Страница 112 от 119 ПърваПърва ... 62102110111112113114 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,666 до 1,680 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2010

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Ясно ми е, че за всеки има място под слънцето и че тук не е форум за ограмотяване, но бива човек да е неграмотен бива, но това вече е просто прекалено...

2.  

3. acc
    acc е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от acc
    Здравейте,

в момента в МЕТРО тече промоция на 46EX700 - плащане на 10 равни вноски без оскъпяване. Днес ходих да проверя на място дали има някаква уловка, всичко си е ОК, даже ме одобриха. Телевизорите ги няма в наличност и се доставят при поръчка.
    Въпросът ми е има ли от какво да се притеснявам по повод матрицата в този модел - възможно ли е да попадна на "кофти" матрица - доколкото разбрах от писаното в този форум би следвало матрицата да е на Sharp, което е добре, но какво да гледам като дойде екземпляра - серийния номер на телевизора, или да се взирам през решетката /там какво да търся/, или някаква маркировка по кашона?
    Някакво мненийце от накой компетентен? Или да поръчвам смело и безотговорно

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Mladenov7
    Здравейте! Първият ми пост е по малко неприятен повод.От една седмица имам Сони ех 508.До днес бях доста доволен особено на ХД каналите просто бях очарован..но сега като пуснах телевизора посредата има плътна черна линия вертикално от край до край.Като погледна от близо е дебела 2-3 пиксела.Какъв е дефекта,някой има ли представа?Благодаря
    Това е дефектирал панел-носи го за подмяна с нов.
    Цитат Първоначално публикувано от acc
    Здравейте,

в момента в МЕТРО тече промоция на 46EX700 - плащане на 10 равни вноски без оскъпяване. Днес ходих да проверя на място дали има някаква уловка, всичко си е ОК, даже ме одобриха. Телевизорите ги няма в наличност и се доставят при поръчка.
    Въпросът ми е има ли от какво да се притеснявам по повод матрицата в този модел - възможно ли е да попадна на "кофти" матрица - доколкото разбрах от писаното в този форум би следвало матрицата да е на Sharp, което е добре, но какво да гледам като дойде екземпляра - серийния номер на телевизора, или да се взирам през решетката /там какво да търся/, или някаква маркировка по кашона?
    Да този модел е с матрица на Sharp. Според някои потребители 46EX710 бил за предпочитане/разликата е в дизайна и матрицата/.

Цитат Първоначално публикувано от gergana1234
    Ами търся над 47 диагонал , до 2000 лв какав бих те ми препоръчали, мисля да е някой с повече инчове ,защото било по - хубаво и удобно за гледане
    Ще трябва да увеличиш бюджета си за диагонал над 46 инча

LG 47LD650
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...etailScenario=

PANASONIC TX-P46S20E
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...etailScenario=

Цитат Първоначално публикувано от submmit
    Ясно ми е, че за всеки има място под слънцето и че тук не е форум за ограмотяване, но бива човек да е неграмотен бива, но това вече е просто прекалено...
    Какъв беше този коментар ? За какво и кого конкретно става въпрос ?

5. acc
    acc е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

Благодаря, hristoslav2, поръчвам го, пък като го взема ще пиша отзиви за придобивката

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

7. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Някой ще ме посъветва ли за добър модел на СОНИ по възможност от новите модели 2010г
    размера 40-42 ( че не съм запознат със СОНИ моделите ) бюджет до 1400 лева ако разликата е малка за някой по добър модел може и малко отгоре )
    ТВ-то е за приятел който смята да си взима и искам да му помогна при избора държи да е СОНИ
    предварително ви благодаря

8.  

9. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте пак сам аз Взех си плазма Сони бравия 46 инча ,, като за начало ми харесва Обче немога да разбера ,, как мога да фключа от компютара кам нея немога да намеря в опутването и в книгата може ли да помогните ?

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    Някой ще ме посъветва ли за добър модел на СОНИ по възможност от новите модели 2010г
    размера 40-42 ( че не съм запознат със СОНИ моделите ) бюджет до 1400 лева ако разликата е малка за някой по добър модел може и малко отгоре )
    ТВ-то е за приятел който смята да си взима и искам да му помогна при избора държи да е СОНИ
    предварително ви благодаря
    Sony Bravia KDL-40EX508. Може да се закупи за 1524 лв.: http://www.voodoo.bg/categories/434/products/15527

За справка, по големите вериги магазини, цената му е 1600 лв. Мисля, че стотината лева разлика върху обявените средства си заслужават отвсякъде.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gergana1234
    Здравейте пак сам аз Взех си плазма Сони бравия 46 инча ,, като за начало ми харесва Обче немога да разбера ,, как мога да фключа от компютара кам нея немога да намеря в опутването и в книгата може ли да помогните ?
    Привет Гери
    Има тема по въпроса - Свързване на LCD/Plasma към компютър
    https://forum.setcombg.com/index.php...49440.html#new

Напиши какви изводи има видеокартата на компа ти /VGA ,DVI , HDMI/

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Някой с модел Sony 40EX508?
    Въпроса е как работи с модул CI+Irdeto и карта на Bulsat? Пасване, разкодирване, бързина при отваряне на програмите, бързина при смяна м/у цифровите SD/HD канали, забиване ...? При този начин на сигнал с модул и карта преа HD сателитния му тунер как е качеството при SD и HD (същото ли е както при EX500)?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Тук е от
    Oct 2010

Мерси за информацията ще поглдна и ще пиша

16. Тук е от
    Jul 2010

Приятели, преди време питах, ама никой не каза нищо по въпроса: на мойто СОНИ 40EX500 съм включил функциятa "Автоматично регулиране на звука" (т.е. да не ми се увеличава звука при реклами и т.н.). В началото работеше (с изключение на телевизия "7 ДНИ"). От известно време обаче изобщо не функционира - рекламите ще ми издънят ушите. Дали е причината в ТВ-то, или телевизионния сигнал е нагласен така, че да не го хващат тия настройки?
    МОЛЯ МНОГО НЯКОЙ ДА КАЖЕ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА!

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този проблем го имах със старият си телевизор и май се среща в доста марки...Със сигурност проблема не е в телевизора ти. Незнам къде е.

18. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Този проблем го имах със старият си телевизор и май се среща в доста марки...Със сигурност проблема не е в телевизора ти. Незнам къде е.
    Благодаря за отговора!
    Аз тогава мисля да пиша директно на СОНИ, да видим те какво ще кажат, защото това беше едно от основните неща, заради които ме изкефи този ТВ (наред с DLNA, субтитрите, .avi и т.н.).

Ако ми отговорят, ще пиша тук какво са казали.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе