Страница 34 от 110 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 1641
Like Tree328Одобрявам

SONY телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2015

Отговор: SONY телевизори 2016

Цитат Първоначално публикувано от lmihalski Виж публикацията
    То пък сме се скъсали да гледаме 3D филми :D
    Аз пък специално ще си купя Сони очила за да изгледам с кеф на 3D STAR WARS поредицата в домашни условия излегнал се на дивана с потна биричка в ръка.

При Самсунг са 2 броя на тази цена.

И два ТВ - SANGa са на цената на едно Сони ама нещо не ги купувате.
    iveto и novla харесват това.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от brazi Виж публикацията
    Здравейте! Бихте ли ме посъветвали кое моделче на сони 32 инчово си заслужава от моделите им от 2015г. Много благодаря!
    SONY-KDL-32W705C

вече излязоха новите от 2016
    http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...00-LED/p/13159
    http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-S...30-LED/p/13160

4. Тук е от
    Feb 2016

Цитат Първоначално публикувано от valter1968 Виж публикацията
    Аз пък специално ще си купя Сони очила за да изгледам с кеф на 3D STAR WARS поредицата в домашни условия излегнал се на дивана с потна биричка в ръка.

При Самсунг са 2 броя на тази цена.

И два ТВ - SANGa са на цената на едно Сони ама нещо не ги купувате.
    Абе хора, вече се чудя аз ли нещо грешно съм написал .... Написах ви, че ми ПОДАРИХА очила на Самсунг. Очила на Сони имам.Пробвах с Самсунговите, тръгнаха. Да по-добра е картината със Сони-то тях отколкото с тези от самсунга. И да вече имам 4 чифта, като ми е кеф ще си гледам с едните като ми е кеф с другите . (точка) :D

П.П. Аз лично не съм фен на 3D филмите и за това ви пиша, че сме се скъсали да гледаме. А войните ..... тях както и да ги гледаш все си е тръпка
    iveto одобрява това.

5. Member Аватара на novla
    Тук е от
    Dec 2014

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията

Дам преди 3 дни ги постнах новите модели (на 31 страница), ма никой не обърна внимание. :D

6. Тук е от
    Feb 2015

Колега Imihalski и дума не става за заяждане или нещо от сорта .Всеки който чете форума знае че с очилата на Самсунг също се гледа.По назад в темата доста е писано и е ясно че те са компромисен вариант като съотношение цена-качество , особено каквито бяха цените на Сони очилата от 119лв.до преди месец-два.Но при цена от 59лв вече бива човек да си закупи оригиналдь.Лошото е че мноого бързо се изчерпват и в момента пак няма.А колкото до 3D почти всички го гледат от дъжд на вятър.Но има филми които просто са задължителни за 3D.Вчера отидох да търся очила за да гледам "Критична точка" и греда.Нищо ще чакам новата доставка.Желая на всички лек и успешен ден и ......." нека силата да бъде с Вас"
    iveto и novla харесват това.

7. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от lmihalski Виж публикацията
    Абе хора, вече се чудя аз ли нещо грешно съм написал .... Написах ви, че ми ПОДАРИХА очила на Самсунг. Очила на Сони имам.Пробвах с Самсунговите, тръгнаха. Да по-добра е картината със Сони-то тях отколкото с тези от самсунга. И да вече имам 4 чифта, като ми е кеф ще си гледам с едните като ми е кеф с другите . (точка) :D

П.П. Аз лично не съм фен на 3D филмите и за това ви пиша, че сме се скъсали да гледаме. А войните ..... тях както и да ги гледаш все си е тръпка

Ама,така кажи бе човек,че имаш и оригинални...ние те помислихме за "родоизменник".......извинявяй много,бъди жив и здрав..

8.  

9. Тук е от
    Feb 2016
    Живее в
    Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от valter1968 Виж публикацията
    Колега Imihalski и дума не става за заяждане или нещо от сорта .Всеки който чете форума знае че с очилата на Самсунг също се гледа.По назад в темата доста е писано и е ясно че те са компромисен вариант като съотношение цена-качество , особено каквито бяха цените на Сони очилата от 119лв.до преди месец-два.Но при цена от 59лв вече бива човек да си закупи оригиналдь.Лошото е че мноого бързо се изчерпват и в момента пак няма.А колкото до 3D почти всички го гледат от дъжд на вятър.Но има филми които просто са задължителни за 3D.Вчера отидох да търся очила за да гледам "Критична точка" и греда.Нищо ще чакам новата доставка.Желая на всички лек и успешен ден и ......." нека силата да бъде с Вас"
    Да не би случайно да са поевтинели?
    Че тия 120 ме отказаха още с купуването на телевизора...
    Ние сме тричленно семейство,но като дойдат и кумовете,с които редовно зяпаме филми,работата отива на 6 човека.Не ми е изпила чавка мозъка да хвърля 6-7 стотака за очила...
    Но тази цена,която споменаваш ме устройва и съм готов да се вкарам във филма.

10. Тук е от
    Feb 2016

В Технополис са 99 лв. по коледа ги имаше в Техномаркет бяха на 59лв. не знам защо обаче сега изобщо ги няма.... Попитах търговците а кога ще ги има и ще ги има ли изобщо... Отговора беше ами зависи от Сонъ дали ще ни пратят .... Ходи се оправяй...

11. Тук е от
    Mar 2016

Благодаря ти. Ще го пробвам и ще пиша дали работи.
    Този пост е редактиран от danito33; 17-03-16 в 10:49.

12. Junior Member Аватара на martinov83
    Тук е от
    Nov 2015

Това са приложения, преработени от мен за телевизор. Всички са тествани и работят без проблеми: https://drive.google.com/folderview?...Dg&usp=sharing
    iveto и mustasi харесват това.

13. Member
    Тук е от
    Sep 2010
    Живее в
    В.Търново

Някой пробвал ли ги е http://www.technopolis.bg/bg/TV-ACC-...G-500P/p/13089 Простете не видях че са пасивни май .

14.  

15. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Да...пасивни са...

16. pab
    pab е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Това са пасивни 3D очила и не стават за твоя телевизор.

17. Тук е от
    Feb 2015

Ще чакаме новата доставка на активните очила. И аз се ядосвам що не си купих поне 2 чифта когато колегата iveto ми каза че ги има, ама.....здраве да е.
    Поздравления за колегата martinov83 за приложенията които е преработил и споделил с нас.
    Наздраве колега.

18. Тук е от
    Feb 2016

Цитат Първоначално публикувано от martinov83 Виж публикацията
    Това са приложения, преработени от мен за телевизор. Всички са тествани и работят без проблеми: https://drive.google.com/folderview?...Dg&usp=sharing
    Колегаа приложението Каталози може ли да кажеш за какво е ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 110 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Отговори: 0
    Последно: 25-10-10, 12:26
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 08:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе