Не, не го командва. Мислех, че поне ще може да пуска и спира телевизора, но не става. Също и при пускане на телевизора не се пуска сателитния приемник на Булсатком.
Аз във Варна съм с ZHD-200 може и на хартия да пише, че подържа управление през HDMI но не ми се е получило да го подкарма на два телевизора. За това продължавам да си твърдя, че проблема е в приемниците и некадърната софтуерна подръжка на Булсат. С други устройства които подържат екстрата си бачка безгрижно.
Здравейте! Днес в Метро попаднах на Sony Bravia 60W605. Потърсих в интернет, но никакви ревюта, особено на български, не видях. Някой има ли впечатление от този телевизор? Доколкото разбрах от някакви чужди сайтове, е модел на 8 месеца, но никакви други подробности не намирам за него. Няма 3Д, но това не е болка за умиране, ако иначе е достатъчно качествен. 2499 лева му искат. Извинявам се, по-късно видях, че тази тема е само за споделяне на впечатления от собственици, а не за въпроси, така че, изтрийте ми поста, или го преместете, където трябва - не е толкова важен
Този пост е редактиран от sugarboy; 10-01-15 в 20:35.
Здравейте, искам да попитам има ли начин (чрез някоя програма, или друго )да успея да подкарам 3д бг. суптитрите, когато гледам с флашка? Тв -то е Sony KDL 42"828B .
Здравейте,
Някой дали е ползвал SonyEditor за редактиране на списъка с програмите и ако да, може ли да ми разясни по-подробно как се действа, защото Net1 ми пуснаха днес нови програми и подредбата ми е доста разбъркана, а пък не искам да ги подреждам ръчно всичките отначало. Би трябвало да има и по-лесен начин предполагам. Благодаря предварително!
Ще пробвам, но поне до сега след ОК и опресняване на списъка ми изписва, че изпраща команда до у-вото (намира го), но нищо не се случва.