Първа стъпка я направих(Натискаме последователно i+ > Channel5 > Volume- > TV POWER /влизаме в сервизното меню/), но оттам какво да натисна за да стигна до екрана за диагностика който показва часовете?
"Как да проверим наработените часове.
Най-долният ляв ъгъл /Operating Hours-Boot count-Panel Hours/ - количество отработени часове и брой включвания.
Влезте в екрана за диагностика който показва часовете.
Долните леви 5 цифри са часовете на ТВ
Следващите 5 са boot брояч и последните 5 са наработените часове на панела."

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 155Одобрявам
155Одобрявам

Първоначално публикувано от albert_21bg
 Първоначално публикувано от albert_21bg 

и оня ден бяхме в познат с такъв (50W828) - общо взето с малко пипване доби добра картина , даже ме изненада колко добре се справя със СД каналите (друго си при домашни условия да тестваш тв), но нещо не ми харесаха ХД-та ... Така и не успях да намеря опцият за формат на картината без оверскан - къде е туй чудо при Сони или я има само при определен режим ?
 и оня ден бяхме в познат с такъв (50W828) - общо взето с малко пипване доби добра картина , даже ме изненада колко добре се справя със СД каналите (друго си при домашни условия да тестваш тв), но нещо не ми харесаха ХД-та ... Така и не успях да намеря опцият за формат на картината без оверскан - къде е туй чудо при Сони или я има само при определен режим ?