Страница 41 от 55 ПърваПърва ... 31394041424351 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 822
Like Tree136Одобрявам

Samsung телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Отговор: Samsung телевизори 2016

Има сателитен приемник Xtrend.Винаги е бил вързан там а сега си ползвам компютъра и премина 3 пъти на приемника.От около час не го е сменял и последно само изписа уж че преминава но си остана на компютъра и за сега не е мърдал.Дано е било нещо временно но се съмнявам В техниката няма временен бъг а става по зле Към тв то е вързан приемник и компютър само.Ще го следя тези дни

2.  

3. Тук е от
    Nov 2016

Преглеждам форума и се радвам, че има толкова много мнения и коментари...

Оглеждам се за смарт ТВ около 900 - 1300 лева (40 - 43") покрай Черния Петък. Спрял съм се на 2 самсунга, но в техномаркет не можах да се свържа с телефона си (Samsung A5 (2016)) и чрез smart view да погледна кабелна телевизия как се вижда и дали има пикселизиране на ТВ, която не е HD. Ползвам булсатком като доставчик, но на моя адрес все още няма IPTV. Притеснява ме главно това, ако се спра на 4К варианта дали няма да виждам пикселирана ТВ. Ще се гледа от 2 метра и мисля че по-голям от 40"-43" ще е голям...

Ta...моделите са:
    SAMSUNG UE-40K5672SUXXH - https://www.technomarket.bg/televizo...suxxh-09151020

SAMSUNG UE-40KU6472UXXH - https://www.technomarket.bg/televizo...2uxxh-09150370

Ясно е, че единия е FULL HD, а другия 4К. Защо съм се насочил към Самсунг ли - ами заради външния вид и стойка + цвят хром/металик. Прегледах набързо едно Sony & Philips, но наистина в детайли не понеже в магазина на продавачите им е омръзнало да обясняват едно и също и едва ли не повечето са сходни... телевизии гледам 3-4 и по-рядко филми от компютър. Като цяло искам да ъпгрейдна сегашния ТВ който е от 10 години с тунер... За този бюджет това ли е най-добрият вариант или да се оглеждам и за другите марки... ?

4. Тук е от
    Oct 2016

Пич вземай 6472 и няма да сбъркаш на един приятел му взех преди месец и е много доволен всичко си работи перфектно !

- - - - - - - - - -

Ето и аз до къде я докарах с моя избор, тъкмо се връщам ходих в мвидео и теставах няколко модела , значи нямаха Sony xd8305 (60000р./860евро) но имаха xd8077 и съм доволен от теста малко насичаше японката ,но това май е от кодеците понеже не може на самсунг 43ku6500u да върви гладко ,някак си странно е ,после тествах самсунг 40ju6200 просто така да видя разликата и наистина има ,но не фрапираща японката пак по добре беше от на сонито , след това тествах Sony 55w808c и насичаше и на японката и на снайперите.Сега вечерта видях ,че в мвидео са пуснали самсунг 40ju7000 за 45000 което е около 650евро ,но за съжаление го нямаха наличен ,за да го тествам има само 3 бройки в москва и се чудя заслужава ли си да си купя такъв за тези пари или да извадя 60000 и да си купя Sony 43xd8305 ,парите ги имам ,но от една страна самсунга ще е от витрина най-вероятно ,а за самсунг ку6500у (55000р./785евро) смятам ,че въобще не си струва и така чудя се ju7000 или xd8305....

5. Тук е от
    Nov 2016

И аз пробвах японката на 40ju6200 както и на SAMSUNG UE-40KU6472UXXH и не намерих особенна разлика и точно заради това питах дали си заслужава разликата от 200-250 лева. Може би покрай Черния петък и по-стария модел ще го намалят с повече.

Най-вече ме интересува как се справя този режим на компенсиране на самсунг?

1. Имам един практически въпрос. Всичко изглежда добре и супер на подготвени за целта 4к клипчета. Относно телевизията, която гледаме всеки ден - някои програми имат full hd (nova, btv, eurosport и т.н.), но какво става с тези телевизии които НЯМАТ full hd канали? Може ли да се очаква някакъв вид пикселизиране? Ефективно ли е така нареченото компенсиране като технологии? Самсунг Ultra Clean View

Повишете качеството на картината си, като се доближите до висотите на UHD

Ultra Clean View анализира съдържанието ви с усъвършенстван алгоритъм, за да филтрира и намали шума. Дори ако видеоизточникът е с по-ниско качество от Full HD, пак ще можете да се наслаждавате на изображения, които не отстъпват на стандарта UHD.

What is Clean View in Samsung H Series TV ?

[youtube]G86y1AoL9WI[/youtube]

6. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Днес като включих тв реших да гледам тв .Излезе ъпдейт и край не намираше приемника само пц то.Сменях хдми и рестартирах тв и приемник и нямаше резултат.Реших да изключа приемника от контакта за 10 секунди и за сега всичко е ок.Дано да няма повече ядове че се бях притеснил.

7. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

[QUOTE=opelcrumpe;793969]И аз пробвах японката на 40ju6200 както и на SAMSUNG UE-40KU6472UXXH и не намерих особенна разлика и точно заради това питах дали си заслужава разликата от 200-250 лева. Може би покрай Черния петък и по-стария модел ще го намалят с повече.

1. Имам един практически въпрос. Всичко изглежда добре и супер на подготвени за целта 4к клипчета. Относно телевизията, която гледаме всеки ден - някои програми имат full hd (nova, btv, eurosport и т.н.), но какво става с тези телевизии които НЯМАТ full hd канали? Може ли да се очаква някакъв вид пикселизиране? Ефективно ли е така нареченото компенсиране като технологии? Самсунг Ultra Clean View

[youtube]G86y1AoL9WI[/youtube][/QUOT

На кой оператор си че ми стана интересно как гледаш Нова тв в Full HD формат?......

