26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
Някой има ли наблюдения за smart apps на новите модели на Сони от 2013. Доста съм харесал W650A но интернет приложенията са доста важни за мен и се чудя дали сонито е по-изостанало от например от Самсунг 40F6400. Има оплаквания по чуждите форумите от приложенията на Сони, че браузъра не е истински и др. такива.
Здравейте, имам един въпрос. Имам SONY KDL-32EX340B , и видях че има излязъл по-нов firmware за модела, тегля го от официалния сайт правя всичко както е описано тук: Sony : актуализации за KDL-32EX340 | Изтегляне на актуализации за KDL 32EX340 | KDL32EX340 ,но телевизора не засича файла. Когато го сложа в папка телевизора засича папката, но вътре пише че няма файл, когато оставя само файла или направо zip-a пак пише, че флашката е празна.Пробвах и от манюто на телевизора, там има опция да обновя firmware-a през USB, но пак не засича нищо. Ако знае как да стане upgrade-a, моля кажете. Благодаря предварително.
Колега аз така си го обновявам моите машинки.Пробвай да свалиш на ново файла нещио при свалянето да не е объркало.Форматирай флашката и сложи само него,изключи ТВ-о сложи подготвената флашка и това го включи,като на телевизора включи опцията обновяване през ЮСБ.
Благодаря ще пробвам пак и ще видя какво ще стане. А ти в папка ли го слагаш файла или само него качваш на USB-то?
Този пост е редактиран от Plamen Petrov; 17-05-13 в 11:06.
Sony TV 2013 Supported Codec for DLNA / USB device:
USB устройство
Codec List
Привет
На Сонито на един авер /модела не помня - 750 нещо си../ съм пробвал .mkv видео от флашка и от външен USB хард.
Не ги видя, без значение дали са в NTFS или FAT32. За тестов видео файл, бих те посъветвал да си дръпнеш клип 1080p от Тубата. Свалят се с разширение .mp4 и се поддържат от вградените плеъри на всички марки телевизори.
Запис на предаване на флашка, мемори карта и т.н. не съм пробвал, но доколкото ми и известно PVR опцията работи само с външен носител форматиран от самия телевизор, а записвания ТВ канал трябва се гледа в момента, като сигнала задължително трябва да е цифров.
Явно не възпроизвежда файлове в MKV съкращение.
Интересно ми бе дали мога да си запиша няколко филма от VOYO за ден два и после да си ги гледам когато имам време.
Ако сложа ХАРД си иска отделно захранване, иска се да го включиш и така нататаък, а флашката я бодваш и си рахат, затова попитах, но вероятно иска високоскоростен обмен на данни, тоест твърд диск.
А като сменям Софтуера, качвам го на флашка с още куп неща, не в папка, и телевизора сам си намира каквото му трябва и сам започва да си прави ъпдейта.
И да допълня, новото ми Сони в момента в който му подадох интернет си каза че има по нов софтуер и ме попита искам ли да го ъпдейтна, избрах ДА и си го обнови сам.
Този пост е редактиран от blekota; 17-05-13 в 20:09.
Колега аз съм с флашка 32 гб и записвам от телевизиите обаче не от всички(никои не ми отговори защо),ако искаш ще тествам дали ще запише от мултимедийния сървър.
Колега ще очаквам какъв е резултата от пробата ти.
Имам едно такова питане, колко обем заема примерно час запис, или филм да речем. Питам за да преценя дали да слагам хард диск или по голяма флашка. Флашката е много по удобно решение, не заема място, не иска адаптор и е мисля по надеждна.
Другият ми въпрос към всички е, софтуера на ТВ-то позволява ли такава възможност да се поставят примерно кодеци позволяващи възпроизвеждането на повече формати. Имам например файлове на които се чува само звука.
Колега зависи колко ще записваш ако от време на време праскаш по някои запис и го триеш флашката ще ти свърши работа.От 32 гб Тв-то вижда кам 28 гб които са достатъчни.Един колега беше писал в тази тема мисля че 30 минути бяха около един гб(даже по малко) нормално качество а по читавите програми малко над 1 гб.Когато пусна да записва изписва че хдд е пълно и може да спре записа но си записва.По късно или тези дни ще направя теста.До колкото съм запознат не може да слагаш кодеци телефон с безжичен или лаптоп естествено и рутер с безжичен върши страхотна работа да си гледаш всичко(ако си с смарт тв).
Записа става само при цифрово предаване(пробвах).
Здравейте. Преди 4-5 дни си купих Sony KDL-42W650A с MotionFlow 200Hz. Четох в инструкциите, че има опция да се включи но като вляза където е описано, не виждам това. Понеже е на бг менюто смених го на английски, но пак не го виждам да пише MotionFlow. Дали е под друго име? Имам някакви неща от сорта на шумоподтискане, плавна градация и още други, но не знам кое е. Някой да има идея?