Пробвах mkv,flv може и да е от филмите може и от сървъра не е от тук един френд ми го даде може и да има разлика,все пак ще му дам още някои шанс и то по обстоен.
26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
Пробвах mkv,flv може и да е от филмите може и от сървъра не е от тук един френд ми го даде може и да има разлика,все пак ще му дам още някои шанс и то по обстоен.
P1110849.jpg...........Sony пуснаха първия Oled Tv на пазара още през 2008,модела е XEL-1 ,и не е прототип......ако говорим за това кои е първи на пазара и кои не....ето виж това: Sony XEL-1 - Wikipedia, the free encyclopedia ....Мисля че тогава кореиците още не я бяха чували тази дума...
Този пост е редактиран от iveto; 23-01-13 в 10:40.
този така наречен телевизор който е с невероятните размери 11" го знам не говоря за него. Сони представиха прототип на олед на CES-2013. ЛГ и самсунг може през 2008 да не са чували думата олед, но сега вече имат 55" олед, а сони са най-малко 2 години назад?! Истината е че сони вървят бавно и славно назад всяка година, явно докато не фалират... ТВ отдела им показва лоши финансови резултати и спад в продажбите през последните години, само времето ще покаже дано не съм прав, но фактите показват това напоследък.
Този пост е редактиран от augata; 23-01-13 в 15:17.
коя техника по точно е японска?! Японските компании се водят само на хартия "японски" по точно си плащат корпоративните данъци в Япония и Щатите, почти цялата им производствена база е изнесена извън Япония или купуват и сглобяват компоненти които не са произведени в Япония. Тук говорим за телевизори и аз имах предвид за фалит на ТВ отдела им, а не цялата компания Сони.
.............Едно време..незнам дали го помниш...телевизорите бяха 2 вида: SONY и всички останали....сега са: всички срещу SONY...,но след дъжд иде слънце....аз съм оптимистично настроен и вярвам че реномиран производител като тях достоино ще отвърне на кореѝската инвазия......
Този пост е редактиран от iveto; 23-01-13 в 21:44.
Той и Филипс беше голямо име , ама ... не се впрягай , това си нормално за съвременния свят - произвеждат се евтини стоки с кратък живот - който не може да се приспособи си отива . Ако до 2015 ТВ подразделението на Сони не "стъпи на крака" , най-вероятно ще последва Филипс .
не се впрягам, нито съм против Сони. Просто ме е яд че беше точно водеща компания, а сега е на път да се превърне в посредствена такава. Само дано да не ни се налага на всички нас потребителите да плащаме пак поне 200лв отгоре спрямо другите марки само заради това че си купуваме сони пък било то и с по-евтини компоненти през 2013.
it's a Sony.............
ITSASONY.jpg.................
Благодаря за съветите! В крайна сметка за да гледам безпроблемно филми (с ГОЛЕЕЕМИ субтитри) на моето "борещо се срещу пиратството" Сони, взех следното решение: Медиа плеър Mede8er MED450X2 mini Full HD Network. Като му чета "особеностите на характера" си мисля че инвестицията от 250 кинта си струва.
или можеш да си вземеш това mk808, ако не държиш да има HDD. аз го притежавам, ползвам го за стария си самсунг които не е смарт тв. Има го в ebay за около $50 и в продавалника за около 120лв.
ако държиш да има HDD, за мен наи-добрия player в момента е WD Live Hub-1TB HDD. В Щатите върви за около $170-180, но в БГ е скъп мисля беше около 350лв последно като го гледах...
- - - Updated - - -
тази снимка е явно от "по-добрите" им времена
One Sony: Kaz Hirai presents his strategy for recovery | The Verge
"If Sony can't get its TV business back to profitability by 2013 it will be looking at ten years of losses for the division, at which point it will almost certainly have to re-evaluate whether it ought to be making TVs in the first place."
Този пост е редактиран от augata; 25-01-13 в 15:07.
Влизане в сервизното меню
{і+}{5}{vol-}{power} - самодиагностика, долу има цифри, първата прилича на количество наработени часове, втората брой включвания, а третата количество получасове работа.
Навигация по горно ниво - бутони 1 и 4
Внимание не променяйте нищо - всичко е на ваш риск !! /може да си прецакате телевизора/
Колеги да ви попитам дали има начин да изтрия имената на сървърите които съм ползвал(вече не ги ползвам) в миналото от менюто на телевизора?В момента съм се спрял на домашнъи мултимедия сървър обаче като вляза от телевизора ми излизат и всички останали които съм тествал а тях вече съм ги махнал от компа.
home / настройки / мрежа / списък на сървърите / стъпваш на ненужния / options / изтрий