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Аномалиите продължават Сега работи около час без проблем и беше включено само пц то и изведнъж черен екран и изписа че няма сигнал.Не виждаше пц то че е включен хдми стоеше тъмен.Включиг приемника и проработи и на 2 та входа

10. Тук е от
    Nov 2016

Цитат Първоначално публикувано от iveto Виж публикацията

На кой оператор си че ми стана интересно как гледаш Нова тв в Full HD формат?......
    Булсатком, но не съм казал, че гледам НоваТВ full HD. Само nova sport я има full HD

11. Member Аватара на Сидеров
    Тук е от
    Feb 2016

Цитат Първоначално публикувано от sasho1bs Виж публикацията
    Аномалиите продължават Сега работи около час без проблем и беше включено само пц то и изведнъж черен екран и изписа че няма сигнал.Не виждаше пц то че е включен хдми стоеше тъмен.Включиг приемника и проработи и на 2 та входа
    Върни му фабричните. Намират се в настройки>поддръжка>самодиагностика>възстановяване на фабрични настройки пинкода трябва да е 0000. Успех.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от sasho1bs Виж публикацията
    Според мен имаш проблем с HDMI кабел или приемник...

Цитат Първоначално публикувано от opelcrumpe Виж публикацията
    И аз пробвах японката на 40ju6200 както и на SAMSUNG UE-40KU6472UXXH и не намерих особенна разлика и точно заради това питах дали си заслужава разликата от 200-250 лева. Може би покрай Черния петък и по-стария модел ще го намалят с повече.

[youtube]G86y1AoL9WI[/youtube]
    Правилният термин е кристализация...и се получава при нисък битрейт или проблеми по трасето, когато се губят пакети информация.

Ultra Clean View е система за подтискане на шума в картината - не я подобрява!

Gamme Samsung LED 2015 - line-up - LCD Compare

Samsung KU6500 Review (UN40KU6500, UN43KU6500, UN50KU6500, UN55KU6500, UN60KU6500, UN65KU6500, UN70KU6500)
    модел за северна америка
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-11-16 в 20:55.

13. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Смених хдми кабелите но няма ефект.Днес пуснах първо пц то и не го разпозна и след това пуснах и приемника и показа 2 те устройства активни и за сега работи.Друго което ми направи впечатление е че сега като включа някое устройство не преминава на неговия вход.Това преди много ме дразнеше но сега явно нещо не е като хората.Какво да го правя?Съмнява ме че ако го закарам на сервиз ще си работи там както трябва.Вчера нямаше проблем но днес още при пускането....

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Пробвай да разкачиш едно от свързаните устройства и да рестартираш телевизора за да провериш дали ще го детекне по свързан HDMI порт.

Samsung 40K5502 (K5500) FHD LCD TV – recenzija – HD Televizija – HDTV eZine
    Google превод Hr to Bg

Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-11-16 в 10:31.

16. Тук е от
    Oct 2008

sasho1bs ,не че искам да те плаша , но при мен нещата се развиха по следния начин: Моя тв е 55Н6500 и почти след 2 год, безпроблемно ползване един ден ми изписа , че не съм свързан с интернет по кабела. След всякакви опити за свързване накрая си рекох сигурно се е прецакал този вход и го свързах по WIFI и забравих за случая. След около половин месец подарих на сина PS4, която я свързахме с ТВ-то и 3 дена работи без проблем, а след това само звук излизаше. Започнах едно безрезултатно сменяне на HDMI входове и кабели - нищо - донесох един приемник с HDMI изход - работи - с плейстейшъна не иска и не можах да я проумея тази аномалия. Минаха още 1-2 дена и както си гледах телевизия рекох да превключа на друг канал - не иска - взех "умното" дистанционно превключва каналите , но пък не може да угаси ТВ-то. Изключих го от контакта и повече не тръгна - светодиода му светеше , но и с джойстика отзад не се включи. В крайна сметка имаше още 20-на дена до края на гаранцията , от сервиза доидоха смениха платката с всичките й входове и сега всичко е ОК и PS4 си е на него.

17. 182
    182 е офлайн

Тук е от
    Nov 2014

Здравейте, някой има ли проблеми с Youtube приложението? При мен изобщо не работи от около месец, излиза само надпис "Youtube is unavailable. Try again later" и това е. Телевизорът е 40EH5450, на около 3 години и досега не съм имал проблеми. Пробвах да реинсталирам, пак си е същото. Някакви идеи какво да направя?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Problem1: Unsupported Models

Samsung smart televisions have a powerful internet browsing capabilities, and their high definition pictures and clarity of sound make them an ideal internet option. Two models, unfortunately, no longer have the ability to browse YouTube. These models are the EH5300 and the FH6200, so check to see which particular unit you have.

Solution:

If you find that you do have the EH5300 or the FH6200 then you will have to use YouTube via another source, such as a laptop or tablet, or use software that can grab the videos and allow you to play them back, such as the free software from iSkysoft.
    В списъка явно са всички серии от EH5200....5300...5400...6100 до EH6200

https://www.iskysoft.com/online-vide...amsung-tv.html

https://support.google.com/youtube#topic=4355266

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 55 ПърваПърва ... 31394041424351 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  3. Има ли пасивни 3D телевизори на Samsung?
    От detronik във форум Samsung телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 21-10-14, 23:00
  4. Samsung спира производството на OLED телевизори
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 07-05-14, 15:20
  5. Отговори: 6
    Последно: 16-08-11, 14:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе