След включване телевизорът 48h6410 започна да се включва и изключва сам. Изключих го от контактя за няколко минути, но проблемя остава. Имали нещо, което да мога да направя или утре да го нося на ремонт?
След включване телевизорът 48h6410 започна да се включва и изключва сам. Изключих го от контактя за няколко минути, но проблемя остава. Имали нещо, което да мога да направя или утре да го нося на ремонт?
При мен също има проблем. 55H6400. Снощи ме нямаше, днес се прибирам, включвам ТВ-то и при всеки опит да вляза в смарт хъба телевизора се рестартира. Имам усещане, че май има нов софт и от Самсунг, типично за тях са осрали нещата. Някой може ли да потвърди или отхвърли това? Не помня с коя версия беше преди, но сега е с 2820.
И при мен се появи същият проблем на 50H6400. При опит да вляза в смарт хъба, иконите му замръзват и телевизорът се рестартира. Софтуерът ми е 2820, но доколкото си спомням стоя на тази версия от доста седмици и нямаше подобен проблем...
Проблема при мен е, че гаранцията ми изтече на 21.06, но в гаранционния период телевизора стоя в сервис около 20 дни и по закон гаранцията се удължава с дните, в които телевизора е бил в сервис. И не знам, ако проблема е софтуерен да изчакам, така или иначе от утре няколко дни няма да се гледа този телевизор. Или да ходя и да им вдигам скандал на тези куци коне.
И при мен същия проблем и при двата ми телевироза.
Единия се оправи, сега се мъча с другия.
И аз имам проблем с 48H6400. Преди малко се прибирам и пускам телевизора, червената лампа мига 6 пъти и се рестартира през 15 секунди.
Проблемът е глобален.
https://linustechtips.com/main/topic...arting-itself/
https://downtoday.co.uk/samsung-tv-smart-hub/
Как се забранява автоматичното пускане хъба?
Нулирах настройките на смарт хъба през менюто и май се оправи. Поне мога да си гледам мача.
Този пост е редактиран от gurcayy; 26-06-16 в 16:27. Причина: я
Проблема май е оправен. При мен вече смарт хъба се отваря без да рестартира телевизора.
Имам един страничен въпрос. Някой с H6400 или подобен тв може ли дс сподели колко пъти мига червения диод при пускане на телевизора? Никога не съм обръщал внимание на това и след днешния бъг ме обзе параноята. Моят примигва 6 пъти.
Колега,аз вчера закупих същия ТВ като теб, но не мога да намеря как се увеличава или намалява звука. Може ли да споделиш, че се изнервих вече