Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 42 от 135 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Малко се забавих с отговора заради търсене на инфо :rolleyes: ей какво ще правите без мене

KDL-50W700A AUO A-MVA T500HVF01 (100/120Hz)
    KDL-50W650A AUO A-MVA T500HVF01 (100/120Hz)
    KDL-42W650A AUO A-MVA T420HVF04 (100/120Hz)
    KDL-32W650A AUO A-MVA T320HVF01 (100/120Hz) http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:21011-6

KDL-32W600A LG S-IPS LC320E... (50/60Hz)
    KDL-24W600A LG S-IPS LC240E... (50/60Hz)
    Sony新機選購問題 (第3頁) - 高畫質視界 - Mobile01
    Хмм това го има в моята таблица....
    Малее как четат Сетком япончетата - виж пост 2013-05-24 11:37 #27 /в японският форум/-минали са през гугъл преводача
    и написаното тук за Сони моушънфлоу
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post602680

http://www.jdbbs.com/thread-4830422-1-1.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-06-13 в 20:36.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Ще пробвам 32" W650 при първа възможност на SD сигнал.
    Поздрави и благодарности!

4. Тук е от
    Dec 2009

- - - - - - - - - -

Не е нужно да се крещи - писането само с главни букви не прави коментара по-четлив, а символизира викане...

Нищо лично!Не съм обърнал внимание на клавиатурата!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сега чак обърнах внимание и видях че не съм подновил как се разчита новият моделен суфикс...ако някой от вас е намерил инфо по въпроса да пише.
    Аз също ще потърся, но това изисква няколко дневно търсене и сравняване на инфото от поне 15 официални национални сайта на сони.

Имаме 9, 8, 7, 6, 4- та серии
    950, 905
    808, 807, 805, 800
    700
    670, 656, 655, 653, 651, 650, 603, 600
    474, 473, 471, 470, 423, 421, 420

Compare LCD TVs : Choose your LCD TV : BRAVIA™ HD TV (LED & LCD) : Television & Projector : Sony India
    от сравнениeто разбирам че
    W650 - няма вграден Wi-Fi
    W670 - има вграден Wi-Fi

6. Member Аватара на blekota
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Сега чак обърнах внимание и видях че не съм подновил как се разчита новият моделен суфикс...
    Колега, какво значи да "разчита новия моделен суфикс"? Прощавай ако въпроса е неуместен но моя приятел също има Сони и уж е по напред от мен но и той не разбра въпроса.

Попитах преди има ли начин снимки с по малка резолюция да се отварят на цял екран но никой не се включи.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от L1892 Виж публикацията
    Ще пробвам 32" W650 при първа възможност на SD сигнал...
    Бих искал да споделя в случай, че някой се интересува - пробвах го с няколко файла, консултантът бе много любезен и отзивчив. Наблегнах на лошокачествена картина от някои нашенски телевизии (рипове от тях) и намирам, че W650 се държи доста добре, лицата не са размазани, както при много други от тоя ценови клас при SD сигнал (набучих флашката и в Toshiba 32L4333, който буквално ме отчая), реагира бързо на менюто (не много добре оформено по моему), цветовете са добри, контрастът - също. Имам и преки впечатления от Panasonic 32 Е5, но W650 е доста по-добър всякак. Не ми допадна качеството на звука, но и за това има обяснение: имам 2 модела на Philips вкъщи и (особено след 7008) трудно ще се впечатля в това направление.
    Не знам какво още ще се появи в тоя ценови клас и размер до края на годината, но засега 32W650 се очертава като основен фаворит за кухнята.

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2013

Доста странно, в Индия w650 няма безжична карта, а в Европа има. Мога да потврдя че на SD картина сонито е супер.

10. Тук е от
    Feb 2011

Здрасти! На моето Sony KDL32EX 340 - ето така гледам на цял екран снимките.Когато избера снимка за разглеждане с бутона от дистанционното натискам options,отивам на - опции за възпроизвеждане и на подменюто - лупа.Има варианти от 1X до 4X.И естествено,колкото е по-голямо увеличението,толкова повече се изрязва част от снимката...Това е, ако това те интересува...И аз да запитам нещо,мога ли чрез USB входа да подвържа MP4 плеера си.Флаш памети да,но не съм сигурен за плеери,да не би да се прецака USB входа на ТВ-то? Ако някой знае,нека да каже. Поздрави !!!

11. Тук е от
    Jun 2013

Здравейте,

Предстои да си закупя ТВ и се спрях на 32W650A SONY KDL-32W650ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria , но като се поразгледах в сайтовете, попаднах и на миналогодишния модел SONY KDL-32HX750BAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria . Тъй като цената им е почти една и съща, моля за насоки, препоръки, коментари и т.н., което да ми помогне в избора ми. Благодаря Ви предварително.

12. Member Аватара на blekota
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от vasko_grudov Виж публикацията
    ........На моето Sony KDL32EX 340 - ето така гледам на цял екран снимките.Когато избера снимка за разглеждане с бутона от дистанционното натискам options,отивам на - опции за възпроизвеждане и на подменюто - лупа.Има варианти от 1X до 4X.И естествено,колкото е по-голямо увеличението,толкова повече се изрязва част от снимката...
    Здрасти. Мерси за инфото, при мен има подобна функция и се оказа че е маркирана с термина "изрязване". Така снимката е на целия екран само дето на моменти изрязва част от някои снимки. Но общо взето се получи.

Имаш ли снимки на които ти пише че е невъзможно да се възпроизведат. При мен има някои но не знам защо. На компа и се виждат нормално.

С моя MP4 плеър не се получи да се вижда на ТВ-то когато го пусна от плеъра. Намира го само като USB памет и пускам файла /филма/ не от плеъра а от телевизора. Така се вижда но все едно си боднал флашка и го пускаш от нея.

13. Тук е от
    Feb 2011

Не съм разглеждал много снимки на ТВ-то,но за сега всички ми ги е отваряло. Плеера ме е страх да го подвържа към USB-то,да не му изгоря входа.Днес се опитвах да извадя звук от скарт буксата на тв към уредбата ми,но не се получи.Като му дам усилване от дистанционното на тв,ми изписва,че звука от телевизора е фиксиран. Никакъв звук не се чува.Какво ли не опитвах,но не става,само мога от изхода на лушалките да вкарам сигнала в уредбата.А уж превключвам на тв-то от ТВ говорител на аудио система.Ако има някакви други настройки и ги знаеш,кажи...И значи няма проблем да включа плеера към usb-то на тв. ОК, благодаря ти за сега!

14.  

15. Member Аватара на blekota
    Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Пловдив

На двата ми телевизора 32EX700 И 40HX755 подаването на регулируем звук към уредба става по различен начин. Първия подава от изход чинчове а втория от изхода за слушалки. И при двата когато включа регулиране на звука си се регулира от съответния изход който ти описах.

На 40-ката към изхода за слушалки съм подкачил събуфър и съм настроил ТВ-то така:

Говорител - Тв говорител
    Слушалки/Аудио изход - Аудио изход
    Аудио изход - Променлив

Малко ми се губи логиката но така си се регулира усилването. Пробвай.

16. Тук е от
    Feb 2011

Когато взимам изход от слушалки,нямам никакъв проблем.И аз го включвам към суббуфер.Но идеята ми е,че не излиза аудио звук от скарт буксата,каквито и комбинации да правя.А ДВД-то ми си работи през скарт-та,значи аудио входа на скарт работи. Но не ми се иска всеки път когсто ми се слуша през аудио-системата да включвам и изключвам стерео жака,така може да се прецака буксата.Искам като го забия и да не го мърдам повече. ОК .

17. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от pinimanani Виж публикацията
    Здравейте,

Предстои да си закупя ТВ и се спрях на 32W650A SONY KDL-32W650ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria , но като се поразгледах в сайтовете, попаднах и на миналогодишния модел SONY KDL-32HX750BAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria . Тъй като цената им е почти една и съща, моля за насоки, препоръки, коментари и т.н...
    W650 е модел от 2013 г, при това скоро появил се на пазара, НХ750 е от 2012 г. Вторият е 3D, което при тази цена навява на мисли за последни (надявам се, не мостри) бройки. W650 няма опция 3D, макар че за 32" по моему това не е недостатък. Има разлика в матриците, съдейки по таблиците от 1-ва страница на темата, виж ги сам - W650 е с панел на AUO, а НХ750 с панел на Samsung, ако не греша.
    Преди няколко дни поразръчках W650, търсейки тв за кухнята и останах доста впечатлен от видяното (коментар 624), допадна ми и вероятно ще го купя по някое време през есента, когато обикновено цените падат.

18. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от vasko_grudov Виж публикацията
    Когато взимам изход от слушалки,нямам никакъв проблем.И аз го включвам към суббуфер.Но идеята ми е,че не излиза аудио звук от скарт буксата,каквито и комбинации да правя.А ДВД-то ми си работи през скарт-та,значи аудио входа на скарт работи. Но не ми се иска всеки път когсто ми се слуша през аудио-системата да включвам и изключвам стерео жака,така може да се прецака буксата.Искам като го забия и да не го мърдам повече. ОК .
    Аз за целта ползвам оптичния изход и съм много доволен.Номера го правих с няколко ТВ-а и си бачка супер с кабел за 2 лв,да уточня че двд-то ми нищо че е старо си има оптичен вход и става прекрасна комбинация.Предполагам че при теб проблема идва понеже се обръщаш посоката,провери всички входове и изходи кои какви опции предлага.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 135 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 22:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 18:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 16:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 13:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе