Тия със сигурност стават: SSG-5100GB/XC.
Да, стават! Всички активни 3D очила с логото FULL HD RF стават. С такива SSG-51002/XC гледам и .....нямам проблеми.
Благодаря!
- - - - - - - - - -
Купих 51002/xc и нещо не мога да се справя!Направих всичко по инструкциите за настройка/сдвояване на очилата с телевизора и пак не мога да гледам 3д филм.След като изпълних всичко описано в книжката на тв ми излезе надпис очилата са регистрирани.До тук добре,обаче след това като пусна 3д филм ,не мога да го гледам като такъв.Някакви други настройки ли трябва да правя...!?Като вляза в настройките на тв от екшън менюто отивам на 3д и след това дисплей- един до друг очилата работят т.е променя се картината -през тях усещам едно леко трептене,но това е като гледам кабелна тв.Изляза ли от това меню и върна ли се пак на него дисплея е на положение изкл.Съжалявам,ако е писано по тази тема,но нищо не намирам!
- - - - - - - - - -
Пробвах да гледам през Коди зd филмите на добавката muvibg но не тръгват.Реших да пробвам зd клипчета от you tube и се получи.Значи очилата си бачкат.Кажете защо не тръгват филмите през Коди.До настройка ли е или на никой не вървят!?
Четене му е майкатаааа...... ! При наготово сдъвкано няма тръпка, така че ..... търси и чети! А за тренировка - пускаш You-тубата, в търсенето пишеш 3D и от намерените 3D-демо филмчета започваш да тренираш как стават нещата ...... после... свикваш и ...... търсиш 3D-филми, .... а те не са толкова много, повечето са детски.... Успех!
п.п. Внучката е на 5 год. и сама си пуска 3D-филмчетата, които съм и свалил на HDD.
iveto-не си ме разбрала какво искам да кажа , а то е: по този начин разбрах, че съм направил правилната настройка на очилата т.е усетих ,че очилата работят.Иначе казано не съм гледал 3д програма по кабелната,защото няма такава,но разбрах от трептенето, което усетих с очите си ,че очилата бачкат.
Може ли да кажеш или да дадеш линк за някой 3д филм с бг аудио или пък какъвто и да е,който със сигурност ще тръгне от флашката или външен HDD на Sony-то!?
Аз правилно съм те разбрал...защото точно това си написъл!...Разбирам много добре какво искаш да направиш,но не го обясняваш като хората...
Хайде без разни зелки и банани. :-)
OK...sorry..![]()
Този пост е редактиран от iveto; 24-04-16 в 12:46.
Добре де ,къде бъркам за да не мога да гледам 3d!?Свалих един 3д филм.Пускам го на тв-то прз mx плеър.Тв-то ми показва картината една до друга.Включвам очилата-нищо картината си е пак същата(една до друга).Натискам home бутона и от настройки отивам на екран след това 3д настройки -настройки 3д дисплей от изкл. го поставям на 3д една до друга и след това ми се включва телевизионен канал!Защо е така?Трябва ли да му дам фабрични настройки?
Всеки SBS/TB 3D от торентите би трябвало да тръгне дори и на стоковия плеър . Ако имаш сат. антена на Астра 19 все още върви 3Д демо канала .
МАРСИАНЕЦА си заслужава да изгледаш в 3D, ама е със субтитри. Търсиш с ШЧГ и ..... избора е твой. Що търсиш всичко наготово?
Не търся всичко наготово!Просто не знам аз ли бъркам за да не мога да гледам или...вече незнам!Това по-горе където съм написал така ли е или нещо друго трябва да направя.Защо като му задам от настройките за 3д от изкл. на една до друга картина веднага отваря тел.канал?
Преди 2....3 седмици същите неща бяха коментирани в другата тема. ЧЕТИ!
Тука някъде беше
https://forum.setcombg.com/sony-%D1%...2016-a-44.html
Благодаря Ви!Вече всичко е Ок!Детето е най-щастливо!Това предполагам е някакъв бъг на този модел телевизори.Не е нормално 3д-то да се пуска от друго дистанционно-в случая от телефона,а пък от ориг. дистанционно да не може.И още един път едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички!!!