Къде стигнахте от СтарТех до Ферари. Почти всяка една обикновена битова тема взе да прераства в някакви генерализации, теоритизации и академични спорове.
Къде стигнахте от СтарТех до Ферари. Почти всяка една обикновена битова тема взе да прераства в някакви генерализации, теоритизации и академични спорове.
И аз това се чудя, но такива са им сравненията.![]()
Защо все говориш в множествено число или визираш и себе си в разговора а после се чудиш![]()
Защото освен firenze69 и ти говориш за марки, въпреки че не даваш имена. Когато са двама човека се говори в множествено число, освен ако и двата профила не са твой и не се подкрепяш сам. Аз сравнения в тази тема не правя.
Върни се назад и препрочети коментарите, които съм написал. Пробвай се да ги осмислиш и ела пак да говорим.
Няколко пъти повтарям, че повредата, ако може да се нарече повреда не е след обновяване на софтуера.Ама някой продължават да упорстват. Много известни марки вече се сглобяват по китайски начин, турската сглобка е в пъти по-добра за разглобяване.
- - - - - - - - - -
Софтуер за изтегляне - повече информация на лични.
https://drive.google.com/drive/folde...5Z?usp=sharing
Този пост е редактиран от the inquirer; 21-06-21 в 11:21.
Здравейте,имам същият проблем с телевизор Smart Tech LE-4317SA, зависва на логото.Може ли някой да помогне.Благодаря предварително.