Не мога да кажа защо се получава така, може би има crosstalk, макар че знам, че при пасивното 3D няма такова нещо...
P.S. Оспамихме Sony темата с LG
Не мога да кажа защо се получава така, може би има crosstalk, макар че знам, че при пасивното 3D няма такова нещо...
P.S. Оспамихме Sony темата с LG
Не знам защо толкова разчиташ на тая опция - играйте си нормално на разделен екран , не е толкова зле - едно време беше майтап с разделен на 4-и 21" кинескоп и пак си беше забава .Сега с тия големи екрани е приказка , ама нещо взеха да спестяват опцията сплит-скрийн в игрите , а от друга страна 3Д-то умря и новите модели 3Д тв ще са кът и с кофти 3Д .
Този пост е редактиран от svetlio1; 16-03-16 в 00:37.
Здравейте! Бихте ли ме посъветвали кое моделче на сони 32 инчово си заслужава от моделите им от 2015г. Много благодаря!
Такааа, подариха ми 2 чифта 3D активни очила за самсунг ... и реших да пробвам ... станаха на сонито ... та ако някой има и не му се дават 200 лв. За два чифта ... нека опита .
П.П. самсунговите струват 39 лв.
Мда. И това е вариант, но в момента оригиналните очила на Сони са по 59лв бройката. Къде 39 там и 59лв Повечето ТВта от новите серии 2016г са без 3D , да се надяваме че в близко бъдеще и очилата ще поевтинеят с намаляване на търсенето им,
Колеги сравнението не е коректно очилата на "сони"са с акумулатори а на "самсунг"са с батерия която се сменя не ефтина и не кара много.
Дали мога да си позволя да си купя каквото и да било.... предполагам също никой не те кара насила да мислиш и е съвсем пък друга тема.
А по темата беше ми интересно дали ще проработят и просто споделих ... нека всеки си реши дали ще си купи очила за 2 лв., 40 лв. или за 100 лв. Това не го прави и по-малко човек!
Дерзайте!
Успешен ден !!!
Този пост е редактиран от lmihalski; 16-03-16 в 15:09.
Здравейте, имам един въпрос? Имам телевизор SONY-kdl50w809 . Въпроса ми е : как да си инсталирам Adobe Flash Player на телевизора, защото искам да играя в BET365 и UNIBET , но ми иска да инсталира Flash Player? Доста четох във форума но не открих нищо.
Този пост е редактиран от danito33; 16-03-16 в 16:41.
Този пост е редактиран от lmihalski; 16-03-16 в 20:06.