Имаше само фолиото(не пипано)
П.п ако това не работещо пикселче не е причина да си заминат и други не ме притеснява,а и ако не бях се загледал по обстойно нямаше да го видя и тоя разговор нямаше да го има :D
Имаше само фолиото(не пипано)
П.п ако това не работещо пикселче не е причина да си заминат и други не ме притеснява,а и ако не бях се загледал по обстойно нямаше да го видя и тоя разговор нямаше да го има :D
Този пост е редактиран от gego; 27-07-22 в 15:58.
65та има бели протектори 55няма.
- - - - - - - - - -
Ако е 65 има нещо, задължително трябва да има бели протектори.
Връщам си думите...телевизора е с перфектен звук!смених интелигент мода на звука на "с усилване" и звука си стана доста силен,дори се чува добър бас който на някои песни е доста добре изразен...за яркостта нвма смисъл да се говори,аз го гледам на макс 7/8
Колега въпроса е към теб и Mirobota
Има нещо което ме тревожи и вероятно е причината телевизора да бъде качен за продаване като разопакован.
Искам да попитам дали понякога ви излиза съобщение, че wifi връзката не е активна при стартиране на телевизора?
Разкачам го от рутера и пак се закачам към wifi, но ми дава, че има връзка към рутера обаче без интернет. Оправя се само ако го изключа от тока или ако го рестартирам с задържане на power бутона за няколко секунди
Отделно забелязвам, че другия телевизор Q90A винаги е свързан към рутера (макар и в спящ режим) а Q95 а се вижда като сдвоено у-во само когато работи
Сякаш wifi модула сам се дискънектва от рутера като спра телевизора и после при стартиране не се кънектва всеки път и се налага рестарт..
В сервизното меню дали няма нещо за пипане?
Този пост е редактиран от hiloallstars; 29-07-22 в 15:23.
здравейте, искам да попитам в настройките на яснота на картината като е вкл.опцията лед чисто движение картината по- гладка ли ще е. Питам, защото забелязвам ,че на момнети прескача или заеква и искам да знам как ще е най-гладка за гледане от приемник. Благодаря ви
При мен връзката към рутера е с кабел от QN95та мобилните ми устройства са през wifi, направи проба,изключи от wifi Qn90 и остави само Qn95.
- - - - - - - - - -
За яснотата 1во По избор/2нам раз 10/3 нам,треп 1/4лед чисто Изк,но можеш да го включиш за проба намаля LED oсветяването,и намаляне на шума Авто.не трябва да има никакво насичане,останалото е от източника.
- - - - - - - - - -
За сервизното меню,за нулиране или разглеждане, гледай по Ютубе KiKo Help Нулиране на Самсунг,и внимателно
Този пост е редактиран от Mirobota; 29-07-22 в 15:48.
После през wifi здвоявам телефона и QN95А не съм имал проблем с губене.
- - - - - - - - - -
Намаляне размазване на10
- - - - - - - - - -
Намаляване трептене 1
Този пост е редактиран от Mirobota; 29-07-22 в 18:02.
Върнах го на емаг. И взех Qn90a. Само движението на Сони май е по добро ,ама няма пълно щастие. Самсунга ми харесва картина повече от оледа a83j
- - - - - - - - - -
Върнах го на емаг. И взех Qn90a. Само движението на Сони май е по добро ,ама няма пълно щастие. Самсунга ми харесва картина повече от оледа a83j
Този пост е редактиран от Dominator; 29-07-22 в 19:23.