Страница 53 от 92 ПърваПърва ... 343515253545563 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2011

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Намерих решение за проблема(розов екран),оказа се проблем в съвместимост на новите драйвъри на ATI и windows7.След изтеглянето и инсталирането на новите драивъри,трябва да се намери една програма за съвместимост с windows7,пак на саита на ATI(според мен това помогна,че правих кво ли не).Гледах вече два филма без да се появява даден проблем,надявам се занапред да е така.Все пак ми е много чудно защо SONY като много милионна корпорация не знае за даден проблем,след като по форумите в света и тук е пълно с даден проблем.Все пак проблемът не е в ТВ или кабела(продукт на sony),ако на някои друг му се е слу4ило такова нещо,в сервиза на сонъ (красно село) само пита за операционна система,кат разбра че е уин.7 каза да ходя в сервиз,оправих го сам)))

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

Така моята одисея започна с този KDL-32CX520........неска няма да го взимат за смяна....почват да ме мотат..(пак пропуших).....все пак са 100-200 изгорелите пиксели...да бяха 3-6 нямаше да ме е яд.за сега в понеделник ще доиде човек(куриер на speedy)да го вземе и то с гаранцията и фактурата с касовата.та да остана без пари и без tv.
    СЪЖАЛЯВАМ НО СЪМ ДОСТА РАЗВЪЛНУВАН от развоя на нещата.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

А не ти ли казаха, че куриерът ще ти донесе друга бройка за подмяна на старият ?

5. Тук е от
    Jan 2008

Не можело така.не може не платена стока да излиза от магазина на ТМ.Звънях ми от куриерската служба че при тях е било обаркването и затова не е дошъл човек неска.ЕЕЕЕЕХХХ......да съм на 7 да им повярвам.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1320417960[/time]_________________________________________________

от 2 метра не си личи много....маи така ще си карам....иначе всичко друго си работи и то доста добре.
    Туко що подадох жалба в КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.Ще изчакам до понеделник и ще видя...
    Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Тук е от
    Nov 2011

Здравейте, и аз с молба за помощ. Взех си Sony KDL-37EX72, регистрирах го чрез DivX player и след като се опитах да пусна клипчето на ТВ-то, не го открива. Пробвах да го прехвърля с флашка, с външен хард диск, PSP...но не ми намира нищо през USB-тo.
    Надявам се да ми помогнете.

7. Тук е от
    Nov 2011

Някой знае ли кога се появяват моделите за 2012 година?

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gecata100
    Някой знае ли кога се появяват моделите за 2012 година?
    Презентациите са през януари и февруари, а моделите се появяват на пазара от март до септември.

http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1320659256

10. Тук е от
    Nov 2011

Благодаря за отговора!
    Това важи и за останалите марки предполагам?

11. Тук е от
    Sep 2009

И така купих си Сони 32EX720, към него вървят дори и допълнителни очила за 3д. Опитах се по всякакъв начин да пусна 3д клип на телевизора, имам предвид през вградения усб вход - не става. Ако съм разбрал правилно чете единствено устройства под фат 32 а всички знаем че там се подържат файлове до 4гига байта. Свалях какви ли не 3д клипове от руски торент, за модерния ми телевизор или са прекалено големи или формата им не е угоден или просто е СОНИ , но така или иначе не стана. Явно 3д очилата ще ги ползвам като си накупя допълнителни периферни устройства, или пуснат такава телевизия в Българя (след 20 години). Само да уточня че мой колега си купи телевизор ЛГ 3Д за 300 лева повече от мен като е 42 инча и пуска каквото му сложим. Та достигнахме до момента че за сони плащаш само за великото име от едно време и толкоз. Същото е и с касетофоните за кола, същото и с мобилните телефони. На сони винаги нещо не му е както трябва. НИКОГА ПОВЕЧЕ сони.

12. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от fena_vd
    Явно 3д очилата ще ги ползвам като си накупя допълнителни периферни устройства, или пуснат такава телевизия в Българя (след 20 години).
    Малко ако мога да те успокоя за 3D телевизия на МСат поне от 7-8 месеца върви 3D канал... Моя тв обаче не поддържа 3D

13. Тук е от
    Jun 2011

SONY са тясно свързани с филмовата индустрия и затова е така.

14.  

15. ndd
    ndd е офлайн

Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от fena_vd
    И така купих си Сони 32EX720, към него вървят дори и допълнителни очила за 3д. Опитах се по всякакъв начин да пусна 3д клип на телевизора
    Първо честито.Аз имах същия проблем.Ходих до ТМ и питах там ми казаха че формата трябва да е 3D BluRay. Тези дни ще пробвам и ще пиша.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bobideli
    Не можело така.не може не платена стока да излиза от магазина на ТМ.Звънях ми от куриерската служба че при тях е било обаркването и затова не е дошъл човек неска.ЕЕЕЕЕХХХ......да съм на 7 да им повярвам.
    bobideli
    Какво стана с твоят телевизор ?

17. Тук е от
    Sep 2010

Сони 32EX720 НЕ чете 3Д през USB .Една от причините е че не поддържа MKV

18. Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от zloto74
    Сони 32EX720 НЕ чете 3Д през USB .Една от причините е че не поддържа MKV
    Но за сметка на това чете само фат32 и то не по голям от 2 гб. Е кой 3д филм е с такъв размер. БЕЗМИСЛИЦА.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 53 от 92 ПърваПърва ... 343515253545563 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе