Едва днес го извадих от кашона и го включих (разбира се след теста в магазина). Понеже го занесох направо в новият ни дом, а там все още нямам ТВ сигнал го пуснах само с рекламният клип в него. Опитах се да намеря някоя ефирна програма, но само с кабел вместо антена не се получи. Ще му сложа една флаш памет с филм за да поработи няколко часа за тестове. Дистанционното изглежда като смарт, не си играх много с него, но ми направи впечатление, че работи без пряка видимост със One Connect Box. Проблема с този box е, че ако се остави под телевизора всички кабели включени към него ще са видими и напълно обезсмисля труда ми да ги изведа на стената зад телевизора (ще бъде закачен на стена)! Ще се опитам да и намеря добро място на стойката отзад, като оставя разстояние за охлаждане и лесен достъп до него. Направи ми впечатление също, че изводите за сателитна и кабелна телевизия след малко работа затоплят и това ми се стори странно?! Ако някой има подобен модел със One Connect Box моля да сподели дали е нормално това?