Първоначално публикувано от
javorenator От 2 дни и аз съм във лагера на Сони със 42w560.Картината му е отлична, въпреки че приложенията на телевизора не са кой знае какво. Поне Youtube работи сносно. Понеже за 2 дни бях със Самсунг 40F6500 мога да кажа някои мои лични впечатления:
- Картината и дизайна на Сонито са по-добри. Картината е супер ясна и отчетлива и дори на ефирната телевизия е много добра. Самсунга е много лъскав но доста по-дебел и корпуса му доста се огъва от задната страна, картината е по-скоро сапунена. Сонито е много тънко, със супер тънка метална рамка по ръба на екрана, но захранването му е външно като на лаптопите.
- Странно е че телевизора на Сони се сглабя по-трудно от този на самсунга, за сметка на дизайна.
- Софтуера на Самсунга е много по-развит и работи по-бързо, плейва безпроблемно повечето филми . Доста е гадно че сонито не може да плейва повечето филми на флашка.Направи ми впечатление че сонито няма настройка за големината на субтитрите, при него те са направени колкото най-големият размер на субтитрита на самсунга и се показват по добре(когато успеете да подкарате филма). От 3 филма пробвани на Сони -2 отказаха да се плейват, софтуера на телевизора е от този месец.
Замислям да си взема някой bly-ray плейър на самсунг, да мога да гледам филми като хората.Някой ако има впечатления може да сподели.