Страница 39 от 92 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2010

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

По-скоро ме интересува дали тв-то е подходящо за цифрова кабелна.Ще се поставя в кухня.Мой приятел се интересува,като се радва,че плеъра идвал като далавера.Аз по принцип не харесвам тези промоции,от които едното е уж "подарък".

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

За кухня може и доста по евтин вариант , така че този модел е предостатъчен.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Малко грубо ще прозвучи, извинявай, но тези "промоции" точно за това се правят - защото има лапнишарани. От друга страна цените на Сони са си височки, та може да се каже, че наистина има намаление в цената. Дали си заслужава - не. За 1050 лв. може да се купи 40 инчов ТВ с повече функции от този (без онлайн функциите), + BD плейър с онлайн функции. Така че "подаръци" в тази оферта няма.
    Има множество комбинации от 32" ТВ + Блурей за 1000 лв.
    Не мисля, че има 32-инчов ТВ, който да не е подходящ за цифрова кабелна. При този сигнал основното е качеството на самия сигнал, а ТВ много по-малко.
    Ако е заради онлайн функциите на този Сони ТВ, има BD плейъри с онлайн функции за по 200 лв. При нас онлайн функционалностите не са толкова смислени, колкото в силно развитите държави. Там има някакъв смисъл в това да ползваш напр. BBC iPlayer (който въобще не се предлага за БГ), или Video-on-demand да речем с филми под наем. Тук или съответните функции не се предлагат въобще за региона, или не си заслужават парите, просто защото стандарта ни е много по-нисък. Ако е заради браузъра на Сони 2011, в Youtube има демота - това е толкова мудно нещо, че аз лично бих си изскубал брадата от нерви докато до чакам да зареди нещо. Ползите от интернет функциите (и особено за България) клонят към нулата.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Sony PlayStation TV -3D телевизор с възможност 2 играчи /при "сплит скрийн" режим/да гледат различните изображения едновременно на цял екран.
    http://gizmodo.com/5809230/the-plays...-for-everybody

6. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от miroslavmin
    По-скоро ме интересува дали тв-то е подходящо за цифрова кабелна.Ще се поставя в кухня.Мой приятел се интересува,като се радва,че плеъра идвал като далавера.Аз по принцип не харесвам тези промоции,от които едното е уж "подарък".
    Нищо и няма на промоцията. Телевизора си струва, а плеъра към него си е подарък. Уловката е, че може би след изтичане на промоцията на телевизора ще му смъкнат цената с някой и друг лев. Но в момента офертата си е добра, защото плащаш само телевизора.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Как точно е подарък така и не успях да си изясня. Дори и да не поглеждаме към другите марки (тъй като темата е за Сони, не че не ми се иска) 32EX500 и 32EX600 са по 800 лв. и не виждам къде точно 200-те лева отгоре се оползотворяват, та BD плейъра да е подарък. Отговорът "в подобрените Интернет функции" не го приемам, защото остатъка от 800 лв. дава възможност за избор на марка BD плейър с интернет функции по желание. Да не говорим, че дава възможност за избор на BD плейър, който ще върши работа и за филми от студио Замунда, като например SAMSUNG BD-D5300, било то през USB или DLNA. Поддържаните формати при Самсунг са все още ненадминати.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Как точно е подарък така и не успях да си изясня. Дори и да не поглеждаме към другите марки (тъй като темата е за Сони, не че не ми се иска) 32EX500 и 32EX600 са по 800 лв. и не виждам къде точно 200-те лева отгоре се оползотворяват, та BD плейъра да е подарък. Отговорът "в подобрените Интернет функции" не го приемам, защото остатъка от 800 лв. дава възможност за избор на марка BD плейър с интернет функции по желание. Да не говорим, че дава възможност за избор на BD плейър, който ще върши работа и за филми от студио Замунда, като например SAMSUNG BD-D5300, било то през USB или DLNA. Поддържаните формати при Самсунг са все още ненадминати.
    ЕX500 и EX600 са модели от 2010 г., а EX520 е модел 2011 г., та не виждам логична причина за сравнение. Цената на 32EX520 без промоция в магазинната мрежа е дори по-висока. След това събираш 2+2 и си изясняваш.

P.S. Кой по точно формат не поддържа Sony BDP-S280, че не ми стана ясно? Не бъркай функционалността на вградените плеъри при двете марки телевизори с тази при външните им устройства.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    ЕX500 и EX600 са модели от 2010 г., а EX520 е модел 2011 г., та не виждам логична причина за сравнение.
    В това логика липсва. Какво като е модел 2011 г.? Какво точно е предимството от това, че е модел 2011 г.?

Цената на 32EX520 без промоция в магазинната мрежа е дори по-висока. След това събираш 2+2 и си изясняваш.
    Тоест ако ми пуснат Панасоник 32DT30 за 1500 лв. с подарък БД плейър, да събера бързо 2+2 и да тичам да го купя?

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

В това логика липсва. Какво като е модел 2011 г.? Какво точно е предимството от това, че е модел 2011 г.?
    Тоест ако ми пуснат Панасоник 32DT30 за 1500 лв. с подарък БД плейър, да събера бързо 2+2 и да тичам да го купя?
    Първо, моделът е нов, което означава, че автоматично ще е малко по-скъп от предшествениците си. Дори на този му е съвсем нормална цената. Миналата година, когато излязоха EX500 и EX600, бяха значително по-скъпи. Мисля, че EX520 се явява наследник на EX600, все пак EX500 серията не е LED. Относно предимствата. Ами не са малко. EX520 се явява Smart TV, тоест с разширени мрежови и интернет възможности, както и с подобрен процесинг на картината, благодарение на X-Reality Engine-a. EX600 е с BE2.

