http://imgur.com/l3ZS1l.jpg
това го видях миналата седмица в Букурещ ...
Дали цените там са същите ... познат на мой познат си купил от Румъния нова кола и разликата била немалка.
Преглед за печат
http://imgur.com/l3ZS1l.jpg
това го видях миналата седмица в Букурещ ...
Дали цените там са същите ... познат на мой познат си купил от Румъния нова кола и разликата била немалка.
Аз съм със EX-500 и съм абонат на кейбълтел .Махнах приемника и си купих КАМ модул и сега на SD сигнал качеството на картината е много добро.
Цитат:
Първоначално публикувано от sashoteneke
не съм хич в час с кабелните телевизии - какво е това КАМ модул - би ли дал малко инфо - от къде, колко и т.н.
Гледам го на SD сигнал от Булсатком. Повевчето запознати, знаят, че образа не е върха на сладоледа, поради ред причини. При теб, положението ще е различно, защото си на кабелна цифрова и мисля, че качеството на картината ще е по-добро. Вземаш си един СА модул и си свиркаш. Естествено, ще е хубаво да си калибрираш телевизора, за да му се насладиш напълно.Цитат:
Първоначално публикувано от renault_fen
Относно характеристиките на KDL-40EX500 за европейския пазар: http://support.sony-europe.com/techs...&m=KDL-40EX500
Прочети този раздел Кабелни оператори:FAQ ,обсъждане, мнения,проблеми.Пьрва страница.
ROBOTA САМ модул и карта можеш да си вземеш от твоя оператор примерно както е при теб кеибълтел.цената е 109лв и слага се в слота на телевизора но само при ИЗКЛЮЧЕН телевизор.това е наи добрият вариянт за които ме светна lazarus 18.другото е бошлав работа с техните приемници,чинни,кабели,допълнително дистанционно и простотии колкото си щеш.обсъждано е много пъти накратко предимствата на САМ модул с карта са:
ПРЕДИМСВTА НА САМ модул с карта;
1-по добра картина.
2-липса на смущения при лошо време.
3-сменяш каналите на тв. с твоето дистанционно.
4-никакви допълнителни топове с кабели,дистанционно,букси,разклонители,приемници,чиниии др. простотии.
5-не се налага да дупчиш къртиш и пробиваш.
МИНУСИТЕ СА ;
1-САМ модула и картата се закупуват и струват около 100лв.приемниците които дават кабелните оператори са безплатни.
Цената която е дадена на табелата е доста висока,в левове излиза 6653лв.а последно този модел се продаваше за 5 999.00 лв в Деком и Технополис.Иначе(заедно с 46Х4500 без 40") това е най-добрия модел LCD телевизор появявал се по БГ магазини.Черния цвят му е уникален при всякакъв ъгъл черното не се променя, и на черен фон не излиза ореол около надписи и т.н както при всички останали LCD с динамична LED подсветка.Няма LCD с толкова добри видео обработки и upscaling на SD сигнали.Единствения (-)че картината леко розовее,но с малко повече игра с настройките се оправя.Жалко че в новите модели SONY няма да има RGB LED.Цитат:
Първоначално публикувано от ROBOTA
Забелязах че tsMuxeR преобразува за секунди файлове кодирани с H.264 (MKV пробвах) в M2TS. Само трябва да се ограничава размера до 2 ГБ.
Ще има такъв модел.Цитат:
Първоначално публикувано от icogen
http://www.sony.bg/product/t46-hx-series/kdl-46hx900
Подсветката е от подобен тип с локално затъмнение.
Очаква се да излезне лятото на цена под 5000 лв.
"The maximum possible size for a file on a FAT32 volume is 4 GB minus 1 byte (232−1 bytes). Video applications, large databases, and some other software easily exceed this limit. Larger files require another formatting type such as NTFS."Цитат:
Първоначално публикувано от Johny22
Благодаря ти за отговора.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Явно за сега само новите модели ще четат DivX със субтитри през USB-то.
Серията X4500 има един недостатък-бялото жълтее поради това че инженерите на сони не поставили бели диоди в подсветката.За подсветката RGB LED, "чисто" бяло няма по принцип. Там има 1 червен, 1 син и 2 зелени светодиода. Когато му подадеш бяла заливка -светват двата зелени светодиода на максимум и затова жълтее.Цитат:
Първоначално публикувано от icogen
KDL-46HX900-добре е че не е RGB, а е White LED Local diming подсветка.Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Цитат:
Първоначално публикувано от bandev
Да FAT32 поддържа до 4 GB, но плеара на Sony за съжаление до 2 GB
Това ако е истина егати излагацията на инженерите им....Цитат:
Първоначално публикувано от maldinito
.Сигурен ли си че е до 2Gb ? Откъде имаш тази информация?
Глупости. Плеара си плейва много лежерно файлове с големина над 2 GB, лично пробвано. :)Цитат:
Първоначално публикувано от maldinito
Еми играх си с tsMuxera и до 2 GB нямах проблем над 2 GB ми изписва възпроизвеждането невъзможно.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Пробвах и със софтуера на камерата (Canon Image Mixer) и слях два клипа пак не става !
Сега ще направя клип над 2 GB да видя дали ще тръгне без да го едитвам с разни програми !