Страница 49 от 92 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. ndd
    ndd е офлайн

Тук е от
    Sep 2011

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от vaio_bg
    Да те попитам с какво 46NX720 те впечатли повече от 46HX720, който е по-евтин и е "по-горната" H серия?
    Първо дизайна(стъклото горила ) второ вградения Wi-Fi и трето цената(за да е по-скъп има защо)

п.п 46HX720 също ми хареса

И един въпрос - Защо като се помъча да вляза в Facebook ,Twitter и галерия джаджи не става. Веднъж първоначално ме пусна в Facebook и до там.Сега ми показва и на трите че са недостъпни.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте! Преди седмица си взехме 40ех720 с цифрова от мегалан сме телевизията е свързана с твто с HDMI и съответно на входовете по подразбиране си седи HDMI1 обаче, ако пусна телевизора, без да е включена телевизията той ми изкарва надписа СОНИ и става черен екран (нормално няма сигнал), обаче при това положение не мога да изкарам нито меню options нито home, докато не получи сигнал нямам достъп до менютата - това нормално ли е или твто е бъгаво?

4. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от ndd
    Първо дизайна(стъклото горила ) второ вградения Wi-Fi и трето цената(за да е по-скъп има защо)

п.п 46HX720 също ми хареса
    Разбирам те, и аз съм голям фен на монолитните (изключвам NX5, който е пълен та...ак). Стъклото им е добро.

ПП. Забравил съм да уточня, че не защото е с готин дизайн, а защото стъклото има много добър ефект върху картината (пак изключвам NX5).

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Tz_tz
    Здравейте! Преди седмица си взехме 40ех720 с цифрова от мегалан сме телевизията е свързана с твто с HDMI и съответно на входовете по подразбиране си седи HDMI1 обаче, ако пусна телевизора, без да е включена телевизията той ми изкарва надписа СОНИ и става черен екран (нормално няма сигнал), обаче при това положение не мога да изкарам нито меню options нито home, докато не получи сигнал нямам достъп до менютата - това нормално ли е или твто е бъгаво?
    Добре дошъл във форума и честито за придобивката
    Нормално е. Ти си го оставил на режим, в който очаква сигнал от вход HDMI1. Като искаш да не ти прави това - постави го в режим TV.
    Това е един от недостатъците когато ползваш външен тунер.....

6. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Добре дошъл във форума и честито за придобивката
    Нормално е. Ти си го оставил на режим, в който очаква сигнал от вход HDMI1. Като искаш да не ти прави това - постави го в режим TV.
    Това е един от недостатъците когато ползваш външен тунер.....
    Не, не мисля, че е нормално. Независимо дали има сигнал на входа, бутоните Options и Home, би трябвало да работят.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Не, не мисля, че е нормално. Независимо дали има сигнал на входа, бутоните Options и Home, би трябвало да работят.
    Телевизора очаква сигнал и след неговото получаване може да прави каквито и да било настройки в менюто!

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

какви са ви впечатленията от sony ex720 ? навсякъде е на "промоционални" цени около 2000лв струва ли си цената или е нисък клас тая серия ? интересува ме най-вече чете ли 1080 мкв филми и 3д филми от замунда/арена ?

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Телевизора очаква сигнал и след неговото получаване може да прави каквито и да било настройки в менюто!
    Аз ти говоря на практика как е. На моето Sony няма проблем да се влиза в тези менюта и без подаден сигнал.

11. Тук е от
    Oct 2011

Благодаря за отговорите! Ще пробвам това с вход тв.
    Аз не съм много навътре в технологиите на тези телевизори, но си го харесвам, общо взето за тези пари това ни хареса най-много. В момента в техномаркет и зора е 1500лв с два броя очила (които се зареждат от тв-то с usb кабел). Според продавача това е последният модел на сони излизал тази година и бил много добър иначе се води клас над средния (7цата в номера, тук някъде го четох). Мкв не чете. Вмомента още съм в борба с 3д-то, защото искам да го подкарам от външен хард. На сайта на сони има за всеки модел какви формати чете.

12. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте Може ли някой да ми помогне с пускането на 3D филм на телевизора ? Модела му е KDL-37EX720, свързвам го чрез HDMI кабел за лаптопа, пускам филма от компа,тръгва на ТВ, обединявам картината (в магазина ми казаха даси свалям само такива филми,дето картината е разделена на две ! ) слагам очилата (включвам ги) ..... и нищо !!! Моля да ми кажете къде бъркам или какво пропускам !?! Благодаря предварително

13. Тук е от
    Feb 2011

Моля за мнението ви за Sony KDL-26BX320

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Аз ти говоря на практика как е. На моето Sony няма проблем да се влиза в тези менюта и без подаден сигнал.
    Хммм-хайде да се върнем на въпроса на Tz_tz

Въпрос - какво се прави в меню options/всички марки е едно и също/ ?
    Отговор - настройки на аудиопътека, субтитри и език.
    Как ще направиш тези корекции след като тв-то не получава инфо/сигнал/ с присъстващите в него аудиопътеки, субтитри и език???

Цитат Първоначално публикувано от mamanasineo4ka
    Моля за мнението ви за Sony KDL-26BX320
    Прилично телевизорче
    26ВX320 -> LC260EXN-SDA2 S-IPS LCD panel from LGDisplay

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Хммм-хайде да се върнем на въпроса на Tz_tz
    Ами хайде.
    Наблегни на въпроса и най-вече на болднатото от мен. Бутонът Home при телевизорите Sony е основен. С него се отваря т.нар. “XMB” (XrossMediaBar). Това е единствения достъп до основните менюта с настройки на телевизора, програмни списъци, входящи източници и куп други неща. Функцията на този бутон по никакъв начин не зависи от това, дали е подаден, или не, сигнал от какъвто и да е източник. Той трябва да работи!

Що се отнася до бутона Options, далеч не се ограничава до нещата, които си описал. Това е бутон за бързи връзки към менютата с настройки, както на звука, така и на картината. Има и препратки към Favourites, PAP, избиране на режими на картината, слийп таймер, настройки за слушалки и т.н. Също трябва да работи и не е задължително да има подаден сигнал.

17. Тук е от
    Oct 2011

Даите мнение за тв за бюджет около 1000лв бива ли?
    Ще се ползва предимно за блу рей през комп., плейстеишън и тв

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...Y-KDL-42EX410B

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NY-KDL-40CX520

п.с. Самсунг и циганин вкъщи НЕ
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1319493160[/time]_________________________________________________

18. ndd
    ndd е офлайн

Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Munez21
    (в магазина ми казаха даси свалям само такива филми,дето картината е разделена на две
    А как се разбират филмите дали картината е една до друга или една над друга?Като намеря филм си пише само 3D

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 92 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе