Ако си оборудван със записващ хард-диск,глезотийките са голям гъдел.В тези дни на европейски футбол съм голям тежкар пред колегите.Отделно,записваш настоящото предаване и след минути си пускаш записа.Така,хем диска записва,хем възпроизвежда това което записва а ти като първия пич...си превърташ рекламите.
Забележка:По време на запис не можеш да сменяш на друг канал.
По време на запис,каналите се сменят без проблем......
А дали има разлика в качеството на картината между вградения тунер и prez hdmi?
С вградения тунер има по-хубава картината ако сигнала идва от оператор.
С вградения тунер има по-хубава картината ако сигнала идва от оператор.
Мдаа.Колегата е 100%прав.Задължително с КА модул през вградения тунер.Картината е значително по добра от HDMI.
Абе на теория няма никакво значение и разлика дали ще през HDMI или от вградения тунер . Дори в някои случаи картината е по-добра от външен СТБ , тъй като може да ползвавш някои настройки на картината достъпни само на HDMI входовете или пък поради грешки в софтуера на тв отнасящи се за вградените случаи (имаше такива за моделите на един не много уважаван в тая тема топ корейски производител) ...
В действителност обаче тукашните кабеларки ползват най-евтините възможни решения за СТБ у-ва и резултата в повечето случаи е по-лош от на вградения тунер, а дистанционното понякога ти идва да го запратиш в стената (като на пръчките на Виваком)
Към момента в ТВто - SONY 8505C имам включени и Близу с КА модул и Булсат през HDMI. Смело и отговорно мога да твърдя че има огромна разлика в качеството на картината в полза на КА модула.Много видима.
Сравняваш два различни оператора, което не е коректно!
Сложи един приемник на Близу с HDMI и тогава можеш да правиш изводи.
Смяната на канали по време на запис, става само при моделите с двойни тунери!
Или с псевдо двойни такива.
Самсунг xxH6500; 6670 - ако не се лъжа.
Външните цифрови приемници на Strong 8113 мисля, че също имат тази възможност.
Здравейте, благодарение на форума се спрях на няколко модела. Дали според вас харесаният от мен модел KD-65X8509C ще му падне цената, която сега е 4300 лв. или да си взема направо модела KDL-W859C, който пък е с по-ниска резолюция. Ще го гледам от около 4м. Благодаря предварително.