Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 29 от 135 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Пробвах mkv,flv може и да е от филмите може и от сървъра не е от тук един френд ми го даде може и да има разлика,все пак ще му дам още някои шанс и то по обстоен.

2.  

3. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Отговор: Re: Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

P1110849.jpg
    Цитат Първоначално публикувано от augata Виж публикацията
    странно, досега не съм имал проблеми със форматите. Със сигурност чете .avi, mp.4, mkv би трябвало да няма проблем защото ps3 server по принцип ги транскодира когато ги стриймва. Какъв е формата който се опитваш да пуснеш?

така е те цените ще паднат ама чак след най-малко 2-3 години... да не говорим че сони показаха само прототип на олед и според мен телевизора им е далеч от готов. така че първият им комерсиален вариант най вероятно ще излезе 2014. По скоро панасоник са по напред, те могат и да го пуснат тази година. Видахме ги и Самсунг и ЛГ една година си поспаха зимен сън, а уж бяха готови...
    ...........Sony пуснаха първия Oled Tv на пазара още през 2008,модела е XEL-1 ,и не е прототип......ако говорим за това кои е първи на пазара и кои не....ето виж това: Sony XEL-1 - Wikipedia, the free encyclopedia ....Мисля че тогава кореиците още не я бяха чували тази дума...
    Този пост е редактиран от iveto; 23-01-13 в 10:40.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Re: Отговор: Re: Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

този така наречен телевизор който е с невероятните размери 11" го знам не говоря за него. Сони представиха прототип на олед на CES-2013. ЛГ и самсунг може през 2008 да не са чували думата олед, но сега вече имат 55" олед, а сони са най-малко 2 години назад?! Истината е че сони вървят бавно и славно назад всяка година, явно докато не фалират... ТВ отдела им показва лоши финансови резултати и спад в продажбите през последните години, само времето ще покаже дано не съм прав, но фактите показват това напоследък.
    Този пост е редактиран от augata; 23-01-13 в 15:17.
    root666 и theshadowmen харесват това.

5. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

този така наречен телевизор който е с невероятните размери 11" го знам не говоря за него. Сони представиха прототип на олед на CES-2013. ЛГ и самсунг може през 2008 да не са чували думата олед, но сега вече имат 55" олед, а сони са най-малко 2 години назад?! Истината е че сони вървят бавно и славно назад всяка година, явно докато не фалират... ТВ отдела им показва лоши финансови резултати и спад в продажбите през последните години, само времето ще покаже дано не съм прав, но фактите показват това напоследък.
    ......Бъди абсолютно сигурен ,че SONY никога няма да фалират......и запомни ,че на тоя свят техниката е японска,сиренето и ракията-български....хаиде наздраве....

6. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

коя техника по точно е японска?! Японските компании се водят само на хартия "японски" по точно си плащат корпоративните данъци в Япония и Щатите, почти цялата им производствена база е изнесена извън Япония или купуват и сглобяват компоненти които не са произведени в Япония. Тук говорим за телевизори и аз имах предвид за фалит на ТВ отдела им, а не цялата компания Сони.
    theshadowmen одобрява това.

7. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

коя техника по точно е японска?! Японските компании се водят само на хартия "японски" по точно си плащат корпоративните данъци в Япония и Щатите, почти цялата им производствена база е изнесена извън Япония или купуват и сглобяват компоненти които не са произведени в Япония. Тук говорим за телевизори и аз имах предвид за фалит на ТВ отдела им, а не цялата компания Сони.
    .............Едно време..незнам дали го помниш...телевизорите бяха 2 вида: SONY и всички останали....сега са: всички срещу SONY...,но след дъжд иде слънце....аз съм оптимистично настроен и вярвам че реномиран производител като тях достоино ще отвърне на кореѝската инвазия......
    Този пост е редактиран от iveto; 23-01-13 в 21:44.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Той и Филипс беше голямо име , ама ... не се впрягай , това си нормално за съвременния свят - произвеждат се евтини стоки с кратък живот - който не може да се приспособи си отива . Ако до 2015 ТВ подразделението на Сони не "стъпи на крака" , най-вероятно ще последва Филипс .

10. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Re: Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

не се впрягам, нито съм против Сони. Просто ме е яд че беше точно водеща компания, а сега е на път да се превърне в посредствена такава. Само дано да не ни се налага на всички нас потребителите да плащаме пак поне 200лв отгоре спрямо другите марки само заради това че си купуваме сони пък било то и с по-евтини компоненти през 2013.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2010

it's a Sony.............

12. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

ITSASONY.jpg
    Цитат Първоначално публикувано от iihtiandar Виж публикацията
    it's a Sony.............
    .................

13. Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    В хола

Благодаря за съветите! В крайна сметка за да гледам безпроблемно филми (с ГОЛЕЕЕМИ субтитри) на моето "борещо се срещу пиратството" Сони, взех следното решение: Медиа плеър Mede8er MED450X2 mini Full HD Network. Като му чета "особеностите на характера" си мисля че инвестицията от 250 кинта си струва.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Re: Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от Pako Виж публикацията
    Благодаря за съветите! В крайна сметка за да гледам безпроблемно филми (с ГОЛЕЕЕМИ субтитри) на моето "борещо се срещу пиратството" Сони, взех следното решение: Медиа плеър Mede8er MED450X2 mini Full HD Network. Като му чета "особеностите на характера" си мисля че инвестицията от 250 кинта си струва.
    или можеш да си вземеш това mk808, ако не държиш да има HDD. аз го притежавам, ползвам го за стария си самсунг които не е смарт тв. Има го в ebay за около $50 и в продавалника за около 120лв.

ако държиш да има HDD, за мен наи-добрия player в момента е WD Live Hub-1TB HDD. В Щатите върви за около $170-180, но в БГ е скъп мисля беше около 350лв последно като го гледах...

- - - Updated - - -

Цитат Първоначално публикувано от iveto Виж публикацията
    ITSASONY.jpg.................
    тази снимка е явно от "по-добрите" им времена

One Sony: Kaz Hirai presents his strategy for recovery | The Verge
    "If Sony can't get its TV business back to profitability by 2013 it will be looking at ten years of losses for the division, at which point it will almost certainly have to re-evaluate whether it ought to be making TVs in the first place."
    Този пост е редактиран от augata; 25-01-13 в 15:07.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Влизане в сервизното меню
    {і+}{5}{vol-}{power} - самодиагностика, долу има цифри, първата прилича на количество наработени часове, втората брой включвания, а третата количество получасове работа.
    Навигация по горно ниво - бутони 1 и 4

Внимание не променяйте нищо - всичко е на ваш риск !! /може да си прецакате телевизора/

17. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

Колеги да ви попитам дали има начин да изтрия имената на сървърите които съм ползвал(вече не ги ползвам) в миналото от менюто на телевизора?В момента съм се спрял на домашнъи мултимедия сървър обаче като вляза от телевизора ми излизат и всички останали които съм тествал а тях вече съм ги махнал от компа.

18. acc
    acc е офлайн

Тук е от
    Oct 2005

home / настройки / мрежа / списък на сървърите / стъпваш на ненужния / options / изтрий
    j90 одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 135 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе