26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
Този пост е редактиран от augata; 09-03-13 в 14:22.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-03-13 в 19:38.
Относно включването с таймер: при мен може да се настрои определн аналогов канал(от 0 до 199) или цифров (последно гледан). За да се пусне цифровия канал в настройките на таймера ,където са цифрите за програмите даваш "цифров канал". С ЕХ720 съм. Тествано и работи.
В настройки: ситемни настроки; часовник/таймери, автоматично включване - активираш автоматично вкл. и на "програма" се избира цифрова телевизия (намира се между 00 и 199).
Аз не мога да избера цифровият.
Здравейте!
Имам Сони KDL-40W4000 от няколко години. Някой знае ли освен картинки, може ли да се подкара "avi" или някакъв друг видео формат през USB, или хардуерно е невъзможно?
Колеги дали ще може да се включи камера от Плей стеишън 2 на Сони смарт тв и ако има такъв шанс дали ще има значение в кое ЮСБ ще се пъхне?Мога веднага да тествам обаче ме е страх да вземе да изгори нещо!?!
Здравейте колеги,
Вчера реших да пробвам "новата" ефирна цифрова телевизия и пуснах ТВ-то да сканира ефира. След като свърши обаче ме очакваше неприятна изненада, всички канали на кабеларката ги нямаше. Наложи се наново да ги сканирам и настройвам. Разгледах описанията и по форумите, но никъде не открих дали може да се запаметят едновременно и кабелните и ефирните цифрови канали и само да се превключват от някъде при необходимост?
При мен не се получи! Ако някой има опит, моля да помогне. Телевизора е KDL-46HX820.