Толкова сте си повярвали, че граничи с лудостта. А може и да e така- лудите са навсякъде. Тая тема е за всички и се чете от всички. Това че някой е пейстнал две таблици и дал два линка на чужд език ... Вече сериозно- възмутих се. Ако трябва трийте мнението, знам че е off, но жалко за сайта с такива индивиди вътре Нищо лично към никого, но доста хора не пишат а и ги е страх да пишат заради такива мрънкачи. А те са във всеки форум мерудия
    Този пост е редактиран от Swon; 04-08-15 в 20:44.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Христославе това е ОПАСНО И ПЛАЧЕВНО ЗА НАС ПОТРЕБИТЕЛЯ и означава, че производителите не знаят какво правят, щом едно и също нещо не могат да го повторят в следващата си бройка. Щом те не знаят как да го направят, тогава как ние да се оправяме? С догатки какво са искали да направят ли? Абсолютни смешници са тия от Самсунг и още някои други!!! И не ме нападай като хлапак от детска градина!

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Swon Виж публикацията
    Не знам с какъв акъл може да нападаш някой когото даже и не познаваш. Ами ако soon е изнасилвач и те посети някой ден с к.. в ръка пак ли ще му говориш така Толкова сте си повярвали, че граничи с лудостта. А може и да e така- лудите са навсякъде. Тая тема е за всички и се чете от всички. Това че някой е пейстнал две таблици и дал два линка на чужд език ... Вече сериозно- възмутих се. Ако трябва трийте мнението, знам че е off, но жалко за сайта с такива индивиди вътре Нищо лично към никого, но доста хора не пишат а и ги е страх да пишат заради такива мрънкачи. А те са във всеки форум мерудия
    И кое точно не е вярно в твърдението ,че настройките правени за калибриране на дадена бройка трудно биха дали същия резултат на друга бройка ?

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

И на теб ти се яде банан от soon сигурно . Не казвам че не е вярно, за друго говорим. И пак казвам не се нахвърляйте така на непознати хора, влезли да пишат тук. Хайде лека вечер

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Твърде ниско ниво за съжаление ...

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Христославе това е ОПАСНО И ПЛАЧЕВНО ЗА НАС ПОТРЕБИТЕЛЯ и означава, че производителите не знаят какво правят, щом едно и също нещо не могат да го повторят в следващата си бройка. Щом те не знаят как да го направят, тогава как ние да се оправяме? С догатки какво са искали да направят ли? Абсолютни смешници са тия от Самсунг и още някои други!!! И не ме нападай като хлапак от детска градина!
    Прозиводителите знаят, но ти не осъзнаваш глупостите които пишеш - може да подведеш доста хора...
    Разликите в настройките след калибрация на две бройки от един и същи модел и диагонал може да са обусловени от:
    1, В един модел телевизор има един основен модел видеопанел и два резервни модела с различни ревизии. Съответно те може да се различават от типа матрица до типа реализирана подсветка - брой и разположение на светодиодите.
    2. Два еднакви модела видеопанели могат да се различават по
    - партидите на цветните филтри вложени в матриците - от там и дребните разлики в настройките на цветовете
    - модела T-con борд - макар и с привидно еднакви характеристики при замервания винаги има дребни различия
    - различни производители на светодиодите или дифузьорите. Това се случва когато свършат складовите наличности било поради производствени проблеми или поради проблеми в логистиката. Затова спешно се доставят аналози от други производители...или просто има на склад за извънредни случаи.
    3. Няма два видеопанела с еднаква светлинна сигнатура - осветеност по площта. Обърни внимание на показателите при измерване на контраста при ANSI контраст. Това може да се дължи както на изкривена геометрия при монтажа - разместени дифузьор, изкривени или дори разкачени отражатели, така и на нееднородността на светлината от подсветката

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

TEST
    Дано никога Самсуняците не започнат производство на обувки!
    Представяте ли си как ще изглежда номер 40 размер примерно при втората им бройка, а при 10-та бройка сигурно ще е вече станала размер номер 55 поради глупостта им на производство?
    Хубав ден на малкото останали не намусени веселяците!!!
    hristobotev и Swon харесват това.

12. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

TEST
    Дано никога Самсуняците не започнат производство на обувки!
    Представяте ли си как ще изглежда номер 40 размер примерно при втората им бройка, а при 10-та бройка сигурно ще е вече станала размер номер 55 поради глупостта им на производство?
    Хубав ден на малкото останали не намусени веселяците!!!
    Е това ако си купуваш 40 инча и ти дадат 55 - какво лошо има - евала на самсунг ако стане това!

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Направо 100'-ви папучки най-добре!
    Ха, така ... по-весоло го давайте!!!

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Само не знам защо си мислиш , че така е само при Самсунг - всички са така и в момента , в който почнат да им се купуват повечко бройки , всички карат през просото ... кво да правиш - консуматорско общество ... ама пък иначе 55" за 1000-1200лв щяхме да видим през крив макарон . 32" CRT навремето ми струваше 1300лв и то след като вече бяха почнали да им падат цените - сами можете да прецените колко години 29" и нагоре тв струваше сериозна за тогавашните стандарти сума ...
    Не ми харесва положението , но за съжаление нямаме избор ... поне за сега .
    soon и Swon харесват това.

16. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

незнам като ни перне критическата какво ще става

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Старото ЮНОСТ-че ще ни изглежда като развит OLED

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 56 от 75 ПърваПърва ... 646545556575866 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba телевизори (инфо на първа страница)
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 158
    Последно: 21-12-23, 20:46
  2. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 09:02
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе