Телевизорът поддържа ли 4К?
Иначе и КОДИ и VLC, и Archos video player поддържат х265/HEVC.
Може видео файла да не е читав. Опитай с друг файл.
Телевизорът поддържа ли 4К?
Иначе и КОДИ и VLC, и Archos video player поддържат х265/HEVC.
Може видео файла да не е читав. Опитай с друг файл.
Аз съм с W808C и гледам 4К видео от youtube без проблем.Е,показва ги във FHD,но дотолкова си може.Да не би файла да е повреден?
Скрийншот от AIDA64, качена на 65X930D също показва присъствие на MT5890, има ли вероятност все още да ползват миналогодишните си конфигурации в началото на тазгодишните модели, като че ли Android 6.0 и MT5596 са нещо в бъдеще време
Става въпрос гледането от флашка на този филм Elysium.2013.2160p.WEBRip.x265.AC3-WAR (от замунда). Сега го пробвам и на лаптопа насича яко. В коментарите под филма в замунда пише, че pc-то трябвало да има еди какви си параметри(има ги описани), но пък един пише, че го е гледал на 4к телевизор без проблеми и викам дали и на 2к няма да тръгне, ама ядец.. Ако някой може да пробва да сподели.
Този пост е редактиран от d.simeonow; 25-03-16 в 14:14.
Въпроса ми е по-скоро теоретичен, дали има софтуерно решение за гледане на 4к файлове на телевизори w80с. Ще пробвам и други файлове, може както каза някой това да е проблема, но не ми се вярва.
п.п. Филмът съм го гледал .
Ти така или иначе няма да видиш нищо повече от 1920х1080. След като телевизора не поддържа UHD няма да стане. И да подкараш файла файда няма да има! До това, кой и как гледа UHD в YouTube е просто дали самия телевизор го поддържа. Плейъра на тубата се пуска в 1920х1080 ако самия телевизор няма UHD.
Доколкото знам Youtube върви в 720p (независимо дали има налична по-висока за дадено видео) ако телевизорът няма VP9 кодек, който е нужен за UHD видео.
Нищо чудно да използват леко променени миналогодишни шасита в новите модели. Обикновено се използват само 3 шасита за всички серии.
Андроид 6,0 ще дойде като ъпдейт след 2 месеца.
About the OS Android TV of Sony line up 2016.
A propos de l’OS Android TV de la gamme 2016 de Sony | HDfever
Official 2016 Sony X930D Owners Thread (no price talk) - Page 30 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Този пост е редактиран от hristoslav2; 25-03-16 в 21:10.
Разглеждах един до друг 55X8505C и 55XD8599.При еднакви настройки новият модел имаше по-ярка картина,леко замазана и по-наситени цветове.На пръв поглед по-добре работеше.Старият нямаше такава яркост ,но цветовете изглеждаха по-реални и имаше добра детайлност.При пуснат качествен сигнал, еднакъв на двата телевизора новият насичаше повече,а е и с външен захранващ адаптер,което на мен не ми допада.Взех по-стария модел,не че ми хареса,но нямаше какво да купя,а ми трябваше телевизор.Сега като му пусна качествен сигнал от компютъра през HDMI порт си насича картината.Старият телевизор ЕХ720 работеше без проблем .Аз искам да ползвам телевизора ,като монитор на компютъра,но 55X8505C не е подходящ,ако някой има такова намерение да пробва преди да купи.Иначе пуснат клип 4К от флашка -толкова качествена картина за пръв път гледам.Не съм обновявал софтуера ,не знам дали няма да стане по-бъгав телевизора?
Здравейте,трябва ми помощ за следните въпроси :
Как се държи KODI на KDL-43W809C(примерно защото съм се насочил към него) става дума за гледане основно на сериали,филми 720/1080, както и не компресирани blu ray (.iso и .mkv пакети) файловете ще са на HDD вързан към рутер със самба ,мрежата между рутера и TV ще е с кабел .
Как се държи android tv като OS във времето има ли характерните си проблеми: заравяне,чудене тук там и неизбежното след време factory reset
Питам защото има вариант за около 100лв да се вземе едно Raspberry Pi 3 със съответните неща инсталирам му OpenELEC и съм готов.
А за 1400/1500лв да взема нещо с по голям екран но без android tv.
Благодаря.
Честито за новия телевизор, със здраве да си го ползваш и да му се кефиш
Задължително си направи новия ъпдейт!,в момента телевизора ти няма доста от функциите които те интересуват...в това число и настройките на HDMI входовете...ъпдейта го има на сайта на Сони....теглиш...качваш на флашка и готово
Интернета...задължително с кабел в телевизора....