Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 130 от 135 ПърваПърва ... 80120128129130131132 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,936 до 1,950 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2014

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от albert_21bg Виж публикацията
    На първа страница пише как може да провериш отработените часове.
    Първа стъпка я направих(Натискаме последователно i+ > Channel5 > Volume- > TV POWER /влизаме в сервизното меню/), но оттам какво да натисна за да стигна до екрана за диагностика който показва часовете?

"Как да проверим наработените часове.
    Най-долният ляв ъгъл /Operating Hours-Boot count-Panel Hours/ - количество отработени часове и брой включвания.
    Влезте в екрана за диагностика който показва часовете.
    Долните леви 5 цифри са часовете на ТВ
    Следващите 5 са boot брояч и последните 5 са наработените часове на панела."

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отдавна не съм имал "близък контакт" с модел на Сони и оня ден бяхме в познат с такъв (50W828) - общо взето с малко пипване доби добра картина , даже ме изненада колко добре се справя със СД каналите (друго си при домашни условия да тестваш тв), но нещо не ми харесаха ХД-та ... Така и не успях да намеря опцият за формат на картината без оверскан - къде е туй чудо при Сони или я има само при определен режим ?

4. Тук е от
    Jan 2007

Копче OPTIONS, формат на картината ПЪЛЕН. Изключваш автоматичните глупости
    За тоя модел, настройките са автономни за всеки вход (медия сървър, HDMI, etc.)

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Благодаря , ще ходя скоро пак да го понастроим още , но аз опциите за формат в менюто ги гледах и честно казано не видях разлика в картината - при всичките ми тв (пък и други ,които съм пробвал) си има избор на формат за настройка на оверскан-а (като се подаде 1920х1080), при който ясно си личи разликата от нормалният 16:9 и без изрязване , когато картината и "пиксел за пиксел" - при това Сони не видях такава . А и си личи че не е съвсем "на фокус"

6. Тук е от
    Mar 2014

Здравейте,
    Имам w815 и много често времето и часът са напълно неправилни. Директно с антена съм (без външен приемник) и когато отида на TIme, ми показва че часът се задава от излъчваното предаване (set from Digital Broadcast) и не мога да го променя. От време на време пък ми позволява да ги променя...въобще странна работа. Знам че проблемът е от доставчика, но няма ли начин как сам да си настроя часа и датата и повече да не се променят? Иначе ТВ-то е страхотно

Поздрави,

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Ръчна настройка на часовника и забрана автоматично да се настройва по Broadcast.

8.  

9. Тук е от
    Mar 2014

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    Ръчна настройка на часовника и забрана автоматично да се настройва по Broadcast.
    Мерси колега, точно това търся само че не знам как да го направя . Кое меню?

10. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Довечера ако не забравя ще погледна и ще ти кажа .....Мисля, че от менюто за цифрова телевизия се правеше или от първоначални настройки

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Здравейте,колеги!Имам проблем с 55W805,още с закупуването при отварянето и пускането му.....тръгва за около 20-30сек. изключва и мига червен диод,след като го изключих и след пауза наново включих тръгна,направих първоначалните настройки и всичко-"ОК"работи цяла вечер,да ама не.На другата сутрин го откривам със мигащ чевен диод.....в кашона и обратно в магазина... там работи като змей,въпреки това смениха ми го с друг,пребирам се щастлив....включвам "втора серия" същата работа на сутринта отново чевен диод и от тук започнаха мойте мъки по търсетето на проблема,който очевидно е от захранването/мрежата .....измерих мрежата перфектна-228-230V..... купих"Sono"защита за пренапрежение с филтър за хармоници....няма ефект......сменях- котнакти,оставих го на отделен кръг от ел.инсталацията.....нищо не помага....незнам какво да правя....помагайте!!!!

12. Junior Member
    Тук е от
    May 2013

Да не би от зануляването на контакта да е?

13. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Ако имаш и други телевизори включени в домашната мрежа ги изключи - към рутера да е вързано единствено Sony-то (като преди това го изключиш от захранването за десетина минути). Ако нещата се оправят, един галваничен разделител (може и допълнителен модул към "Sono") би трябвало да разреши проблема.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Направо да пробва с фазомера антенния кабел - галваничния разделител е задължителен .
    Frogst одобрява това.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-12-14 в 20:18.

17. Тук е от
    Nov 2014

Здравейте,
    Имам проблем с това да изкарам звука не телевизора (50W829B) през аудио системата и съответно колоните на уредбата, които са старички но са съответно SONY и JAMO, пък съм имал и други телевизори от същата марка (EX500 и др.) и досега такъв проблем не съм срещал - винаги съм изкарвал звук. Свързването го правя със стандартния кабел (червен и бял чинч), като ми прави впечатление, че като натисна бутона, за да ми излезе състоянието на входовете, единствено AV2/Component не е активен. Разрових се из настройките на външните входове и там го дават на автоматичен режим. Пробвах също така и на винаги активен , но и така не успях да изкарам никакъв звук през колоните! Ще съм благодарен, ако някой ме посъветва как да реша проблема!!

18. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Първо кажи какъв е модела на телевизора. На моето SONY (kdl-42w829B) изхода за слушалки може да бъде настроен да е аудио изход и като сравнявам качеството през оптичният изход и аналоговия изход не намирам разлика(освен в различните нива, аудио изхода е по-силен като ниво).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе