Привет !
Скоро взех този ТВ. Много добър дисплей , но май само това. Като поддръжка на медиа формати , в сравнение с предния ми /UE49KS7500/ - дърво ! Много орязан , заради това си взеh nvidia shield.. айде още 400+ лв, но поне тя не пропуска медиен формат /засега/.
Втора горчивина ... С изненада открих , че запис на предаване и timeshift липсват. Какво ли не пробвах - без успех. Ползвах го /запис на предаване/ на стария 2-3 пъти в месеца , но не за да му се радвам, а защото ми е нужно.
Днес от поддръжката ми казаха ,че за нашия регион е забранена тази функция. Браво ! Кой знае още какво ще открия , дето няма да ми хареса
Знаете ли как се лекува записа и timeshift. Второто реално не ме интересува.
Четох тук - там , че от сервизното меню региона се променя /показвам цитат по-долу/
.....................................................
Found a workaround. Go to service menu using remote control button combination:
Press menu, go to settings, go to the sound setting and make sure it's set to "tv speaker" then, while the tv speaker is selected press: MUTE, UP, DOWN, OK (center of directional pad), MUTE
Then enter 1234 (via mobile remote)-> select OPTION -> OK -> Local Set (EU) -> OK -> select EU_TOTAL -> OK
Which the TV off. Wait a minute and switch it back on.
..............................................
Пробвах , но влизам в hospitality mode и от там не намирам това , което е в описанието. Ще съм благодарен на някой , който да ме упъти .. или каже къде греша .. До hospitality mode влизам с оригиналното дистанционно. След това от софтуерното в телефона, защото няма как да избера цифрите от оригиналното.
Второ , безопасна ли е тази промяна , която е описана ?
Много ви благодаря !