Престанете да си внушавате, аз днес специално изгледах blue ray на Двете кули на моето Сони, няма никакво "тресене".
Престанете да си внушавате, аз днес специално изгледах blue ray на Двете кули на моето Сони, няма никакво "тресене".
Momchil, не е сериозно да говориш така!След като soon казва, че тресе, значи е така.
Той самия се определи като
на lazarus18, така че не смей да се съмняваш в думите му!Първоначално публикувано от soon
P.S. Не ми се сваля това MKV защото имам 38 GB Blu-ray и се гледа, та дрънка, но това разбира се е изключение.![]()
При Sony, също се регулира на степени. Поне при новите серии.Първоначално публикувано от lazarus18
Аз, също съм на мнение, че това "тресене" е абсолютно внушение.... Всичко е въпрос на точната настройка.
soon, поразрови се малко из чуждите форуми. Ще видиш, че няма оплаквания от такъв "проблем" при SONY.
venci79, остави ги тези Филипси.... Телевизора е Sony KDL-52HX900. (... и няма да съжаляваш )
пак казвам искам 55.а за тресенето НЕ си внушавам виждам го с очите си.като ми остане време ще пробвам и с филипс как е.
Сега го пробвах. Ако имаш предвид панорамната сцена, където те тичат по скалите, аз нямам никакъв проблем. Вижда си се съвсем нормално. Ще се опитам същата сцена да я видя на телевизор Сони и ще го сравня.Първоначално публикувано от venci79
да точно тази сцена имам предвид то го има тресенето и на други места в филма де.но изключи 100 хц и геим режшм.
Аз съм с плазма Панасоник и нямам такива "екстри" като 100Hz и GAME режим.
от 12,17минута до 13,10 пробваи на няколко марки и модели ако можеш.
Може ли да ме светнеш тези настройки къде се въвеждат?Първоначално публикувано от gadinoid
Пробвах гореспоменатата сцена на Самсунг 40 C650 - дори при изключени 100 херца, тресене НЯМА. Точно това тресене ме накара да се откажа от Филипс 5604 по коледа, и да събирам още пари за по висок клас телевизор. Филма го чета по локалната мрежа от компютъра с DLNA.
root666 абсолютно същият тв Самсунг 40 C650 го бробвах и с флашката и през HD плеър тресе си точно като при сони много интересно пък е факта че това тресене си го забелязал точно при филипс кадето soon пък каза няма такова.мнооого заплетени стават нещата със сигурност тресеше на самсунга.
И аз реших да пробвам за това тресене моята плазма , вижда се това негладко вървене на кадъра зад хората които бягат по скалите, но същото се вижда и на монитора, струва ми се че това си е от филма.
При Филипс май при по-високите серии го няма проблема, 5-та серия беше със слаб процесор миналата година, а 7-ма серия се беше изчерпала, когато имах парите. Да не би тресенето да има връзка с 24-те кадъра на филма - ако външния плеър ги подава на 50/60 хз, и ТВ-то нещо да се омотва? Но тогава проблема не би трябвало да съществува при ползване на вградения плеър...