26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
Новите модели в "електрон.бг" - http://electron.bg/led-televizori-lc...1_25&filter_id[]=11&sort=3a
Тия са стари вече, чакаме 828/829
Здравейте фенове ,има ли някаква опасност,ако включа активен буфер+ 2 колонки към изхода за слушалки на SONY W650 ?
Ето Sony KDL-50W828BB , но е "По заявка" (т.е. явно от Гърция и доставка до месец).
А разликата между 828 и 829 само дизайн/цвят ли? Между 815 и 829 е ясно
Разликата между 828 и 829 е само цвета - да. Не знам защо обаче 828 излиза като черен, а реално 829 се води черния. Нека христослав ни просветли ако знае нещо.
Впрочем не виждам някъде да пише "по заявка". Къде го видя това или си говорил със служители на Плесио?
Извинявам се за картинката и линк, не мислех да правя реклама на фирмата (още повече, че и аз не мисля да си вземам от там).
Просто само там го намерих тоя модел в български магазин (макар и с изчакване и внос).
Ако искате изтрийте и линкове и картинки - не е проблем за мен
Някой да пробва и после да пише дали става.
LCD телевизоры фирмы Sony. Обсуждение - FAQ на первой странице. (часть 5) [71] - Конференция iXBT.comнажмите {і+}{5}{vol-}{power} это самодиагностика, внизу есть цифры, первая вроде количество часов, вторая количетсво включений, а третья количество получасов работы.
Здравейте. Мисля си една "еретична" мисъл. Щом панела на 828 е същия, а има по-добър motionFlow, навярно трябва да може същия режим да се включи и в 815B (дори може би и в 705B). Не през потребителското меню, а в сервизното меню. Трябва да се направи сравнение на стойностите в сервизните менюта на 828 и 815 и да се намерят разликите. После същите стойности да се приложат на 815 и кой знае дали няма да го "превърнем" в 828?...