https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1565942818
Sent from my POT-LX1 using Tapatalk
https://www.flatpanelshd.com/news.ph...&id=1565942818
Sent from my POT-LX1 using Tapatalk
Пробвай със смяна на модула. Виж дали няма някой от съседите ти на същият оператор и пробвай с неговият. Ако пак не става ъпдейт на телевизора или пишеш на представителството на Samsung с подробно обяснение
- модел и сериен номер на телевизора
- версия на фирмуера
- кабелният ти оператор и моделът на модула
Моля, за мнение на какво може да се дължи следният проблем с един Самсунг 32М5502 - от известно време на моменти, картината се забавя страшно много спрямо звука- 10 сек засякох. Ето преди малко на филма и рекламите беше така. В момента на новините е ок, няма проблем. Същевременно в другата стая на Сонито няма проблем. ТВ е на Нет 1.
Телевизията с какво я приемаш декодер, карта, по кабел ?
Здравейте,
някой може ли да ми каже възможно ли е да се свържe такава аудио система към телевизор Q9FN... гледам на системата пише, освен чрез Bluetooth, че става и с 3.5 mm жак или RCA кабел, за които обаче няма подобни изходи в One Connect Box-а на телевизора. Отзад на устройството има само някакъв Digital Optical Audio и HDMI изходи... гледах, че има и Саундбар системи, при които може би свързването е по-лесно, но аз някакси искам да е от тези системи с по 5-6 тонколонки и 1 събуфер. Абсолютно нищо не разбирам, така че всяка помощ ще ми е добре дошла.
cerveau
Пише, че може и с Bluetooth, а телевизора поддържа такава връзка. Така или иначе поръчваш по интернет и имаш 14 дневен тестов период - ако не можеш да ги свържеш, връщаш системата.
Ох, тотално се изнервих:-(
преди няколко дни получих от емаг 43ru7102, опитах да настроя цифровата тв но не я откри, намери ми само ефирни канали. Реших че е нещо от кабела. Сега преместих на мястото на основния тв където и стария и новото сони ми намериха каналите без проблем. Този пак не разпознава кабела. Явно ще го връщам но с последна надежда да попитам и тук мога ли още нещо да направя? Телевизията е с коаксиален кабел и се вкл с една кръгла букса. / извинете ме за неграмотността/
Дали правилно извършваш сканирането: цифрова на кабел , някой път пита и за доставчика на кабелната - дай Други.
Не е причината в тв - в бързането вероятно си избрал сканиране на ефирна , а не на кабелна . Избери нова автоматична настройка и внимавай какво избираш да сканираш .
We review the Samsung Q70R which sits below the Q80R, Q85R & flagship Q90R within the South Korean brand's 2019 4K QLED TV lineup. Topics covered include local dimming, colours, motion, as well as input lag for gaming.
Our review sample is the 55-inch Samsung QE55Q70RA.
source video:[youtube.com - hdtvtest.co.uk]
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-09-19 в 21:14.
Някой знае ли защо ги няма в SmartHub приложенията Nova Play и Vbox7? Телевизора е Samsung UE-55NU8072 TXXH.