Благодаря за мнението ти! Не съм пробвал с оптичния вход на ТВ-то,защото аудио-системата ми няма такъв,а незнам дали има преходници.Logitech -а има само чинчове за вход. Ако знаеш нещо,сподели! ОК!
26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
Благодаря за мнението ти! Не съм пробвал с оптичния вход на ТВ-то,защото аудио-системата ми няма такъв,а незнам дали има преходници.Logitech -а има само чинчове за вход. Ако знаеш нещо,сподели! ОК!
Преди всичко благодаря за отговора ти. Прочетох, че Sony са сменили Samsung за панелите, но не отдавам голямо значение на това. По отношение на 3D изобщо не държа на него, поне не и що се отнася за 32' ТВ. W650 определено ми хареса много във всякакъв аспект и най-вероятно ще го купя. Просто останах изненадан, че миналогодишния модел е на същата цена (въпреки 3D) и поставих въпроса, но пък не ми мина през ума, че най-вероятно се отнася за останали мостри (а толкова добре си е написано ограничено количество на линка, които съм дал). Човек цял живот се учи.
Сега единственото, което ме интересува е струва ли си, да изчакам или едва ли, ще има разлика в ценово отношение на новите 2013 година модели преди края на годината. Защото другия вариант е да отида до Техномаркет или Технополис и веднага да му се радвам. Между другото цената на W650 и в двете вериги е около 1000 лв.
Това е много труден въпрос с неизвестен отговор. В момента цената е около 1000 лв, като и в двете вериги все още е на промоция, ако не греша. Но това е промоция на нов модел, а обикновено цените падат след няколко месеца. До края на годината вероятно ще се появят и останалите от поредицата, за които стана дума по-горе, W651, 670..., които в масовия случай са с козметични разлики.
За мен W65х е важен, доколкото е почти единственият 32" със 100 Хц панел, предлаган в момента на пазара (не се интересувам от моделите на Самсунг и не ги коментирам). А и съм го тествал и съм си го нарочил, устройва ме, идеален е за кухнята ни.
Ти си решавай. Дали цената на този модел ще падне, това едва ли някой може да каже със сигурност, а и да падне, надали ще е с повече от 50-100 лв, не че са малко. Зависи как ще тръгнат продажбите. Моделът е скъп на фона на останалите 32" екрани, а и няма 3Д, което евентуално би отблъснало купувачите и шансовете за спад в цената като че ли се увеличават. От друга страна, може и да бъде задържана до след новата година до към февруари-март и да ги изчистят при следващите ударни промоции, кой да ти каже...
Самият аз не бих изчаквал, но бюджетът е разпределен за идните месеци, та ще купувам вероятно през периода септември - ноември, но държа да бъда правилно разбран - този коментар е мое лично мнение.
Разбрах какъв преходник ми трябва за да включа ТВ-то през оптиката в уредбата ми - http://www.amazon.ca/gp/huc/view.htm...EEHAS324J1%2C1. Само не знам дали и тук ги продават.
Днес ходих да си купя MHL кабел(DLC-MB20 ) за телевизора Sony W650 ... добре че се съгласиха да го пробваме .. оказа се че не работи със телефона ми самсунг .. не работи и на Xperia S , тръгна на едно HTC ... трагична работа.Пробвахме и на W805 и там се държеше така. Дано да си оправят бакиите скоро.
¿ Have W650A 50 Hz?
tron99, W65x е различен от W60x, виж таблицата на 1-ва страница.
Този пост е редактиран от L1892; 14-06-13 в 21:46.
Моля ако някой има sony kdl-47w805 да сподели мнение
Някой,който има 42W650 може ли да ми каже как да се настроят настройките на "Картина-> Реално Усещане-> Резолюция и филтър на шума" . Не мога да разбера как е по-добре и какви са разликите при минимум и максимум. Търся инфо, но никъде не намирам.
Ако не си сигурен какво правиш по-добре го остави на автоматичен режим. Иначе в ръководството има малко инфо.
Знае ли се каква ще е матрицата на 24W603A?
В ТМ ми казаха, че щели да го пускат следващия месец.
Review W650A in fullhd.gr
Black Leve: 0,1 cd/m2
Contrast Ratio ANSI: 1000:1
This results seems of a Pannel IPS. Table first post say of W650A have a VA Pannel ¿Is it a wrong?
Taзи година лично аз не мога да намеря добър модел ТВ (не само Сони) в средния и малко над средния ценови клас. Очаквах че Сони с тези панели определено ще постигнат доста по високи резултати в сравнение с предните години, но .. уви. Очаквах и 805 да е много добър, но... май ще чакаме следващата година за по-голям ТВ.
Наи добре почакаи още поне 10 години....дано до тогава Sony се научат да правят телевизори.....