Страница 18 от 110 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1641
Like Tree328Одобрявам

SONY телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2015

Отговор: SONY телевизори 2016

Работата е ясна.Ето защо Сони обмислят прекратяване на производството на ТВта. Някой може ли да ми препоръча и посочи надеждно ТВ което се предлага в момента на пазара с хубава картина с добър ъпскелинг поддържащо функциите DTS , PIP-PAP , HEVC -265 с VA панел и запис на външен диск.Става дума за 55инчов ТВ UHD. Бюджет макс.4000лв.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

PHILIPS 55PUS7600

Просто перфектен! Иди го тествай лично!!
    Успех!!!

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2012

При мен си работи нормално PIP. Едната картина от коаксиален кабел на НЕТ1, а другата от HDMI от приемник на Виваком. Супер си е. Не че ще я ползвам някога де..
    bajivan одобрява това.

5. Member Аватара на novla
    Тук е от
    Dec 2014

Драматизирате за нещо, което я използвате я не. До колегата, който предлага Филипс, ти случайно следиш ли раздела на Филипс? Ако колегата valter1968 си закупи Филипс направо да отива, в някоя църква и да се помоли да не му се развали нещо, че после ще се види в чудо. Никой няма да може да му помогне. Ако софтуера на Сони е куц и го правят хора, които нищо не разбират, то тогава за Филипс да не коментираме, че там е трагедия!
    bajivan одобрява това.

6. Тук е от
    Feb 2015

Хайде колеги няма ли още някой вързан с две различни телевизии в дома си да тества и да пише как е. Днес в Зора (беше ми на път) един от консултантите беше така любезен да ми демонстрира как стават нещата при Самсунг 55 / 6640. Донесе от някъде някаква стайна антена включи я отзад в буксата за аналогов сигнал сканира -ТВто намери 2-3 програми влезе в опции картина след което в КВК . Докато на екрана течеше рекламното демо пуснато през HDMI (човека каза че този сигнал играе ролята на сигнал подаден от приемник на булсат) като основен екран а долу вдясно се показваше картината от стайната антена.Малката картина можеше да отиде във всички ъгли на ТВ след което дори и раздели екрана на 2 равни части.Но когато го накарах да размени картините -от стайната антена да стане на голям екран а картината подадена през HDMI да стане малка каза че така не става.

7.  

8. Member Аватара на novla
    Тук е от
    Dec 2014

Това го може и Сони. По назад в темата си го пише. Пък и човек надали може да гледа две неща едновременно. Да не говорим, че е абсурдно да може да следи, чете и слуша 2 различни неща и да разбира и усмисля случващото се. Така де има хора, които го могат, но са малко. Така, че можеш да си направиш сам извода, колко хора ще ползват PIP/PAP.
    bajivan одобрява това.

9. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Не само следя раздела за Филипс (както и разделите за другите марки тв), а и имам един от предложените от мен модели. Софтуера е куц дотолкова доколкото е куца самата платформа Андроид ТВ. Оплаквания има достатъчно и от софтуера на Сони с Андроид ТВ и то на сайта им. И въпреки че не е тук мястото - да - за изискванията на питащия "c xyбaвa ĸapтинa c дoбъp ъпcĸeлинг пoддъpжaщo фyнĸциитe DТЅ , РІР-РАР , НЕVС -265 c VА пaнeл и зaпиc нa външeн диcĸ.Cтaвa дyмa зa 55инчoв TB UНD. Бюджeт мaĸc.4000лв." мисля, че предложените от мен модели са добър вариант.

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами същото е и при Сони - картина от HDMI за основа и от цифровите тунери (аналогова ефирна тв няма) за "спомагателна" . Има явно и вариант да са два еднакви прозореца - PAP - общо взето скопена работа , както и при повечето останали марки и модели - старите аналогови (че и някои от първите модели LCD-та) имаха далеч повече възможности в тая област ...
    bajivan и novla харесват това.

11. Тук е от
    Feb 2015

Цитат Първоначално публикувано от novla Виж публикацията
    Това го може и Сони. По назад в темата си го пише. Пък и човек надали може да гледа две неща едновременно. Да не говорим, че е абсурдно да може да следи, чете и слуша 2 различни неща и да разбира и усмисля случващото се. Така де има хора, които го могат, но са малко. Така, че можеш да си направиш сам извода, колко хора ще ползват PIP/PAP.
    Колега всеки си подбира и купува телевизор с функции които ще използва и ще са му нужни.Аз лично гледам много спорт и по конкретно футбол предимно за това ми е картина в картината .Давам ти простия пример .В момента следя 2 мача успоредно по БТВ и Ринг Гледам Ринг в момента в които превключвам на БТВ единия отбор бие центъра получил гол,след 2-3 минути връщам на Ринг и там отбелязан гол. Дистанционното го държа постоянно в ръка и се чудя кой от двата мача да гледам.Това едно но и ръката постоянно ми е заета и не мога да си вдигам чашката с рикииката и нещо изоставам с обиколките.Те затова конкретно ми е опцията на която държа толкова много.Пиша в раздел Сони защото се бях спрял и искам да закупя модел 55-8505 модел от 2015г или същият от 2016г ако с нещо е по добър и превъзхожда миналогодишния модел.

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Само на моя kd-49x8309c ми излиза ,че няма софт за обновяване...Има мрежа не знам какъв е проблема.Преди няколко месеца излезе съобщение,че има нов софт дадох му OK и всичко мина нормално.
    Този пост е редактиран от plmko1; 18-02-16 в 22:48.

13.  

14. Тук е от
    Sep 2015

Колега podredko,щом си собственик на един от тези модели може би трябвало да споменеш и някои "интересни" факти като например че :Не поддържа 4К 60харца и не могат да се гледат 4к сателитни канали макар че се води 4к модел с "мощен много ядрен процесор"„че андроида му е ограничен до около "5 приложения" в маркета ,външни не могат да се инсталират„че не може да му се върже нито мишка нито клавиатура било то жична или безжична,защото просто не поддржа такива "работи" „че не поддържа и показалец(pointer) дори на дистанционното и следователно сърфирането през собствения му браузър е много "вълнуващо" и "успокояващо"преживяване„че е със "собствено мнение" и се включва и изключва когато му скимне 24 часа в денонощието.Е има и нещо хубаво :че е накичен с лампички отзад като коледна елха(само да не включат през ноща докато спи човек
    martinov83 одобрява това.

15. Тук е от
    Dec 2010

Хора,кажете как се вика това PIP.Появява се само ако имаш два източника ли?
    И къде да го търся по дяволите?
    Моля някой който е записал нещо да направи следния експеримент.
    Започнете да гледате записа.След това задръжте копчето за привъртане напред за поне 3-4 секунди.
    При мен започва едно подскачане х1,х2,х3 и пак плей.Лошото е че няма спиране.
    И при вас ли е така.

16. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Излишно се палиш. Аз проблеми с тв нямам. Клавиатура си имам от обратната страна на дистанционното, както и тъч пад. Няма съвършен телевизор. Би могъл и ти да предложиш подходяща марка и модел, който да покрива изискванията на питащия. Заяждането не помага в случая.

ПП Забравих да спомена двата тунера и двата CI слота, което дава възможност да записваш един кодиран канал, докато гледаш друг също кодиран. За някои това е важна екстра.
    Този пост е редактиран от podredko; 18-02-16 в 23:47.

17. Тук е от
    Dec 2010

Хора,кажете как се вика това PIP.Появява се само ако имаш два източника ли?
    И къде да го търся по дяволите?
    Моля някой който е записал нещо да направи следния експеримент.
    Започнете да гледате записа.След това задръжте копчето за привъртане напред за поне 3-4 секунди.
    При мен започва едно подскачане х1,х2,х3 и пак плей.Лошото е че няма спиране.
    И при вас ли е така.

П.С.
    Постнах го втори път по погреша а никъде не виждам как да го изтрия

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 110 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Отговори: 0
    Последно: 25-10-10, 12:26
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 08:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе