Страница 33 от 55 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 822
Like Tree136Одобрявам

Samsung телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Отговор: Samsung телевизори 2016

Нали закупена бройка може да се върне до 3 тия ден?Смятам да си го оставя и да му лепна там тиксо.При мен е доста по малко отворен а и не се знае другия какъв ще е.Като го взимах първия който ми изкараха имаше проблем с екрана а на този поне картината е ок .И все пак само капака е леко отворен и мисля че няма да е проблем или греша?
    Този пост е редактиран от sasho1bs; 01-08-16 в 01:01.

2.  

3. Member Аватара на Сидеров
    Тук е от
    Feb 2016

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Естествено, че има връщай го! Това си е за рекламация!
    Като цяло на телевизора му няма нищо.. Просто слабо лепило.

4. Тук е от
    Jun 2016

Цитат Първоначално публикувано от sasho1bs Виж публикацията
    След като изгледах това видео https://www.youtube.com/watch?v=hrrlQVcW2Zc установих че и моя е леко отворен от дясно Бях потресен и съм много ядосан.Вече съм на 5 ти ден от както го купих и няма връщане назад.Много съм разочарован и дано не попречи на картината или не се отваря повече .
    Моят KS7002 също е отворен леко от ляво. Като гледам видеото след ремонта също се отваря. За сега няма да го връщам по гаранцията, да се надяваме да не пречи на работата на телевизора.

5. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

Ясно е отдавна на къде вървят нещата...........

6. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Този модел със квантови точки ли е?Какви са минусите и плюсовете на тази технология?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Квантовите точки преобразуват синята светлина от светодиодите в бяла такава. Това води до по-чисти цветове, а от там и до по-правилно цветопредаване, цветово пространство и по лесна настройка баланса на бялото
    Според инженерите на Панасоник, квантовите точки имат ограничена продължителност на живот и с течение на времето спада тяхната ефективност. Особено при продължителна работа в HDR режим...

Paзглoбявaнe видеопанела нa 65ЈЅ9500
    Ha видeoтo мoжe дa видитe чacт oт cтpyĸтypaтa нa видeoпaнeлa
    - мaтpицaтa,
    - cвeтopaзceйвaщият мaтoв филтъp
    - пoляpизиpaщият филтъp(пpoпycĸa caмo oпpeдeлeн ceгмeнт oт cвeтлинният пoтoĸ)
    - филтъpът c ĸвaнтoвитe тoчĸи(жълтият)
    - бaзoвият paзceйвaщ филтъp(дифyзьopът)тoй e и нaй-дeбeлият oт вcичĸи
    - Dіrесt lеd пoдcвeтĸaта

8.  

9. Тук е от
    Sep 2015

Колеги те квантовите точки май са тръгнали да си ходят и почнали да разглабят панела

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2015

Колеги сега погледнах и моя Samsung UE-49KS7002 ужас и при мен от горе в дясно но не в ъгъла се е отворил но съвсем малко,при покупката го нямаше това аз съм го оглеждал от всякъде,изглежда при продължителна работа на тв се нагрява и от там се получава ужас.Дано не падне панела отзад след 2 години ,не е болка за умиране но все пак....

11. Тук е от
    Apr 2016

Tая работа с отварящия се капак явно е особеност на 7-ма серия.При 8-ма серия това го няма,като дефект.Ей са го гледах моя и капака му си е здраво захванат,въпреки че техниците го сваляха и слагаха при смяната на панела

12. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Как мога да активирам HDR режима?Или той сам се активира ако тв то засече такъв сигнал?

13. Тук е от
    Jun 2016

Като засече такова видео, HDR режимът сам се активира. Аз си свалих сампъл от тук Demo UHD-3D - Ultra-HD / 4K / HDR / 3D. Трябва да го пуснеш от хард диск или флашка през USB.
    sasho1bs одобрява това.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Свалих видео от там и тв то изписа че вече е на HDR режим.Докато на рекламата си рекламираха по доброто черно аз дори през деня забелязах белите петна отдолу.При превключването на този режим телевизора си беше увеличил настройките за картина на макс.При този режим така ли трябва да са?Кой са най добрите настройки на картината за този тв?Задал съм уж да са еднакви за всички източници но на този клип не беше така.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Samsung имат проблем с детекването на HDR сигнала. В 9 от 10 случая показват лошо цветопредаване, и само 2 с нормална картина
    Test Samsung UE55KS7500 : un TV certifié UHD Premium | HDfever
    https://translate.google.bg/translat...%2F&edit-text=
    Така да се каже, обикновено в телевизор Samsung, трябва да зададете цветовото пространство на Auto, така той минава Rec.601 с SD съдържание в Rec.709 с HD съдържание (блу-рей 1080p Freeview HD) и Rec.2020 с UHD Блу-рей. Освен, че по-голямата част от времето телевизора показва цветно пространство, което няма нищо общо с Rec.2020. Телевизорът показва един вид гама, която покрива само 75% от DCI като той е в състояние да покрие най-малко 95%, но най-лошото е, че цветовете са фалшиви, с бандинг във всички посоки, невъзможно да се калибрира, или дори да се измери.
    svetlio1 одобрява това.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Уж го хвалехте че бил добре а тя каква стана Бихте ли ми предложили сайт от който да мога да му направя възможно най добра картината?

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Тв си е много добър модел - това са грешки на софтуера, които (надяваме се) трябва да бъдат отстранени ... е, двойно залепващо тиксо като конструктивен елемент в топ модел едва ли някой е очаквал

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 55 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  3. Има ли пасивни 3D телевизори на Samsung?
    От detronik във форум Samsung телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 21-10-14, 23:00
  4. Samsung спира производството на OLED телевизори
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 07-05-14, 15:20
  5. Отговори: 6
    Последно: 16-08-11, 14:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе