Това там заграденото ти е аудио входа за компонентния сигнал .
Това там заграденото ти е аудио входа за компонентния сигнал .
Пичове,един странен въпрос ... ?Как гледам цифрова телевизия без да я имам.Даже ТВ-то ми хваща платените "HBO,Cinemax..." ?И си ги гледам без никакъв проблем![]()
Ами просто твоя кабален оператор не е кодирал нищо на цифровите канали . Цифровия сигнал върви заедно с аналоговия и само чрез кодировки могат да го забраняват , а НВО-то вероятно го кодират чрез техния Сет Топ Бокс , но при наличие на цифров кабелен тунер на ТВ-то си гледаш всичко . Всъщност къде и на кой оператор си ?
Интересното е че по някога изчезва сигнала за някои програми,или си е както трябва.На ОптиСпринт съм.От Плевен ми идва сигналаМисля си да не би да прихващам сигнала от някой съсед който е с декодер или нещо подобно....нз?
Кое е изключено ?Първоначално публикувано от ccc
Привет на всички!
Вчера си купих KDL-40EX720 , та може ли някой да ми каже, след като включа lan кабела на интернета в телевизора, трябва ли да задам някакви настойки и ако да, какви трябва да са те?
Благодаря предварително.
Аз днеска си го вързах моя,и всичко си тръгна без да бутам абсолютно нищоПървоначално публикувано от raddev
![]()
Бихте ли ми казали KDL-40EX720 има ли вграден WI-Fi ? Четох информация в официалния сайт и там пише " ДА (само с допълнителен ключ за порт)" което не ми става много ясно какво занчи.
Не модела се води WI-FI READY - тоест донгълът се закупува отделно.Първоначално публикувано от Rosenirs
http://www.technomarket.bg/products/...y-uwa-br100aep
При мен насичането при гледането на филми от компа се появи отново , с преинсталиран уиндолс , 24 херца към тв-то и тн... Сега имам насичане и на avi формати , преди се получаваше само на mkv . Много рядко някой филм ми върви без насичане. Може би някой ще сподели какви настройки трябва да се направят на KDL-40EX720 с което да спра насичането
Здравейте,на цифровия тунер имам един канал който ми го прескача когато ги редувам програмите,а когато го избера с номера няма проблем.Има такава настройка на аналоговия тунер,но на този не намирам такава.Не е кой знае какъв проблем но е малко дразнещо поне за мен.Местих канала от 8-ми примерно на 10 и пак го прескача.Благодаря ви.
Като гледам SBS формат филми как да пускам субтитрите,че нещо не можах ?А на другите ми вървят без проблем ;
)
Здравейте всички и поздрави за темата. Скоро си взех KDL-55EX720 и съм очарован - има всичко, за което съм се сетил, имам и доста неща, за които не съм и мечтал. Този ми е осми телевизор SONY, след като през '91-ва видях в приятелката ми картината на техният телевизор. С изключение на един, който работи 5-6 години и нещо му се прецака кинескопа, всички останали работят и до днес. Един съвет от мен към всеки, който пита - SONY или друга марка: друга марка няма. Радвам се, че тук има доста фенове на SONY - make.believe (повярвай в марката).
Някой случайно дали знае каква е максималната резолюция на CX520 (32 инчовата версия, ако е от значение) при връзка с PC чрез VGA кабел? Никъде в нета не видях инфо относно това.