Отговор: Samsung Телевизори 2015
Да, Вече съм от Полша. Благодаря за идеята.
Проблем 1 си остава.
Проблем 3 се появи. Флашките ми не тръгват. Вкарвам ги, излиза съобщение, че има устройство, задавам му да го отвори и толкова. Никаква реакция. Виждам флашката в Source но не отваря нито папка, нито файл. Опитах с флашки, форматирани в FAT32, и exFat системи. Видеоклипа е .avi и .m2ts.
Изключи го от контaктa зa няколко минути.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Kalito85 2. Имам сателитна чиния с приемник. Тъй като това ТВ има вход за сателит, го бучнах директно, без сателитният приемник. Обаче в менюто със спътници фигурира само един - Astra 19.2E. Чинията обаче е завъртяна към друг спътник - hotbird 13e. Телевизора успя да намери едва 7 програми. Не знам как да му добавя честоти от другия спътник, че да открие повече програми.
Погледни тук
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...B0-dvb-s2.html
Цитат:
Първоначално публикувано от
Pat Изключи го от контaктa зa няколко минути.
Това го направих. Не работи.
Колеги само при мене ли не работи хъба след ъпдейт 2770 ??
Колеги, как мога да тествам 55h6400 за наличие на шим? В нета гледам, че има метод с размахване на предмет пред екрана, като се следи отражението което остава след себе си. Друг варинат за който пишат, е чрез снимане на екрана с кемера на телефона. При наличие на шим, екрана е на движещи се линии.
Предполагам си чел статията на лаптопмедиа? Там е описано всичко каквото те интересува. Методът с размахване на молив, дава представа. Принципно, дори да се използва ШИМ е важна и честотата.
krassosМожеш ли да качиш снимка от сервизното меню да се види производителя на матрицата. за червенеето е нормално за днешни дни.
Samsung UE55JS8500 in prova: l'LCD buono | DDay.it
TEST: Samsung UE50JU6850 – Flat-Ultra-HD-TV im 50 Zoll-Format | AREA DVD
google превод de to en
UE60JU6800:60H6AU0TJ, H=Sharp,VA, 6=50Hz panel
UE55JU6800:55B6AU0TJ, B=BOE,IPS?,PLS, 6=50Hz panel
UE50JU6800:50D6AU0TJ, D=Innolux,VA, 6=50Hz panel
platform Hawk M
:thumbdn:
Пълна трагедия е концепцията на Samsung с джуркането на панелите: 1 модел ТВ - 5 различни вида матрици.
Въпросът ми е - как да добавя нови приложения към Samsung 46F8000 - списъкът е доста по-малък от този на тазгодишните модели? Инсталиран е последния ъпдейт на софта.
В смарт хъба има опция за ъпдейт на инсталираните досега приложения ( което направих ) , но не мога да намеря как да ъпдейтна самия хъб.
за Н6670 също се появи(2781), но аз лично не виждам никаква промяна. Проблема с мащаба на картината не е отстранен :thumbdn: