По белите държави може и да предлагат. Я отиди тука да им кажеш, че искаш саундбар![]()
По белите държави може и да предлагат. Я отиди тука да им кажеш, че искаш саундбар![]()
Не съм съгласен. В едната спалня сме със среден клас бар на Sony и разликата със звука на С1 е осезаема. Не всеки има финанси и място за читав аудио сетъп.
Има и някакви с бас кутия. Са, тоя бас кой от двата канала покрива? Ляв, десен, централен или всичко що закачи за пълно бучене?![]()
Толкова е тъп, че едва ли може да прочете какво е написал, камо ли някога да се е доближавал до саундбар. Имам същия телевизор от месец март 2024 г. и сутринта за първи път го пробвах как работи със собствените му говорители. Нямаше никакво бръждене, но звукът не беше кой знае колко по-различен от този на VEF 206, само 'дето беше по-силен. Телевизорът е вързан към един евтин саундбар на Bose, откакто е купен. Звукът и картината са перфектни.
Имам едно семпло Home Theater барче на Sony от 600 W. Като си пусна Metallica от Bluetooth на телефона в хола и чашите за кафе в рафта на кухненския шкаф се местят... Кухнята е на 20 и кусур метра от хола.... Subwoofer е на макс естествено...
Като го нулирам, все едно слушам през радио за 15 лева...
Може да му махнете капака. Така направих на С7К и боднах клечка между рециклираната пластмаса на баса. Сега не трака.