26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
Бихте ли ми казали дали си заслужава 1699лв. за SONY KDL-46w905a, четох доста добри неща за него, един от най-добрите за времето си, но днес за тази цена?
Ето линк SONY KDL-46W905ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
P.S. Правилно ли съм разбрал, че субтитрите за 3d филми в mkv формат, ако не са вградени във видеото не тръгват?
P.P.S. Blu-Ray ICO чете ли и въобще ICO не е ли формат който прави имидж на CD/DVD или Blu-Ray?
Едва ли има вграден плеър в телевизор който да чете външни 3д субтитри и ISO-та (ICO e друго). (Особено пък при Сони)
Този пост е редактиран от stenly; 29-11-14 в 12:28.
Здравейте,
Вече имам 50w829b, и на пръв поглед телевизорът е повече от сносен. Картината е перфектна, поне за мен пък и 3D-то е добро. В момента разцъквам смарт функциите и ми изникна следния проблем - опитвам се да стартирам опцията social view, но когато се опитам да се лог-на в туйтър ми дава невалидна парола! Някой има ли представа на какво може да се дължи тази грешка! Благодаря предварително!
При следващите ъпдейти на DLNA сървърите, като актоализират профилите ...сигурно ще стане. Поне с Plex, Serviio, PS3MediaServer, XBMC за сега не става.
Както вече знаете модели 2015 ще бъдат с Android....но на сайта няма SDK.
https://developer.sony.com/develop/tvs/
https://developer.sony.com/2014/09/0...nment-systems/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-11-14 в 21:37.
Здравейте от няколко дни съм с 42W829B какви настройки ми препоръчвате за по добра картина.Настройките за 50W829 важат ли и за 42.За проверка на работните часове след като се влезне в сервизното меню с кой бутон се отива в менюто за часовете.
Бихте ли ми казали как мога да проверя и въобще мога ли, колко време е работил SONY KDL-46w905a, че се притеснявам да не ми домъкнат някоя дълго работила мостра?
Моля за извинение ако въпроса ми не е за тук, но и аз от 1 седмица съм със сони 828. Вързал съм лаптопа с HDMI към тв. Въпроса ме е всеки път ли когато вадя кабела (HDMI) от лаптопа трябва да изкл. захр. кабел и на тв и на лаптопа?
Краткият отговор е "Да".
За да не се запознаеш отблизо със сервизния техник...
Друг вариант е всички устройства да са на един разклонител. Но пак има вероятност да се получи повреда.
А тогава да ме насочите към някоя тема за връзка на тв с wifi
Хора моля помагайте, кажете има ли вариант да се провери телевизор SONY KDL-46w905a колко време е работил, че вярно мостра ми докараха?
На първа страница пише как може да провериш отработените часове.