Що се отнася до Панасоника, явно не си ме разбрал правилно. Никой не кара насила някого да купува даден продукт заради това, че върви с някакъв подарък. Просто човекът се интересуваше, дали споменатото Sony+BD плеъра е добра оферта. Ами за мен е добра отвсякъде, защото както и да го погледнеш, плеъра си е подарък, уточнил съм защо. А ти започваш да вадиш от 100 кладенеца вода, само и само да го разубедиш да си купува телевизор с марка Sony, че чак и BD плеъра го изкара, че не бил функционален. Пак да си повторя въпроса, кои формати не поддържа този плеър, в сравнение с този на Samsung?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Sony на IFA 2011
    http://www.sony.bg/hub/ifa-2011

ръководство за избор на размер
    http://www.sony.bg/article/upotreba-tv-razmer

13. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Първо, моделът е нов, което означава, че автоматично ще е малко по-скъп от предшествениците си. Дори на този му е съвсем нормална цената. Миналата година, когато излязоха EX500 и EX600, бяха значително по-скъпи. Мисля, че EX520 се явява наследник на EX600, все пак EX500 серията не е LED. Относно предимствата. Ами не са малко. EX520 се явява Smart TV, тоест с разширени мрежови и интернет възможности, както и с подобрен процесинг на картината, благодарение на X-Reality Engine-a. EX600 е с BE2.

Що се отнася до Панасоника, явно не си ме разбрал правилно. Никой не кара насила някого да купува даден продукт заради това, че върви с някакъв подарък. Просто човекът се интересуваше, дали споменатото Sony+BD плеъра е добра оферта. Ами за мен е добра отвсякъде, защото както и да го погледнеш, плеъра си е подарък, уточнил съм защо. А ти започваш да вадиш от 100 кладенеца вода, само и само да го разубедиш да си купува телевизор с марка Sony, че чак и BD плеъра го изкара, че не бил функционален. Пак да си повторя въпроса, кои формати не поддържа този плеър, в сравнение с този на Samsung?
    Съгласен съм с теб, че няма да се съгласим. Сигурен съм, че ще предъвкваш въпроса с форматите, от който аз се отказах след като го проверих. Друго, освен да се зачепкваш за грешките ми, нямаш като доводи.
    Реални предимства не можеш да извадиш на масата, явно. Нито можеш да познаеш посмъртно дали е с X-Reality или BE2/3, нито "предимството" на интернет възможностите има някакъв смисъл, при положение че като не си вързан с тази оферта можеш да си избереш BD плейър със Smart функции на която марка те кефят най-много.
    Влакове много, кой на каквото иска да се качва. Може пък на някой да му присветне какво говоря.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Съгласен съм с теб, че няма да се съгласим. Сигурен съм, че ще предъвкваш въпроса с форматите, от който аз се отказах след като го проверих. Друго, освен да се зачепкваш за грешките ми, нямаш като доводи.
    Въпросът с форматите започна ти да го дъвчеш, без да си проверил предварително дали даваш точна информация. Когато пишеш такива неща, първо трябва да си уверен във верността на информацията, която даваш, а не да постваш на база фенщина. Освен това е хубаво, след като си сгрешил, да си признаеш грешката, за да се изяснят нещата. Относно предимствата, които съм "извадил на масата", ами колкото и да ги отричаш, има ги. Не е нужно да познавам "посмъртно" с какъв видеопроцесор е даден телевизор, важното е че го има и е по-добър от стария. Предполагам, че ти при останалите марки телевизори улавяш веднага смяната на процесорите с просто око и с точност до 99%. Мрежовите и интернет функциите навлизат все повече в телевизорите, харесва ли ти, или не. Всичко това са екстри, които оформят и крайната цена. Хвърли едно око и на другите марки, които предлагат Smart TV и ще видиш, че и те не изостават с цените. Така, че, много си прав, влакове много, не е само твоя влак.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Чудя им се на производители и на търговците, ама те къде да ходят завалиите, и те тръбят smart TV, интернет ТВ и бла-бла! Че какво ще ни ползва факта, че коментираното сони и други марки поддържат скопени инет функции и се отварят 3-4 сайта, единия от които клоаката фб и т.н. И как се навигира през дистанционното не знам? Джой стик ли има, може ли да се пише, сваляне качване и др.? То ако това беше лесно и практично ТВтата щяха да имат радиотунери още преди 25 години и сегашния им саунд щеше да е сравним със системите на Босе, ама на производителите или не им изнася или са позадръстени в тая насока.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Живее в
    Варна

Здравейте и привет на всички!Дойде ред и аз да помоля за помощ.Спрял съм се на 32 ex520 или Сх 520 и сън не ме хваща кой от двата да е.Изчетох всичко и пак не мога да реша,Лед или Ccfl.Помагайте че съм пред магазина,гледам и не мога да избера.Само херцовете ме спират че са 50,но дали наистина е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да са 100.Имам сега друг Лсд-тв и булсатком с хд приемник 50-херцов и снощи Us open се виждаше супер.Ни замазване ни нищо-помагайте и мерси!!Не ме интересуват други,искам мнение само за тези двата и технологията с херцовете.Гледам само Хд канали...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 92 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе