Страница 111 от 119 ПърваПърва ... 61101109110111112113 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,651 до 1,665 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от franzo
    ЕХ508 няма DVB-C или греша?
    Има си ги всичките: DVB-C/-T/-S2-tuner (MPEG-4 AVC)

2.  

3. acc
    acc е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

това е от първата страница на SONY темата

46EX700/703 LCD PANEL Sharp 46LEST
    46EX710 LCD PANEL AUO 46V5

Значи ли, че трябва да страним от 46EX710 и до клоним към 46EX700?

А вярно ли е написаното тук, особено за поддържаните през USB формати?
    http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p...700-p39952632/

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от acc
    това е от първата страница на SONY темата

46EX700/703 LCD PANEL Sharp 46LEST
    46EX710 LCD PANEL AUO 46V5
    Значи ли, че трябва да страним от 46EX710 и до клоним към 46EX700?
    А вярно ли е написаното тук, особено за поддържаните през USB формати?
    http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p...700-p39952632/
    Не-не е нужно. Просто ако EX710 е с матрица на AUO- зрителният ъгъл е леко намален.
    http://www.sony.bg/product/t46-ex-se...TechnicalSpecs
    KDL-46EX710 USB видео плейър - (AVC/AVCHD/DivX/MPEG4)
    Най-добре е да ги тестваш в магазина с твоя флашка/с качен на нея филм/.

Днес специално гледах за някакви обозначения за поставените матрици в телевизорите Sony.
    Направи ми впечатление следното-
    Sony 40EX508 серийният номер на кашона е SO1-9305309-F ,а на стикера залепен отстрани на телевизора е изписан само 9305309
    Sony 40EX508 серийният номер на кашона е SO1-9303892-K ,а на стикера залепен отстрани на телевизора е изписан само 9303892
    Sony 26EX302 серийният номер на кашона е SO1-3455533-S ,а на стикера залепен отстрани на телевизора е изписан само 3455533

Има някаква вероятност това SO1 в началото на серийният номер /или последта буква/ на телевизора ,да обозначава матрицата на Samsung.
    За да се потвърди са ми нужни и други серийни номера-особенно на 37" - модели. За да проверим има ли разлика в буквеното обозначение.

Моля собствениците на тазгодишни модели ,да напишат модела и серийният номер ,изписан на залепеният на кашона стикер.

5. acc
    acc е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

Благодаря за отговора, hristoslav2

Според сайта на Сони 46EX700 и 46EX710 се различават по размери, консумирана мощност и Съотношение на пикова яркост - съответно 70% и 72%, обаче на мен не ми е ясно кое е по-доброто от двете
    Та накратко, на 710 дизайнът е по-добър /по-тънка рамка/, т.е. при равни други условия повече ми допада, обаче дали всичко друго им е еднакво?

6. Тук е от
    Oct 2010

Аз може ли да попитам , интересувам се от плазма Сони , но незнам дали е подходяща някой казват да други не ,, бихте ли дали някакаф савет какво да правя ,, и аз самата незнам

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако под плазма имаш предвид LCD, няма проблем. Все пак зависи от модела.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2010

Каква би ми препоручал ,, гледам тук в магазините но незнам като не разбирам ,, какво и е предимството ии недостатаците за да се ориантирам поне малко за какво става на вапрос

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За ти препоръчаме нещо, трябва да ни кажеш разни неща - от какво разстояние ще се гледа, на какъв сигнал, каква техника ще се връзва към телевизора сега и в близко бъдеще, къде ще бъде разположен в стаята спрямо прозорци, гледа ли се през деня на много светло... и най-вече за колко пари трябва да бъде.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gergana1234
    Аз може ли да попитам , интересувам се от плазма Сони , но незнам дали е подходяща някой казват да други не ,, бихте ли дали някакаф савет какво да правя ,, и аз самата незнам
    Привет
    Сигурно имаш в предвид LCD телевизор Sony ? /Sony спряха производството на плазмени телевизори преди 4 години./
    Отговори на въпросите ,които ти е задал колегата Lazaruss18 и ние ще ти помогнем в избора. Добре е да кажеш- с какъв бюджет разполагаш и какъв диагонал търсиш.

12. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте! Първият ми пост е по малко неприятен повод.От една седмица имам Сони ех 508.До днес бях доста доволен особено на ХД каналите просто бях очарован..но сега като пуснах телевизора посредата има плътна черна линия вертикално от край до край.Като погледна от близо е дебела 2-3 пиксела.Какъв е дефекта,някой има ли представа?Благодаря

13. acc
    acc е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

Здравейте,

в момента в МЕТРО тече промоция на 46EX700 - плащане на 10 равни вноски без оскъпяване. Днес ходих да проверя на място дали има някаква уловка, всичко си е ОК, даже ме одобриха. Телевизорите ги няма в наличност и се доставят при поръчка.
    Въпросът ми е има ли от какво да се притеснявам по повод матрицата в този модел - възможно ли е да попадна на "кофти" матрица - доколкото разбрах от писаното в този форум би следвало матрицата да е на Sharp, което е добре, но какво да гледам като дойде екземпляра - серийния номер на телевизора, или да се взирам през решетката /там какво да търся/, или някаква маркировка по кашона?

14.  

15. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mladenov7
    Здравейте! Първият ми пост е по малко неприятен повод.От една седмица имам Сони ех 508.До днес бях доста доволен особено на ХД каналите просто бях очарован..но сега като пуснах телевизора посредата има плътна черна линия вертикално от край до край.Като погледна от близо е дебела 2-3 пиксела.Какъв е дефекта,някой има ли представа?Благодаря
    Ако го прави на всички канали и от външен източник -ДВД например, най-вероятно е дефект на панела , отивай утре с телевизора в магазина да ти го сменят с нов. Не допускай да те плъзнат към сервиза, бъди твърд! Успех !

16. Тук е от
    Oct 2010

Мерси за отговора.Вероятно е дефект на панела.Утре ще пиша какво е развитието след като го занеса в технополис.чао

17. Тук е от
    Oct 2010

Ами търся над 47 диагонал , до 2000 лв какав бих те ми препоруча ли мисля да някой с повече инчове защото било по - хубаво и удобно за гледане

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от gergana1234
    Ами търся над 47 диагонал , до 2000 лв какав бих те ми препоруча ли мисля да някой с повече инчове защото било по - хубаво и удобно за гледане
    SAMSUNG LE-46C630
    LG 47LD750
    PANASONIC TX-P50S20E

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 17:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 08:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 19:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 15:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 13:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе