Страница 9 от 110 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 1641
Like Tree328Одобрявам

SONY телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2016
    Живее в
    София

Отговор: SONY телевизори 2016

Цитат Първоначално публикувано от martinov83 Виж публикацията
    Поставил ли си флашката и разпознава ли се нормално от други програми?
    Пробвах с две флашки, и двете телевизора ги разпознава и всичко което има на тях се вижда през ES File Explorer, филмите и снимките си тръгват през плеерите, но и с двете " Прехвърляне на списък с програми " е неактивен, а с едната съм го правил преди няколко седмици и тогава беше ОК.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Цитат Първоначално публикувано от keborisow Виж публикацията
    Пробвах с две флашки, и двете телевизора ги разпознава и всичко което има на тях се вижда през ES File Explorer, филмите и снимките си тръгват през плеерите, но и с двете " Прехвърляне на списък с програми " е неактивен, а с едната съм го правил преди няколко седмици и тогава беше ОК.

Не ти е активно прехвърлянето на канали защото имаш включена външна клавиатура или мишка. Извади донгала на устройството клавиатура или мишка, сложи флашката и ще стане акривно менюто за импорт елспорт.

Има начин за редактиране на каналите на компютър, малко е пипкав пък аз съм на бачкане, утре ако ми остане време ще спретна един гайд как става номера.

4. Тук е от
    Jan 2016
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от mikk Виж публикацията
    Не ти е активно прехвърлянето на канали защото имаш включена външна клавиатура или мишка. Извади донгала на устройството клавиатура или мишка, сложи флашката и ще стане акривно менюто за импорт елспорт.

Има начин за редактиране на каналите на компютър, малко е пипкав пък аз съм на бачкане, утре ако ми остане време ще спретна един гайд как става номера.
    Аз съм си ги редактирал на компютъра вече и сега искам да ги кача обратно на телевизора. За клавиатурата вярно имам включена, довечера като се прибера от работа ще пробвам да я изключа и пак ще пиша дали е станало, че май като ги свалях от телевизора за да ги редактирам още я нямах клавиатурата .

P.S. Да така се получи благодаря много за инфото !
    Този пост е редактиран от keborisow; 20-01-16 в 12:39.

5. Junior Member Аватара на martinov83
    Тук е от
    Nov 2015

Наскоро открих HALauncher: https://play.google.com/store/apps/d...launcher&hl=bg - това чудо е мнооого по-добро от Sideload Launcher за показване на външно инсталираните приложения. Вписва се чудесно в Android TV и има огромен набор от настройки.
    stensy одобрява това.

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2015
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от martinov83 Виж публикацията
    Сега ще ви напиша по-подробно как инсталирам приложения, че не го обясних достатъчно добре.
    На телевизора отивате в Настройки > ТВ > Информация и натискате 7-8 пъти на версия, за да се покажат опциите на програмиста.
    След това в Настройки > Системни предпочитания > Опции на програмиста > Отстраняване на грешки > Отстраняване на грешки през ADB > Вкл.
    Сега на смартфона отваряте ES File Explorer и от лявото меню избирате Android TV. Натискате бутона Сканиране и ще открие телевизора. Като го изберете, на екрана на телевизора ще се покаже съобщение, слагате отметка под съобщението и потвърждавате. Всичко това се прави само веднъж.
    Сега като отворите ES File Explorer на телефона и натиснете иконата със зелено роботче и надпис Приложения, задържате върху приложение и вече има Install to TV.
    Всичко работи супер...Много благодаря!

7. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Верно работи.....браво на момчето....!....извинявам му се за поста си в ,който писах че не работи.....ама човек се учи докато е жив

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте колеги,
    Спрял съм се на следния модел TV Sony KDL-32W705C. Знае ли някой каква е реалната честота на опресняване - 50 или 100Hz? Намирам различна информация за модела. Предварително благодаря!

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Би трябвало да е с 50хц , даже не съм убеден , че вече изобщо се режат 32" 100хц-ви панели .

11. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Прав е колегата...32W705 e 50Hz

12. Member
    Тук е от
    Sep 2010
    Живее в
    В.Търново

Колеги някой ползва ли такава клавиатура имам предвид посочената по долу и дали модел kdl 50w809c я поддържа.Благодаря/Logitech k400

13. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от rachevv Виж публикацията
    Колеги някой ползва ли такава клавиатура имам предвид посочената по долу и дали модел kdl 50w809c я поддържа.Благодаря/Logitech k400
    Аз ползвам такава но с "r" накрая - Logitech К400r .
    43W809 си работи перфектно с нея

14.  

15. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Аз също ползвам Logitech K400r , без забележки относно работата и.....

16. Novice
    Тук е от
    Jan 2016

Колеги, имам 50W805c и един въпрос - как да настроя картината , когато съм в приложенията. Например за ТВ и за всеки вход мога да настройвам, но като вляза в YouTube - минава на някаква стандартна и е с насечени движения картината.

17. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Картината ти сече в YouTube,най-вероятно от скоростта на интернет връзката......

18. Тук е от
    Sep 2015

Насича ти понеже в подменю Движение-Режим филм ти е зададен на Силно.Изключи го и ще се оправи

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 110 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Квалификации Евро 2016
    От iihtiandar във форум Спорт
    Отговори: 9
    Последно: 10-06-16, 09:03
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Отговори: 0
    Последно: 25-10-10, 12:26
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 08:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе